En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Veronicavirkar

VeronicaVirkar & VeronicaDesign

Hej o välkomna till min sida!

Jag har varit lite dålig att uppdatera min sida sista tiden pga av byte av arbete och flytt till annan ort. Men jag är snart tillbaka med nya roliga grejer. Tänker satsa på att börja skriva mönster till allt jag gör i framtiden så jag kan dela med mig av det jag gör till alla er som frågar efter mönster på alla olika saker jag gjort.

Fram tills dess önskar jag er en underbar vår.
Kram Veronica


http://www.flickr.com/photos/anncarolynchrochet/
veronicadesign@live.com

Den här gjorde jag förr året men värd att visas igen...=)

Skrivet av Veronicavirkar, 2011-10-31

Visa hela (0 kommentarer)

Sy några söta hjärtan av spets, resttyger och gammal kuddstoppning. Virka en spetsbård runt om. Fäst ett fint band med en vacker knapp och lägg upp dom på ett fat. Jättesöta. Fina gåbortpresenter eller varför inte sy röda hjärtan till jul?Skrivet av Veronicavirkar, 2011-10-12

Visa hela (0 kommentarer)

Begreppet Chabby Chic tycker väl många är uttjatat kanske men ack så roligt att sy små söta grejer av lite resttyger och stoppning från en gammal kudde... En liten knapp i mitten och du har en söt liten nåldyna...Julklappstips kanske? :)


Skrivet av Veronicavirkar, 2011-10-12

Visa hela (0 kommentarer)

Hittade på mönstret en kväll då jag ville bli av med lite restgarner...Det blev såhär....:)

Skrivet av Veronicavirkar, 2011-10-12

Visa hela (2 kommentarer)

Dom här bara älskar jag där dom sitter på hyllan med benen dinglande över kanten! :)
Det kanske är fel att kalla dom amigurumi men nån variant är det iallafall tror jag. Jag såg en bild på ett par en gång, sparade bilden och har virkat av dom från bilden så därför har jag inget mönster tyvärr om någon undrar.
Visst är dom coola! :)

Den här virkade jag åt sonens flickvän efter ett mönster jag köpt:

Skrivet av Veronicavirkar, 2011-10-12

Visa hela (3 kommentarer)

Jag har varit jättedålig under sommaren och hösten med att uppdatera mig här. Tro inte att jag legat på latsidan för det...Nejdå lite pyssel har det blivit..som de här ursöta små prinsessbakelserna , de goda kanelbullarna och cupcakes . EN liten nyckelring med en prinsessbakelse i miniatyr blev det oxå.:)Skrivet av Veronicavirkar, 2011-10-12

Visa hela (2 kommentarer)

Nu är det dags att göra lite nytt till våren! Varför inte lite virkade korgar att lägga handukar i badrummet tex? Eller en korg att ha garner i?
Jag ska göra lite fler vita korgar då jag är såld på VITT för tillfället...Ljus Ljus grön är oxå bara så fint..
Visar mina tidigare korgar för o ge lite inspiration.
Virka rundlar i olika storlekar...avsluta varvet och börja virka i rundelns bakre maska runt runt till önskad höjd...vik ner kanten och du har en fin korg. En sån gör du på en kväll om du virkar snabbt. Jättefina om man gör dom lite romantiska med stolpar och luftmasksbågar...Va inte rädd för att experiementera.
Må så gott! :)...

Skrivet av Veronicavirkar, 2011-01-28

Visa hela (6 kommentarer)

Har haft en period där det är kul att virka vantar igen! :)
Har gjort nya virkade lovikavantar iår igen. Det mönster jag använder (mitt eget påhittade mönster) till det paret är återkommande i dom andra jag gjort med bara lite knappar och detaljer som skiljer dom åt. Blev garn till några torgvantar oxå.

Dessa vantar kommer jag att sälja ut och dom kommer att finnas i valfria färger alltefter önskemål.( Måste säga att dom är mycket finare i verkligeheten än på bild...)

Dom första vantarna försökte jag mig på att brodera lite...Fråga mig inte vad det ska föreställa för det är bara nåt jag hittade på och det är första gången jag broderar över huvudtaget! haha! Ser inte riktigt rätt ut men för o va första gången så ska jag väl inte begära för mycket....:)
Dom är lite höstiga och passar till schalen jag gjorde i höstas till min kappa...virkade "mormorsrutor" fast mer i cirklar.
Snart dags o börja med sommarschalen....

Kram på...

Skrivet av Veronicavirkar, 2011-01-08

Visa hela (0 kommentarer)