En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Tokers bloggis

Nu är det ett bra tag sedan jag skrev här, men jag har inte haft tid, och så har jag inte kännt för det, men nu är jag tillbaka. Dock är jag en annan person, inte lika osäker och korkad, gissar att jag blivit äldre, plus att jag är kär och kärleken besvarad <3 Men jag har ett problem... Hjälp?

HJÄLP MIG.
Jag är jättekär i min pojkvän David, & han i mig, vi har varit tsm sen den 28/10 2006 men nu har vi lite problem.
Vi tjatar och gnater mycket på varandra och det blir konstig stämning.
Det känns som om vi håller på att falla i sär, vi har diskuterat det många gångar vad vi ska göra och har kommit fram till att vi inte ska umgås så mycket som vi gjort innan, någon som har något annat tips? Snälla hjälp oss vi behöver det! (Tack på förhand? (A) )
Här är en text som passar in på oss just nu som jag tycker om.

Ingen utav oss två kan förutse hur det ska gå, Vi pratar ofta om oss två.
Vi lär oss mer och mer, vi lär oss att mycket kan gå fel, Allting är...

Skrivet av Toker, 2007-07-10

Visa hela (1 kommentar)

Idag är det onsdag. Skolan har vart seg som vanligt.
Har haft: Mentortid, Matte, Datakunskap, Gympa & kör. Segt -.- På gympan spelade vi inne-bandy vilket var mycket roligt ^^ . Vårt lag sög men vi vann på vårt eget lilla vis ^^ Hah. Vi hann även med lite bugg. Haha skulle dansa med Adrian men fick sedan dansa med Rasmus istället bara för att han inte var med i tisdags. Så då fick Adrian dansa med Jennie som inte heller var med i tisdags. Ajaa på kören har vi redan börjat sjunga julsånger -.- Annorlunda sånger, inte som dom man är van med vid högstadiet. Haha. Men i kören på estet sjunger vi ju iofs olika stämmor också så de låter mycket annorlunda måste ja nog säga. Emma gillar verkligen att sjunga, Haha hon sjöng tillochmed när hon inte skulle sjunga riktigt högt också x) Tror hon tyckte de va pinigt :P Men men. När ja kom hem ifrån skolan så ja va gjorde ja då? Hmm. Gitarr, TV, Sång & datan. Typ & så åt ja ju me. Men iaf. Imorron...

Skrivet av Toker, 2006-10-11

Visa hela (0 kommentarer)

Lotta & Jag är bäst (: & idag har vi köpt paket till Richard.. Imorron blir de party party..

Vilket flyt jag hade på staden idag ^^ Skulle köpa en tröja men va inte säker på om ja hade tillräckligt med pengar i plånboken så när jag och Matilda räknade hade jag exakt så mycket som den kostade och inte ett öre mer eller mindre (x Haha vilket flyt man kan ha ibland ^^

Aja.. Idag har ja också haft tid att fundera.. Men när ja funderar blir man bara nere.. Hahah.. Snart börjar skolan :/ O ja har fått reda på att Matilda har en kille :D Från skåne dessutom (:

Finns det någon mening med livet?

Någon som har lust att snacka på lunar? ^^

Pusspuss


Tycker om dig sötnosen min <33
Varför känns det som något har ändrats?
Har jag gjort något fel?
Tycker om dig gör jag hur eller hur (:
Hoppas vi kan träffas nån gång.
Mig Tycka Om Dig Mycket <33

Skrivet av Toker, 2006-08-15

Visa hela (0 kommentarer)

Det finns så otroligt mycket här i världen som förändras, här i världen & runt om kring mig nu. Mina kompisar. Mina syskon. Mina föräldrar. Killarnas beteende. Tjejernas beteende. Jag har öppnat ögonen och upptäckt hur otroligt mycket dumt det finns här i världen. Jag har tyckt synd om mig själv många gånger innan jag tänkte till. Som alla dom där barnen som bor i länder som det är krig i. Dom kanske inte har ett fint halsband av snäckor och tycker dom är lyckligt lottade. Medans jag har det mesta jag har önskat mig. Jag har familjen vännerna släkten och allt. Jag menar inte att jag inte vetat att det är krig och sånt jag menar bara att när man var liten så hade man ju fullt upp att lösa sina egna små bekymmer. Och en dag för några år sedan gick det upp för mig att det är inte världens undergång om några av mina saker går sönder. & när man sitter där och grubblar över allt som man tycker förändras går det upp för en. Att det inte behöver vara allt annat som...

Skrivet av Toker, 2006-08-11

Visa hela (1 kommentar)

Ibland kan det vara svårt att få fram det man vill. Ibland är för "vanligt" folk.. Jag får nästan aldrig fram de ja vill på nått sätt.. De blir alltid fel.. Eller inte alltid.. Men ja hatar att vara blyg.. Det är hemskt.. Jag har aldrig vart de förrut.. de har kommit nu.. de kanske inte är att ja e blyg.. de kan ha att göra med självförtroendet också.. Fan allt som hände i sjuan gjorde nog så mitt självförtroende & självkänsla sjönk som stenar. Men om de e så kan ja kan fixa till det.. Det är ju mig själv jag pratar om.. Jag vet att ja kan..

Jag bävar inför den 22/8 Jag vill verkligen inte börja i en ny klass. Jag vill verkligen inte börja på gymnasiet.. Jag trivdes ju med att gå i 9:an.. Mina kinder kommer ju vara rödare än vanligt när jag ska prata..
Har jag verkligen gjort rätt val när de gäller linje?
Kommer ja klara att stå på en scen?
Kommer ja våga?
Kommer ja få några vänner?
Allt de där tänker jag...

Skrivet av Toker, 2006-08-11

Visa hela (3 kommentarer)