En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Tipsgeneralen

Tipsgeneralen

Krypa till korset...

Jaha, vad säger man, jag får väl krypa lite grann till korset, våren verkar vänt i dörren men jag står fast vid spådomen om Raoul.

För en vecka sedan åkte jag med Cinderella båten till Åland med några tipsdeltagare, förutom min käresta Elin var det Teppis och bägar-Glenn som följde med. Fascinerande å se hur båtåkare verkar tappa all vett å sans, nu tänker jag inte på mina resekamrater utan merparten av de neandertalare som rullade omkring på båten. En rolig anekdot var att under fredagsmiddagen stötte jag på två andra tipsdeltagare, Bengan Dufberg och Hagelin. Varför de var på båten tillsammans kan man bara spekulera i, kan det vara så att vissa tipsdeltagare börjar gadda ihop sig mot tävlingsledningen eller hade det något annat för sig?

En annan väldigt rolig händelse var bägarns beskrivning av Cheek-Kerstin, tyvärr är det inte något som kan publiceras här...

Jag har förstått att en blogg med aktning ska alltid innehålla någon slags lista varje inlägg, jag anammar detta och kommer här med en lista över säkra vårtecken:

Det är vår när...

  • ...Kinkan visar sina knotiga knän iklädd bermudasshorts
  • ...Jesper Lindblom klär sig fint för att ha en helkväll på Kellys
  • ..näsan på Myran Rabenius e högröd av vårallergi

Skrivet av Tipsgeneralen, 2006-03-31 10:54

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.