En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Vickis blogg

Jag tänkte berätta om vad som händer i mitt liv...

Hej hopp!
Nu är det lördag och jag har grubblat massor sedan jag öppnade posten igår för då fick jag nämligen ett brev med posten... Jag har kommit in på skolan.... Måste bestämma mig innan den 28 dec. för den 16 jan börjar skolan.

Hjälp!!!

Jag vet inte om jag klarar av det. Har SMSat och pratat med syrran F och hon har peppat mig massor... Tycker att jag ska ta chansen... K tycker lika men inatt hade jag mardrömmar om att J grät när jag skulle lämna dom.
I drömmen var det som jag skulle lämna dom för alltid. Så när jag vaknade så kändes det jättejobbigt, men som sagt var efter att ha pratat o SMSat med syrran så känns det bättre igen.

Men det som jag tycker känns jobbigast är att termin 5 och 7 är på heltid i UMEÅ. Det är ju jättelångt dit så då går det inte att pendla utan då måste jag bo där.
Hjälp! (igen...)
Vet att det är en jättefin stad eftersom jag har bott där för flera år sedan och redan då åkte jag hem alla helger (Utom 1 då jag...

Skrivet av Vicki, 2006-12-16

Visa hela (3 kommentarer)

Känns lite trist att det inte kommer nå snö utan det bara regnar hela tiden. Jag vill ha en vit jul med massor av snö.
Fast i och för sig så kommer nog tomten ändå.... Jag tror inte att lite asfalt stoppar tomten och hans renar, jag menar dom kan ju flyga eller hur?
Men det är mysigare med snö på marken och stora lapphanskar som dalar sakta ner mot marken.... Man kan fara ut med skotern på juldagen och fiska... Åka stjärtlapp i backarna.. Vara värre än barnen för det är hur kul som helst... Men åka stjärtlapp på en gräsig backe tror jag inte är någon höjdare, fast jag vet inte säkert eftersom jag aldrig provat.
I jul kanske det blir för första gången i mitt liv utan snö...
Nej, usch det låter så trist det vill jag inte vara med om...

Idag på morgonen så åt J inte upp sin välling hon hade inte ens rört den, vilket är mycket ovanligt. Så såg jag att hon var alldeles glansig i ögonen. Hon hade ju feber, stackarn.
Så vi blev hemma idag. Jag skulle ha en kort...

Skrivet av Vicki, 2006-12-11

Visa hela (2 kommentarer)

Ja då var det lördag kväll. Har jobbat till 16 idag och börjar om först samma tid i morgon. Det känns bra, man jobbar inte hela helgen utan hinner med att ungås lite när alla andra är lediga.

Idag har flera pensionärer haft det lite jobbigt med klockan. På morgonen hade dom det för att det var natt/kväll och senare på dagen så var det någon som varit där och vridit på tvn, och han kunde inte förstå VEM som varit dit och gjort något sådant... Han blev jättesur när sonen sa att det nog var han själv, men det var det då verkligen inte.
Hoppas att det är bättre med honom imorgonkväll när jag ska dit igen.

K har fått jobbet på Kappa, eller rättare sagt Trainee som är i 2 år som sedan ledet till ett jobb. Det känns bra, han börjar den 8 januari.... Så till sommaren så kommer vi att ha semester tillsammans för första gången någonsin. Det ser jag framemot:)

Nu ska jag gå och kolla ifall maten är klar, mamma och syrran Er ska komma hit och äta. Pappa är på...

Skrivet av Vicki, 2006-12-09

Visa hela (0 kommentarer)

Jaha då har man varit ledig en hel dag utan att gjort något speciellt. Men dagen har sprungit iväg i allafall;)
Var förbi en sväng till mamma och pappa, som inte var hemma utan istället var syrrorna El och Er där.
El satt och försökte plugga lite (barnen gjorde sitt till att det inte riktigt gick så bra, men dom var inte ensammen om att ta El:s uppmärksamhet från böckerna) för hon har tenta på fredag.
Er satt framför datorn, men då kom jag och avbröt henne.

Igår kväll när barnen var trötta så kom jag på att den 8:e är det sista dagen att skicka in till tidningen ifall man vill skicka kort på sina lucior/ stjärngossar.
Så jag tog fram kameran och tog en massa kort och då menar jag en hel massa... Rättare sagt 110 kort... För det är inte lätt att få 1 bra kort där båda barnen tittade in i kameran och log utan att göra någon konstig grimage.
Försökte med en massa... Jag sa att dom skulle skratta och vad hände då? Jo, det ser ut som om dom skriker (vilket...

