En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Vickis blogg

Nästan hela pluggdagen har gått och vad har jag gjort av den?

Ja det kan man ju undra, för en massa timmar har smitit ifrån mig och jag har inte hunnit med riktigt allt som jag velat.
Visst har jag hunnit med lite grann men inte på långa vägar lika mycket som jag önskat och jag kan inte skylla på barnen för de har skött sig exemplariskt. Har knappt märkt av att de har varit hemma. I vanliga fall brukar det betyda att de har hittat på något hyss, men inte idag. De har pysslat på lite här hemma och tittat en hel del på tv. Har skickat ut dem för även om de är sjuka så kan de vara ute i friska luften. De är inte utslagna utan bara hostiga och snoriga så jag ser genom fönstret hur de cyklar omkring här utanför.

Jag har skrivit lite till skolan, tänkte försöka att komma på lite mer men det är inte så lätt när jag har hjärnsläpp. (Tänkte lösa det med att blogga lite xD)
Tvättat en maskin, men det blev inte mer än en för det hängde en massa tvätt som ingen har plockat ner ännu. Tycker att det är lite konstigt att tvätten inte kan hoppa in i garderoben när den har torkat. Jag tycker att det är skittrist att tvätta... Om det bara skulle vara att starta en maskin så vore det en helt annan sak, men nu ska den tömmas, hängas , vikas ihop och sättas in i garderoben.
Hmm, som jag har skrivit tidigare så är det väldigt länge sedan jag har sett botten på min tvättkorg. Började fundera på om det verkligen fanns någon botten eller om det är en utopi, så jag hällde ut all tvätt på golvet (om sanningen ska fram så var det för att sortera) och visst fanns det en botten där. Men när jag startat maskinen så satte jag tillbaka den smutsiga tvätten och sim sala bim så var korgen halvfull igen :P
Beslutade mig för att göra ett nytt försök imorgon, då förhoppningsvis all tvätt har hunnit torka och hoppat in på rätt plats. Men vi får se om det blir så eller inte. Jag brukar vara bra på att komma på ursäkter för att slippa.

Åter till skolan. Vi har varit på studiebesök och jag har skrivit ner mina anteckningar eller iaf gjort ett försök. För hur kommer det sig att när jag sitter och antecknar så tycker jag att jag kommer på en massa geniala förkortningar för att hinna få med så mycket som möjligt av samtalet. Men när jag sedan sitter där och försöker att komma på alla super-bokstavs-kombinationer som jag skrivit ner så undrar jag vad jag tänkte på... KKBT är ett exempel. Jag har ingen som helst aning om vad det är eller vad det kan tänkas vara. Jag har inget sammanhang heller för jag antar att jag ville försvåra läsningen för mig själv genom att inte ge mig någon hint genom att skriva det för sig själv på sidan, i marginalen... Om det är någon vänlig själ som vet vad jag menar men KKBT får ni gärna skriva det till mig.
Har till på torsdag att komma på vad det står för, det är nämligen då vi ska redovisa var vi har varit.
Hmm, fast det är klart att ingen vet om att jag har misslyckats med mina anteckningar och om jag inte säger någonting om det så är det inte hela världen. Jag kan anta att det inte är så viktigt utan att jag kan hoppa över det helt enkelt.

Nu ska jag ropa in mina barn och så ska vi börja med maten
Ha det så bra så länge
Kram
/Vicki

Skrivet av Vicki, 2008-10-28 15:03

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?