En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

TonaLis bloggis

Vän med han igen, orkar inte bråka så mkt :P

Skrivet av TonaLi, 2007-01-05

Visa hela (0 kommentarer)

Jag säger bara; J****A PLAAYER jag orkar inte med han längre. Däremot den andra..jag bara vet inte vad jag ska göra.. Det här är jobbigt säger jag bara .. Orkar kappt skriva om det.

Puss

Skrivet av TonaLi, 2007-01-02

Visa hela (0 kommentarer)

Yeaah, han kallade mej älskling igåår :D :D Men hörrni..hur kan man saknan nån man nästan aldrig har träffat? : S

Skrivet av TonaLi, 2006-12-30

Visa hela (0 kommentarer)

Snart nyår :D Funderar på att välja den killen som jag bara träffat en gång..han är assnygg :D Knaske ska träffa han snart..:D

Skrivet av TonaLi, 2006-12-28

Visa hela (0 kommentarer)

Nu är jag trött på julen. Väldigt trött.. men aja. Dags att rusk upp sig tycker jag! Men det är svårare än så,Jag har inget att göra. Jag lixom bara går runt :P Men det var ändå roligast på juldagen med min underbara kusin, Jonna. Hon äger alla ju! Men asså, jag haatar, hatar att hon bor jå jävla långt bort. Ska börja åka tåg dit.

Idag har det varit ganska kul på msn iaf. jag o min kompis snacka bara på engelska. Elr, det var kanske inte så kul iallafall :P
Men jag är iallafall kär! I en kille jag bara träffat en gång. Vi snackar ganska mycket på msn och så.. men sen är det en anna sötnos också som går i paralellklassen. Jag gillar båda mycket. Men det är en ganska svår situation för dom är väldigt olika..
Har nån nått tips till mej?

Skrivet av TonaLi, 2006-12-27

Visa hela (0 kommentarer)

Skrivet av TonaLi, 2006-12-27

Visa hela (0 kommentarer)