En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Veronicavirkar

VeronicaVirkar & VeronicaDesign

Virkad eller stickad handväska , virkade hjärtan , virkade mattor , virkade korgar , filtad mössa / basker , inspirationsbilder!

Happy Valentine!

Har kommit hem från Sthlm och är åter i Lycksele. Har varit lite borta från bloggen och virkningen igen men det blir ju så ibland... Har kört en ambulans från Luleå för leverans i Sthlm. Det blev några mil...Buss fr Lycksele til Skeå, buss fr Skeå tl Luleå. Hämtade ambulansen där. Körde ner till Sthlm. Sov en timme på Arlanda och flyg tillbaka till Umeå o sen bild därifrån till Lycksele....puh......jag var trött kan jag säga........
Idag har jag sovit ut....ska översätta utbildningsmaterial från Engelska till Svenska åt en vän som har företag här i Lycksele ..så det blir kanske inte så mycket virka på några dagar....

Men sålänge har jag hittat lite inspirationsbilder på virkade hjärtan till alla hjärtans dag!
Härliga handväskor och annat hittade jag oxå. Samt stickad handväska på dessa länkar från en jätteduktig tjej som även virkar o stickar annat. Finns även stickad handväska bland bilderna längre ner på sidan.

http://www.flickr.com/photos/magiadimaglia/4308782119/
http://www.flickr.com/photos/magiadimaglia/4308784535/in/set-72157601285481097/

Vilka roliga saker tjejer virkar / stickar och syr därute i världen! Kolla denna länken och ni får garanterat stora ögon och enorm inspiration! Bla mattor virkade av gamla badrockar och gardiner!
Vad kul det skulle vara o ha en sån sida härhemma " handmade by me" där vi alla kan skicka bilder på våra alste och kommentera. Har inte hittat nån riktigt bra ännu. Någon som vet eller är sugen på att starta en?
http://www.bloggportalen.se/


http://www.bloggportalen.se/

Skrivet av Veronicavirkar, 2010-02-13 08:41

hej vart kan man få tag på mönstren till hjärtmattorna o dom övriga mattorna jag är inte så bra på att virka på frihand utan vill gärna ha mönster att följa hade varit jättesnällt om du kan tipsa mig för det är ju perfekt som badrumsmattor o det sliter man ju en del när man har barn o djur:) mycket fina grejer du gjort jag håller själv på att lära mig det här med blogg o lägga in lite jag gjort men jag får väl sitta o inpireras av dig så kommer jag nog på hur man ska göra kram

Skrivet av mysan, 2011-02-21 13:00

Hej! Är just nu väldigt inspirerad av att virka en rund matta av trikåtrasor, blir jättesnyggt = ) ser att du gjort många mattor, va fina! Nu skulle jag vila göra en oval matta som virkas runt runt, har du en beskrivning på hur man bör virka den, så man ökar rätt? Vill ju att mattan blir platt, varken bubblig eller som en skål. Tacksam för hjälp!

Skrivet av Anna L., 2011-03-01 10:42

Vilken underbart rolig sida. Man blir glad i hela kroppen av allt fint. Sökte på "virkad rund matta" och hittade den. Tack.

Skrivet av anita, 2012-04-22 22:25

Hej
jag har virkat väska till cykelkorgen i vanliga plastpåsar från typ ICA. Prova det med. Det finns ett sätt att klippa en påse för att få ut ett hel sammanhängande " tråd". Svårt att förklara men det finns på you tube att se.
Bara ett tips till dig.
Elenitcha

Skrivet av Elenitcha, 2013-04-06 00:06

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?