En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Det var ju som att sno valium av Bullen eller smågodis av barn, en härlig utskåpning av danskarna från sydvästskåne. jag tyckte dock att resultatet var i underkant, en två-tre mål till grönvit favör borde det nog varit.
Självklart blev det ju segerfest på Kvarnen efteråt, först idag börjar de som deltog vakna till, det var nog många liter betong som skvalpade lite här å där igår.
Nu ser vi fram emot tre nya pinnar på måndag då det är derbydags, gårders från helvetet ska motas tillbaka, undrar om dubbel-gunnar kanske t.o.m. gör en premiärbalja!?!

Dagens lista, fullast på Kvarnen i tisdags kväll:

 • Bullen
 • Kinkan
 • Myran
 • (inga rookies direkt...)

Skrivet av Tipsgeneralen, 2006-04-06

Visa hela (0 kommentarer)

...för premiär i årets allsvenska för de grönvita. Igår kväll förberedde man dagen genom att hänga ut fasadflaggan hemma, nu vajar den vackert i det perfekta, brittiska fotbollsvädret. Ett väder som gör att söderstadions matta kommer vara så där vattnad och frodig som i lördags då El Classico utspelades mellan Barca och Real, frågan är om inte underhållningen ikväll kommer vara ett snäpp vassare?

Det är kul att läsa gästboken på sidan, tydligen har man stampat på Plåtmattes känsliga nerv. Han har beställt kvartssamtal mellan fyra ögon, det känns som om man skulle behöva Kinkan med sig som förälder på samtalet så att det inte går överstyr.

Dagens lista blir ju självklart bajens premiärskyttar i kvällens match

 • 1-0 Petter Andersson (27:e minuten)
 • 2-0 Björn Runström (44:e)
 • 3-1 Petter Andersson igen (85:e)
 • Forza Bajen!

Skrivet av Tipsgeneralen, 2006-04-04

Visa hela (0 kommentarer)

Sådär ja, nu har äntligen tipset sparkat igång, tyvärr för egen del startade det inte speciellt bra, tipset att Gefle skulle vinna med 0-1 efter mål av Ytterbom infriades ju bara till 10% eftersom han verkligen gjorde 0-1 målet. Men va fan, det är ju inte nu man ska ligga i topp, bollen e rund å de e många matcher kvar.

Kul att i alla fall en person var sugen på att tipssidan skulle uppdateras, allas vår Dennis upphör ju aldrig att vara lågmäld, undrar hur han har det i Sveriges framstjärt, måste vara jobbigt att bo ibland alla Glenns när man e bajare.

Nä nu ser man fram emot tisdagens drabbning på söderstadion, ett bajen (kanske med dubbel-Gunnar i truppen) som kommer köra över målsumparhenkes grabbar.

Dagens lista, nu en med de som varit med både tipsåren och placerat sig väl, den s.k. tipseliten bland allsvenska stockholmstippare...

Eliten bland tipsveteranerna (placering 2004 och 2005)

 • Jan Rådbjer 5:e och 16:e
 • Kjell Fransson 9:a och 13:e...

Skrivet av Tipsgeneralen, 2006-04-02

Visa hela (0 kommentarer)

Jaha, då var det den där dagen då man inte kan lita på någon, jag vet att vissa fått hotfulla mail från Spanien och reagerat lite olika på dessa... jag undrar om inte vissa finska svordomar har uttalats idag...

Frågan är väl om man kommer åka på en luring idag, så vitt jag vet har jag ännu inte drabbats men det är ju några timmar kvar till midnatt.

Skönt att allsvenskan rullat igång, nu vet jag inte hur det såg ut i götet men uppenbarligen vann makrillarna mot Zorans lakejer med två baljor, kul tycker jag, snart ser vi väl Zoran sälja Glenn på avenyn på allvar (man kanske ska köpa en limpa som kompensation till en viss halv-/helfinne).

Javisst ja, jag har ju utlovat en lista vid varje bloggtillfälle. Här kommer en lista över de personer i tipset som har den högsta snittpoängen per match, givetvis ska ju de premieras som varit med båda tipsåren och ligger på denna lista...

Högsta snittpoäng per match, totalt 2004/2005
Per-Olof Rydén 1,81 (04)
Per...

Skrivet av Tipsgeneralen, 2006-04-01

Visa hela (0 kommentarer)

Jaha, vad säger man, jag får väl krypa lite grann till korset, våren verkar vänt i dörren men jag står fast vid spådomen om Raoul.

För en vecka sedan åkte jag med Cinderella båten till Åland med några tipsdeltagare, förutom min käresta Elin var det Teppis och bägar-Glenn som följde med. Fascinerande å se hur båtåkare verkar tappa all vett å sans, nu tänker jag inte på mina resekamrater utan merparten av de neandertalare som rullade omkring på båten. En rolig anekdot var att under fredagsmiddagen stötte jag på två andra tipsdeltagare, Bengan Dufberg och Hagelin. Varför de var på båten tillsammans kan man bara spekulera i, kan det vara så att vissa tipsdeltagare börjar gadda ihop sig mot tävlingsledningen eller hade det något annat för sig?

En annan väldigt rolig händelse var bägarns beskrivning av Cheek-Kerstin, tyvärr är det inte något som kan publiceras här...

Jag har förstått att en blogg med aktning ska alltid innehålla någon slags lista varje...

Skrivet av Tipsgeneralen, 2006-03-31

Visa hela (0 kommentarer)

Nu e re cirka tre dagar kvar tills Allsvenska Stockholmstipset kör igång, lika säkert som våren e på G så kommer Raoul Domeij briljera i tipsets bottenskick, kolla in hans rad, man undrar vilken sport han tror ingår i konceptet allsvenskan?
Sedan e jag lite spänd på hur min egen rad kommer gå i år, officiellt e re ju en läggrad så att förra årets spektakulära vinst inte ska upprepas men innerst inne så tror jag på poängplats i år igen.

Största konkurrenter i toppen tippar jag bli:

 • Per Jonsén
 • Janne Rådbjer
 • Kongo-Kalle Hörberg
 • Anders Sigurdsson
 • Anders Isberg
 • Med följande personer som smygare:

 • Bullen Hansson
 • Sussie Lindberg
 • Dennis Kembel
 • Olle Ejerblad
 • Fredrik Forsén
 • Men va fan, spekulera går ju inte, de e bara å gilla läget å inse att det är Bajens år i år (igen!) och att bucklan kommer att lyftas mot skyn av Mikkels händer i den mörka Växjöluften i...

Skrivet av Tipsgeneralen, 2006-03-30

Visa hela (0 kommentarer)