En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

me, myself and I

snälla släpp mig. Jag vill inte. orkar inte med dig. snälla låt mig vara. jag orkar inte stå imot dig längre snart. vad ska jag ta mig till?? Jag orkar inte mer. Jag vill berätta för alla och få gråta men jag vågar inte för då kan folk tycka jag är dum i hivudet. men det är jag väl eller?? vad duger jag till egentligen? ingenting!


Tänk om detta aldrig hade hänt mig!

Jag orkar inte detta mer!

Skrivet av Tinaa, 2007-03-14

Visa hela (1 kommentar)

Idag känner jag mig ganska delaktig så jag tänkte berätta om mig själv:

Namn: Tina Alexandra Enell

Född: 14 Juli 1988, ( har alltid känt mig som en prinsessa i och med att jag är född det datumet!)

Första kärleken: Tror nog att det var Adam. vid en så där tio års ålder..:P

Första festen: Med min bror i Uddevalla på Cross-Vm höll på att riva hela campingen på väg till bajamajorna. Men hann aldrig fram.. Oooops..

Ville bli som liten: Cirkusartist. eller om jag ska va ärlig ville jag det ända tills jag var fjorton.

Vill bli nu: egen företagare med hälsocoaching, träning och kost som huvudämnen.

Tror på: Ärlighet och kärlek.

Hatar: ormar, droger och orättvisa

Älskar: Eddie, familjen och jaa du...

Skrivet av Tinaa, 2007-03-10

Visa hela (0 kommentarer)

Ego numbero ono! mee...
fan vad jag hatar att jag bara tänker på vad jag själv tänker och inte på vad E kanske tänker och känner.


Helt underbar vårdag idag. var ute med hunden. släpade honom runt en lång sväng var så himla skönt. ville verkligen inte gå in.


Jag har nu försökt att få tag i min brors address för att får jag inte prata med honom i telefon får jag skriva till honom men det var visst svårare än jag trodde.
Saknar honom samtidigt som det är skönt att veta var han är någonsans jag behöver inte oroa mig för att han kommer hen påtänd eller kommer hem med mer stöldgods. Han sitter liksom där han sitter. Fan vad jag är egoistisk men kanske låter helt knäppt, visst jag saknar honom men det är skönt att veta var han är!

Skrivet av Tinaa, 2007-03-08

Visa hela (0 kommentarer)

Nu sticker jag snart!
ska börja första dagen på min sista praktikperiod idag. är nervös. men jag tror att det kommer att bli jätte kul. ska vara på ett korttidshem för barn och ungdomar med funktionshinder.


Är det rätt?
Jag och C har varit kompisar sen tolv års ålder, Har i december bokat en resa med henne och tre tjejkompisar. men de pratar inte med mig längre vill ni veta varför? för jag har blivit kompis med en ny tjej som har kommit att betyda väldigt mycket i mitt liv. så en fråga till alla er som läser: HAr jag gjort fel?
Dagisstadie t ycker jag själv. Vi ska ju nu föreställa vuxna människor. men tydligen inte. jag hade fel!

sanna mina ord!

Skrivet av Tinaa, 2007-03-06

Visa hela (0 kommentarer)

Kan du se att jag fortfarande är sjuk?
Jag tror inte det. alla tror att nu är Tina frisk. Nej de är hon inte. hon vill va som alla andra men hon kommer aldrig bli det. såren är redan för djupa.

jag är ny här. hittade era fina inlägg när jag var tillbaka i en av de välkända fällorna. va inne på internet och letade efter en kcalberäkningsmall när jag hittade hit.

Ni vet säkert allt jag har inom mig för ni känenr antagligen likadant. men vem orkar hela tiden vara den starka? vem orkar?

Jag är inte friskskriven men ändå ser hela min omgivning på mig som om jag vore frisk. Jag kanske väger lika mycket som jag gjorde innan och äter. men vad vet de om vad som rör sig inuti mig?

Jag lider. Jag är så egoistisk tänker bara på mig själv. hur jag mår och hur jag vill ha det.

Skrivet av Tinaa, 2007-03-05

Visa hela (0 kommentarer)