En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Yvettes bloggis

Hellois

Hej.

Tänkte skriva mera djupa saker i min blogg istället för oseriösa saker. Kommer dock inte klara mig så värst länge men kan iallafall försöka.

Idag har jag en lite.. tyckasyndommigsjälv-dag och måste därför skriva av mig lite.

Ibland känns livet toppen. Jag mår bra som fan och allt känns så himla underbart, men när jag läser saker. När folk skriver i sin dagbok hur mycket dom älskar någon annan person så tänker jag om det finns någon människa som verkligen älskar mig så mycket. Inte fan har jag läst i någons dagbok och bara sett, utan förvarningar, att dom har skrivit att dom älskar mig. När folk säger att dom älskar mig menar dom det då egentligen? Eller är det mera.. "Jag verkligen älskar dig men bara förtillfället för att du råkade just finnas just nu." ?!
Jag tänker på det rätt ofta. Jag tänker faktiskt rätt mycket även om det inte märks. Jag är innerst inne en djup människa, alla tänker.. Ingen i hela världen tycker att livet är enkelt hela tiden.

Finns det någon som verkligen älskar mig? Jag har aldrig fått höra det direkt till mig, face to face förutom från min familj och släkt, men om man bortser från dom så.. Nej jag tror aldrig att jag har fått höra det från någon annan.. och det känns faktiskt inte bra.

Skrivet av Yvette, 2005-10-16 00:07

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.