En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Veronicavirkar

VeronicaVirkar & VeronicaDesign

Hej o välkomna till min sida!

Jag har varit lite dålig att uppdatera min sida sista tiden pga av byte av arbete och flytt till annan ort. Men jag är snart tillbaka med nya roliga grejer. Tänker satsa på att börja skriva mönster till allt jag gör i framtiden så jag kan dela med mig av det jag gör till alla er som frågar efter mönster på alla olika saker jag gjort.

Fram tills dess önskar jag er en underbar vår.
Kram Veronica


http://www.flickr.com/photos/anncarolynchrochet/
veronicadesign@live.com

Nu skrattar många och det gjorde min kille igår oxå kan jag säga....han kom hit efter att försökt få ihop sin skoter hela dagen inför lördagens tävling ...det hade inte gått så bra och han var lite nedstämd......Då drog jag fram den här och han la sig dubbelvikt av skratt direkt! :
-Älskling! EnVirkad Penisvärmare i Artic Cat färger! Precis vad man önskat sej juh!utbrister han..... hahaha
Hm....det kanske han inte gjort men det var uppskattat iallafall!
Nu tycker han jag ska masstillverka dom och sälja till Artic Cat!! (ArticCat=ett skotermärke)
Nej.....jag ska in o klippa lite remsor nu för ett nytt " seriösare" projekt...=o)
Ha en fin lördag så länge...

http://www.bloggportalen.se

Se även senare inlägg på den senaste penisvärmaren jag gjort iår 2010:

http://bloggis.se/Veronicavirkar/108615

Mitt senaste projekt! Haha:

De här penisvärmarluvorna är nya för...

Skrivet av Veronicavirkar, 2010-01-23

Visa hela (18 kommentarer)

Ja jag tänker mig härliga mormorsfiltar att ha över mig i hängmattan, på altanen eller i stugan vid sjön.....Fick en massa gröna nystan av killens mamma som jag tycker är så "fulfina". Kolla vad dom lyser upp i mitt annars så färglösa vardagsrum! Härligt!
Har börjat morgonen med att göra tre rutor....har gjort dom helgröna. Tänkte mig en filt som är ihopsatt med vita luftmaskor....som pläden i Jotex nya vårkollektion..och sist sätter jag på blommor i virkat vitt garn! Inte i varje ruta kanske utan lite här och där....Hm...ja jag får se vad det blir av det hela...Har tänkt mig en beige mormorsfilt oxå..beige och brunt o naturvitt...Den blir nog kvar inomhus. Har massor av röda,gröna,gula, och olika blå nyanser i massor så det blir nog en traditionell mormorsfilt oxå.
Tänker pyssla med en ruta då och då under våren här så den lär nog inte bli färdig på ett tag antar jag....Har sett alla snygga väskor på Drops sida. Guuuud så fina dom är.....tror jag börjar på...

Skrivet av Veronicavirkar, 2010-01-22

Visa hela (0 kommentarer)

Vill ha mönster på dom här vid närmare eftertanke(nån som har????)...annars får det bli på känn liksom.....för killen lär väl undra om jag kommer med måttbandet.....

Lägger till bilden på min egen designade virkade Penisvärmare i efterhand. Visst blev den rolig? Lovar att det blir en uppskattad present i killens favoritfärger som Djurgården, Brynäs eller nåt sånt....hihihi!

Skrivet av Veronicavirkar, 2010-01-21

Visa hela (2 kommentarer)

....mest hela kvällen.....Kolla in vad jag fick av min killes mamma i förrgår!!! Lite mycket garner alltså......Blev ju alldeles till mig av glädje!
Även om jag fick så mycket har hon minst 4-5 ggr så mycket till som bara ligger till ingen nytta! Alltså...rena paradiset för en virkgalen som jag.....
Allt fick stå ett dygn ute i 18 minusgrader på altanen utifall nåt fyrbenta husdjur flyttat in i hennes grderob....hehehe! Allt såg fint ut men ändå....lika bra att vara säker..
Vad ska jag virka nudå härnäst??
Hittade lite kul på nätet som vanligt....garnstudio har ju så underbara sommarplagg nyinkommet. Kolla in deras sommarväskor.
Kanske ska jag göra en penisvärmare till killen???
kan säkert bli uppskattat! Eller vad tror ni om det? Kolla bilden jag hittade...dock inte hos Garnstudion/Drops......hehehehe....
Nu är det sängen....natti...

Skrivet av Veronicavirkar, 2010-01-21

Visa hela (0 kommentarer)

Någon som har mönster på virkad bikini eller nån som vet var jag får tag i nån här på nätet?

Skrivet av Veronicavirkar, 2010-01-21

Visa hela (0 kommentarer)

http://www.youtube.com/watch?v=DYw5ZvRdhPQ&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=N_Uz4H47-wc&feature=fvw

Lite kul braided rag rug och chrochet rug, alltså fläta flätor av gamla kläder.
Du hittar sen massor av roliga filmer om detta.
Ha så roligt

Skrivet av Veronicavirkar, 2010-01-21

Visa hela (0 kommentarer)

Bodde på en Ranch i Pensacola/Florida för 3 år sedan och fick se vad Amerikanska tjejer o kvinnor tycker om att pyssla med där ute på landet.Virkade o flätade mattor är stort där.
En stor virkad eller flätad matta under bordet var lika poppis som våra trasmattor.
Googla: Braided rug
så får ni se massor av helt underbara mattor! Finns även bra filmer på You Tube om detta som visar steg för steg. Ni kommer garanterat slita ut era gamla lakan o börja klippa trasor! Hehehe!
Ett litet tips!: Köp en rullkniv för man blir ganska trött av att klippa.....

Skrivet av Veronicavirkar, 2010-01-21

Visa hela (0 kommentarer)

Idag fick jag vet att en slöjdlärare tyckte jag borde komma och visa upp mina virkade alster i skolan! Sååå roligt! Hon som bär den vita halsduken fick mycket beröm för den och läraren sa jag borde komma dit och visa mina grejer. Tror faktiskt jag gör det....om jag vågar....känns lite som jag blir blygsam på nåt sätt....
Lägger in en ny bild på min "skruv" halsduk. Den blev sååå tjock och härlig! med håret uppsatt ligger den som en ros runt halsen. Ska lägga ut den till försäljning nu. Kan se den på nån tjusig tjej i "storstan" eller nåt...hehehe!

Skrivet av Veronicavirkar, 2010-01-21

Visa hela (0 kommentarer)