En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

orden styr innehållet..

Här reflekterar jag över mig själv och människor runtomkring. Vad som sägs, inte sägs och om vad som händer och inte händer!

Går det att mysa i en soffa med sig själv? Så klart det gör! Det handlar bara om rätt inställning till ensamheten, tillräckligt stora kuddar runtomkring samt god mat och dryck inom räckhåll..I kväll är det fredag och antagligen finns det någon som vill ha ut mig på en dryckesrunda eller liknande. Känns ändå bäst att hålla sig hemma ikväll. Hemma är ibland bäst! Klart bäst och odiskubabelt bästa alternativet för att koppla av från arbete, pågående förkylning eller annat som tynger en.
Tror dock inte det blir så mycket tid framför tv-apparaten. Den är dels alldeles för liten, fjorton tum, dels har jag mina låtar som väntar på mig. På hårddisken. Får väl se vad det blir av kvällen. Är man hemma är valen aldrig för sena:) Däremot rätt angenäma.
Ha en skön fredags kväll!

Turbodear!/Turbodear/bilder/DSC03124.jpg!

Skrivet av Turbodear, 2007-11-09

Visa hela (0 kommentarer)

Jaha. Så var jag här. Min första tanke blir: Hur länge håller denna bloggsida utan att det börjar strula och stöka mitt under ett nytt blogginlägg, vilket omöjliggör ett nytt publicearande? Hoppas svaret blir: Länge.
Det är lätt att bli blind för bloggsidor som ser snygga ut, väldesignade och svulstiga så man nästan glömmer att man ska skriva i dem..Min bloggg kommer att handla mycket om resor jag gjort/ska göra men även mycket om musik, eftersom jag är musiker. Hooppas ni håller ut i väntan på ett nytt och för er mer spännande läsinnehåll!!
Tjing på er!

Turbodear

Skrivet av Turbodear, 2007-11-09

Visa hela (0 kommentarer)