En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Winter

Winter

Hej/Hejdå <3

Hej.

Jag vet inte hur jag ska formulera mig. Jag gjorde det innan, jag formulerade till och med klart mig, sedan lyckades jag trycka på kryss... Jag har tydligen inte lyckats lägga denna bloggen bakom mig, mest på grund av att jag som vanligt bara hoppa av utan ett hejdå. Och ni förtjänar ett hejdå. Jag önskar jag kunde skriva att jag mår bra nu, att när jag slutade skriva var det för att jag lade all skit bakom mig. Jag mår sämre än någonsin och det handlar inte längre om hur länge till jag orkar kämpa, för jag orkar inte kämpa längre nu. Sjunker jag lägre än detta finns jag inte längre, för jag finns knappt nu, jag finns nog inte ens nu för den delen. Det finns inget av denna Lisa kvar, det namnet känns till och med så främmande att det gör ont, som om jag inte ens förtjänar ett namn.

Jag har raderat alla gamla inlägg, som vanligt, men jag behövde åtminstone skriva ett sista, för jag vill tacka er/du som kommenterat och funnits där, det hjälpte. Nu är jag dock för långt ner i skiten för att bara ord ska hjälpa, för jag har slutat tro på dem. Kanske slutar det med att jag raderar detta inlägg också, kanske slutar det med att jag fortsätter skriva här efter detta, men det tror jag inte. Jag kan inte lämna en tom sida efter mig, men jag kan inte fortsätta skriva när jag bara känner mig naiv och patetisk och till börda för någon. Om saker och ting däremot skulle börja se hoppfulla ut, om det skulle vara så att jag får hjälp på ett sätt som också hjälper, då lovar jag att skriva det här, för det förtjänar ni. Ta hand om er, ta hand om dem runtomkring även om dem skrattar och ler, och på sätt och vis hoppas jag att jag kommer skriva ännu ett inlägg här, på sätt och vis känns det omöjligt så <3 Hejdå.

Skrivet av Winter, 2012-05-02 23:28

Winter, det finns hjälp att få - tro mig. Jag trodde aldrig heller att jag skulle ta mig upp ur skiten, men jag klarade det. Jag kämpar varje dag, men för varje dag kommer jag också ett steg längre. Livet är för kort för att bara må dåligt och även om det kanske låter töntigt så har du hela livet framför dig även om det känns utom räckhåll nu.
Kramar i massor till dig!!

Skrivet av TheSecretPerson, 2012-05-08 10:04

Kommer ihåg att du är en av få som kommenterat på min blogg, för en sisådär 3 år sen. En sådär fin och peppande kommentar som bara gjorde gott.
Det är nästan ett år sen det här inlägget kom till. Jag hoppas att du har folk som du trivs med och som får dig att må bra.
Något vårsoligt och peppande från mig! Hoppas du skriver här snart igen.
x

Skrivet av anonym, 2013-03-11 21:10

Tack, det var fint sagt :). Jag hoppas att du tar hand om dig och mår bättre idag!

Skrivet av TheSecretPerson, 2013-03-15 16:30

<3

Skrivet av Winter, 2013-08-03 20:07

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?