En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Veronicavirkar

VeronicaVirkar & VeronicaDesign

Virkade Mormorsrutor till trädgården!

Ja jag tänker mig härliga mormorsfiltar att ha över mig i hängmattan, på altanen eller i stugan vid sjön.....Fick en massa gröna nystan av killens mamma som jag tycker är så "fulfina". Kolla vad dom lyser upp i mitt annars så färglösa vardagsrum! Härligt!
Har börjat morgonen med att göra tre rutor....har gjort dom helgröna. Tänkte mig en filt som är ihopsatt med vita luftmaskor....som pläden i Jotex nya vårkollektion..och sist sätter jag på blommor i virkat vitt garn! Inte i varje ruta kanske utan lite här och där....Hm...ja jag får se vad det blir av det hela...Har tänkt mig en beige mormorsfilt oxå..beige och brunt o naturvitt...Den blir nog kvar inomhus. Har massor av röda,gröna,gula, och olika blå nyanser i massor så det blir nog en traditionell mormorsfilt oxå.
Tänker pyssla med en ruta då och då under våren här så den lär nog inte bli färdig på ett tag antar jag....Har sett alla snygga väskor på Drops sida. Guuuud så fina dom är.....tror jag börjar på en natur/beige under helgen här med lite blommor i samma färg fastsydda mitt på väskan.....och en såpass lång rem att den kan bäras på axeln. Tror det kan bli gulligt.
Ha en fin dag så länge!

Har lagt till en bild längst ner....det går sakta framåt...Den är bara ihopsatt i längder på bilden. Efter att ha pressat den med strykjärn och satt på blommor tror jag den gräsliga färgen kan bli riktigt fin! passar som filt i trädgård eller på altanen i vilstolen eller hur?

Det ska bli snö och klassvarning2 häruppe i Lappland så det lär väl bli en del virkande nu i några dagar........jag uppdaterar....=o)

Ha en fin dag alla
http://www.bloggportalen.se

Skrivet av Veronicavirkar, 2010-01-22 11:14

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?