En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Nationaldemokratisk blogg

K.B. Fredriksson är mitt namn och jag är en samhällsengagerad man i sina bästa år.

Bor på landet utanför Karlskrona tillsammans med min älskade dotter.

För mig är det viktigt att kunna uttrycka mina känslor och funderingar i skrift och därför har jag nu skapat denna blogg.

Jag hoppas att många där ute kommer att uppskatta den.

Vilken dag! Telefonen har ringt oavbrutet och jag har migrän. Detta känns inte bra!

Något som däremot känns bättre är att jag har lyckats värva ytterligare en kandidat till ett kommunval i Skåne. Vilken kommun det blir är dock inte offentligt ännu.
Det kan dock mycket väl resultera i minst ett kommunalt mandat.

Jag ser mycket positivt på framtiden just nu. Även fast jag inte har lycka mycket tid att lägga ner som jag hadde innan så kommer jag att göra mitt yttersta för att få den nationaldemokratiska kampen för folk och nation att gå framåt. Jag har lyckats förr och jag kommer att lyckas igen.

Partiets lokalavdelning i Klippan har dessutom fått in ett saftigt bidrag till valkampanjen så det kommer att kunna ösas ut blad över kommunen. Var ett trevligt och ganska oväntat bidrag. Känns skönt när folk är givmilda. Än roligare när personen ifråga nyss beslutat sig för att sluta ge stöd år SD.

Nåväl. Nu är det dags för en treo och ett par timmars sömn,...

Skrivet av Widukind, 2006-05-31

Visa hela (0 kommentarer)

Jag satt och kollade inne på den högerpopulistiska hemsidan sdkuriren för ett tag sedan och fick syn på att Jens Leandersson från Sverigedemokraterna hade kommenterat att det lilla partiet på orten kommer att ställa upp i kommunvalet i Klippans kommun. Givetvis var han inte sen på att kommentera att även Nationaldemokraterna som är väl förankrade i kommunen också kommer att ställa upp. Vad han dock sade var det som fick mina ögons uppmärksamhet. Med ord som att ND är små i kommunen och att ND och dess företrädare skulle vara extremister så tror denna missnöjespolitiker att ND:s chanser inte alls är stora att erhålla mandat.

Jens Leandersson använder samma typ av retorik som övriga etablissemanget använde mot just hans eget lilla parti, det vill säga tills dess att Sverigedemokraterna vände kappan efter vinden och såg det som en bättre sak att förneka de nationella värdegrunderna och vända ryggen åt nationalismen och sina krav på en betydligt hårdare...

Skrivet av Widukind, 2006-05-30

Visa hela (0 kommentarer)

Då har man startat en ny blogg.
Ska försöka uppdatera den så ofta som möjligt.

Tills dess så får ni ha en trevlig afton!

Skrivet av Widukind, 2006-05-30

Visa hela (0 kommentarer)