En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Typsnyggingen

Typsnyggingens bloggis

Heey jag heter nathalie och är 13 år, jag kommer får sverige och jag kommer skriva lite om mitt liv och min vardag Bye!!

Heej Har ej bloggat på ett tag Har ej haft tid det e jätte strässigt just nu skolan e snart slut och under lovet ska jag fixa alla mina reter så man slipper ha dom i 8an sen :/ men men idag var det lusia kan ej stava med jag tror att det e så så 3orna hade uppträdande hatade det det var sämst finare förra året.
men sen fikade hela vår klass asså dom e helt kaos! fattar ej hur man kan vara så assa omg!! aja vissa e dumma i huvet det måste man inse hehe men i alla fall sen hade vi lektion SÅÅÅ TÅCKIGT hatar SO efter SO:n var det lunch då tänker man lixom Mhhh tomtegröt:P men nej det var krov KORV AV ALLT hehe åt och såg glad ut.
sen var det en lektion till sen var det jumpa det var roligt på jumpan vi fick hoppa hopp rep Jätte kul:D sen gick jag upp till skolan och var i kaffeterian tills dom stängde.
sen gick jag med victor och hämta hans mammas kompis barn!! fattar ej varför.
sen när jag kom hem spelade jag sims 2 och sen gick jag på träning men då fick jag ass ont i...

Skrivet av Typsnyggingen, 2008-12-13

Visa hela (0 kommentarer)

Idag var jag hemma hela dagen förutom när jag gick och handla till mamma med min bror Annars har jag varit hemma och suttit vid datorn och chattat spelat allt kan göra på den här forntida datorn hatar den värkligen men har endås inte råd att köpa en ny dom kostar lixom as mycket Jag köpte just en ny mobil o den kostade 300 kr ungefär och för mej e det mycket i och med att jag bara får 300 kr i månads peng och nu den senaste månads pengen jag fick skulle jag ha handlat jul klappar med men det blev bara en jul klapp till min syster och resten brände jag på godis och massa annat onödigt.
skulle ut och springa idag men nu ser det inte ut som om det kommer att hända e så trött i bennen efter träningen i fredas. Boxning e as jobbigt när man väl kommer igång man ska komma ihåg gard stands och en massa kordinationer sen har man läxor oxå så det tar på hjärnan men det e mäst musklerna som får jobba mitt huvud håller på att sprängas just nu men man får leva med det tidigare idag...

Skrivet av Typsnyggingen, 2008-11-30

Visa hela (0 kommentarer)

Idag var jag o handlade en snabbis när jag kom hem hann jag sitta vid datorn och chatta lite sen efter det så skulle jag och mamma gå till mormor som vi brukar göra.
när vi var hos mormor åt vi mat det var potatis med något köt.
Vi satt och kollade lite på tv stjänor på is det e ganska kul att titta på men aja efter det kollade vi på tack gode gud det var roligt men det e alltid sämsta som vinner fattar iget av det där.
sen var det en krigs film den var så där lite tråckigt men det var vissa kompiska saker i den men under filmen ringde mamma till pappa och bad han hemta oss så när vi kom hem så satt jag mej vid dator och chattade med min kompis och gjorde ett konto på bloggis heh
BYE!!<3 get it got it good

Skrivet av Typsnyggingen, 2008-11-30

Visa hela (0 kommentarer)