En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Vickis blogg

Äntligen jullov!!!

... Eller jag vet inte om jag kan kalla det jullov, men jag har bestämt mig för att vara ledig hela julhelgen. Jag har en tenta nästa år (låter som om det är en hel evighet men det är bara två veckor dit) och har endel böcker att plöja igenom. Så det blir inte ett riktigt lov som jag skulle kalla det men jag har inte några föreläsningar så jag kan lägga upp läsandet hur jag själv vill.

Ja just det ja. JAG KLARADE TENTAN!!!! JIPPI!!! Hur glad som helst.
Jag var helt inställd på att jag inte skulle få godkänt så jag blev glatt överaskad. Hade tom satt upp pluggdagar, planerat för min resa till tentan osv. Jag hade bara 2.5 poäng mer än vad som var gränsen för godkänt men det spelar ingen som helst roll nu när jag klarat mig. Känns skönt att få bocka av en till kurs och lägga all tid och energi på denna kurs. Så det känns som om jag verkligen kan slappna av nu under min ledighet.
Det enda jag behöver göra är att läsa lite i böckerna och jag hoppas att jag har motivation till detta så jag slipper få panik över att inte ha läst någonting och sträck läsa och inte förstå vad jag läser. Har insett att det bästa är att ta lite i taget och sedan låte det vara en stund för då faller flera poletter ner och jag förstår mycket bättre vad de vill ha sagt med boken. Jag hinner med att reflektera och sätta in det i något sammanhang så jag förstår.

Jag tycker att det är så fränt att gå i skolan... Jag menar att jag hela tiden kommer till insikt och nu mer ser jag på allt runt omkring mig på ett helt annat sätt än tidigare.
Jag har fått en massa halleluja moments (och jag som inte ens är troende XP)
Jag känner att jag har hittat rätt. Nu vet jag att jag verkligen har valt rätt utbildning och det känns otroligt skönt.

Nu ska jag fara och handla för jag har visst bjudit syrran och hennes sambo på middag och jag har ingen aning om VAD jag ska laga för mat!!!! Kanske blir det tacos??? Får se vad affären har att erbjuda idag.

Barnen har fått följa med min mamma och pappa till stugan hela helgen. De kommer hem först på måndag. Detta gör att vi helt plötsligt har en massa tid över och jag tror mig veta att vi bara ska slappa och ta det lugnt och försöka komma in i jullunken.
Har hört att man ska ta det lugnt under julen och bara umgås. Så det tänker jag göra med min man. Vi har inte riktigt hunnit med detta den senaste tiden och det är ett måste för att det inte ska bli en skillsmässa.

Nåja ha det så bra och känn lugnet komma och njut av julen och allt som har med den att göra
Sköt om er
Kram
/Vicki

Skrivet av Vicki, 2008-12-19 14:40

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?