En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Turken

Shooooooooooooooooooooooooooooooooo

"Om En Pojke" Sid.66-94 ( Till och med kapitel fjorton)

Sammanfattning (Sid.66-94)

Efter självmordsförsöket kom ambulansen fram och dom bestämde vem som skulle följa med i ambulansen. Fionas väninna Suzie fick hoppa i ambulansen medans Will körde Marcus och Suzies dotter Megan efter ambulansen. Will ställde massa frågor till Marcus på vägen till sjukhuset t.ex. om Marcus vart rädd över det som har hänt osv. Men han gillade inte att han ställde frågor och bad honom vara tyst. När dom kom fram till sjukhuset satt Suzie i väntrummet och doktorn sa att allting vart okej och att hon måste stanna i sjukhuset över natten, dom behövde inte vara oroliga över Fiona och allt var under kontroll.

Dagen efter hämtade Suzie Fiona från sjukhuset och när dom kom in såg Fiona att Marcus läste självmordsbrevet som hans mamma skrev innan hon tog tabletterna. Fiona och Marcus bestämde sig för att prata ensamma lite. Marcus sa till sin mamma att han inte kan lita på henne mer för att hon kanske skulle begå ett självmordsförsök till, han sa att han inte kan passa henne som om hon vore ett barn. Men dom kom i alla fall överens om att dom ska ta hand om varandra framöver. Dom bestämde sig för att ha en annorlunda kväll, dom hyrde en film och beställde mat. När dom satte på filmen så insåg Marcus att det inte var komedi film som det stog på fodralet, filmen handlade snarare om en man som försökte begå självmord men aldrig lyckades. Han blev arg och stängde av teven, mamman förstod inte varför han gjorde så men Marcus förklarade att han itne orkar se på en sån film när det verkligen hände hans mamma.

Nästa dag bestämmer sig Will att ta med Marcus någonstans och käka middag men Marcus vill bara följa med om hans mamma hakar på. Will säger att det går bra och alla tre åker till en restaurang som heter "Planet Hollywood" som sägs vara en restaurang dit alla kändisar kommer, men Will säger att det finns en annan restaurang som heter "Twenty Eight" där det kommer ritkiga kändisar. Marcus tycker att pommesen var god men ingen kändis var där. Marcus tycker att det är en bra middag med Will och hans mamma ihop, han tänker och tycker att dom borde flytta ihop tilsammans.

Mina egna tankar

Jag tycker att Marcus är en mogen kille för sin ålder, han är bara tolv år gammal men han förstår allt som händer. Det visar han genom att t.ex. stänga av filmen för att hans mamma ska förstå hur dåligt han mår över det som hände.

Will är osäker på vad han ska göra, tiden går och det blir bara mer och mer lögner om hans påhittade son och före detta flickvänn. Men jag tror ändå att det är på grund av att han är depserat av att hitta en bra flickvän.

Fionas väninna Suzie är en bra kompis till henne, hon tar hand om Marcus när det behövs och hennes relation till Will verkar bara va en "kompis" relation. Jag tycker att Fiona verkar vara mer intresserad av Will, hon visar det t.ex. när dom sitter och käkar mat i restaurangen "Twenty-Eight".

Skrivet av Turken, 2006-05-10 12:07

Ibrahim,
Blogga på och fortsätt svara på uppgifterna så du är väl förberedd på slutuppgiften.

Lycka till!

cecilia

Skrivet av cecilia, 2006-05-16 19:42

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.