Skrivet av Vicki, 2006-12-07

Visa hela (0 kommentarer)

Idag är det alltså den sista november, vilket betyder att i morgon är det den första december.... Snart är julen här... och lika fort kommer den att vara över;)

Idag efter jobbet var det bara att hämta barnen och värma upp pannkakan som jag gjorde igår så A skulle hinna äta innan det bar iväg på hans gympa.
Måste säga att det är superbra att dom (3 föräldrar) har tagit tag i det och ordnar så att barnen får vara 1 timma och busa och leka i sporthallen.
Det är guld värt. Barnen tycker att det är jättekul och det är lika kul varje gång att höra vad dom hittat på. Klättrat, hoppat, gjort kullerbyttor, gått balansgång, gungat i ringarna, hoppat i madrasserna och en massa annat kul.

Idag har syrran Er opererat sig igen (eller inte hon utan en läkare hoppas jag) hoppas att det gick bättre denna gång.
Men nu behöver hon i allafall inta hålla axeln helt stilla som det var förra gången, utan hon får röra den betydligt snabbare denna gång.
Har varit förbi flera...

Skrivet av Vicki, 2006-11-30

Visa hela (1 kommentar)

Idag tog vi sovmorgon. Sov till 8.30. En kvart senare ringde K och då hade vi inte stigit upp ännu. J vaknade ett tag efter det K ringt, så ikväll har dom svårt att somna.
Imorgon ska vi upp tidigt så då kommer det nog att vara jobbigt.

När vi väl kommit oss upp så har vi varit riktigt duktiga. Vi smälte blockchoklad (både ljus och vit) och satte i krossad polkagris och cornflakes. Mums så gott.
Sedan gjorde vi en saffranslångpannekaka som inte heller blev så tokig.

Sedan tittade min vän J förbi och drack lite kaffe och surrade ett tag. A visade när han spelade lite tvspel. Skulle förlora ifall jag skulle möta honom, ändå har han inte spelat så mycket.
Funderar på att gå ut på lördag med J. Det är ju 27+ då så då behöver man inte känna sig så gammal;)
Min vän Er .K. kanske följer med. Det skulle vara kul att få komma ut och träffa lite folk, det var evigheter sedan man var ut på puben senast.

Efter middagen så började jag och barnen att baka...

Skrivet av Vicki, 2006-11-28

Visa hela (0 kommentarer)

Ja då var denna helg "avklarad".
Har jobbat hela helgen. Fast det kändes inte så jobbigt eftersom jag slutade 16.00 på lördagen och började samma tid på söndagen (16.00)
Det var hur härligt som helst att slippa den delade turen... Men till nästa schema så är det nog slut med det, då är dom delade turerna tillbaka:(

På söndagen var vi till Piteå på skyltsöndag och träffade en massa tomtar.
A och J lämnade sina önskelistor till tomten och dom fick tre paket var.
Köpte ett av en tomtemor, men sedan hade jag köpt egna paket som jag slagit in själv.
Eftersom för 2 år sedan när A var 2 år fick han så konstiga saker som inte passade till honom. Han fick en reservdel till någon gubbe, en penna som såg ut som en spruta och en kortlek med svenska slott och en massa annat som inte var nå intressant. Så förra året började jag med att göra egna paket.
Då vet jag i alla fall att han inte blir besviken, utan att TOMTEN VET vad han önskar sig;)

Sedan var vi förbi en...

Skrivet av Vicki, 2006-11-27

Visa hela (2 kommentarer)

Jaha, då var det redan söndag.
Idag har jag och A varit till öjebyn på kyrkmarknaden. Vi åkte häststjuts och det var jättekul;)
Köpte även en klubba till dom var, som dom får vänta tills på lördag innan dom får äta den.
Hittade även ett rum där man fick pyssla. Det var riktigt mysligt. Dom spelade julmusik och det var lugnt och skönt där, men vissa grejer var slut så det var lite trist.

K och J är inte så trevliga idag. Dom har åkt på magsjuka.
Jag och A har klarat oss än så länge, men jag börjar känna mig lite illamående på slutet när vi var i Öjebyn. Så då for vi hem.
Systeryster F kom på marknaden, men innan hon hade duschat och hittat sig en parkeringplats så var jag som sagt inte så sugen på att fika. Ville bara hem och dricka cocacola.

I fredags skickade min vän J ett SMS om att hon och en annan vän från Lule V.S skulle till 4u och äta och dricka lite, så jag for dit en sväng.
Sedan for vi till en annan kompis och drack lite mer. Det var...

Skrivet av Vicki, 2006-11-19

Visa hela (1 kommentar)