En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Zannepannes bloggis

Det gåååår inte att sova!!! När det är som i rubriken!

MEN...Det är gott med denna sommar...helt otroligt vilken skillnad från förra. Fast då sket jag iofs fullkomligt i vädret...är ju faktiskt bra tacksam över att det var förra årets sommar jag fick Emmie och inte denna! *phuuuuu!*...vilket veritabelt h-e det i så fall hade varit!

Men nu...varmt i vattnet, mitt grågröna skinns skimmer är mer rödbrunt, känner mig loj i kroppen och varm i själen!

Som jag sagt till flera som klagar över värmen...kom ihåg..snart är det november, 4 grader kallt och allmänt skitnödigt!!

Annars? Jobbar ännu...har några "jättekuliga" pass kvar innan semestern börjar nästa onsdag kväll! Men herregud...med mitt schema och med mitt jobb...så har man banne mig semester hela tiden ändå! Och kan sitta ute på jobbet o sola! Jag är ooootroligt priviligierad!

Var o shoppade idag...längtade så efter mina STORA tjejer, som befinner sig på västkusten (jag körde ner dem i torsdags) så...

Skrivet av Zannepanne, 2005-07-13

Visa hela (0 kommentarer)

ett litet flickebarn på 1 år på söndag! Men hallå...vart tar tiden vägen?! Känner mig som om åren är som sand mellan mina fingrar nere vid strandkanten....jag ser all sand runt om mig...och inser att tiden är något som bara finns här i Livet!

Att syrenerna blommar, doftar så jag blir knäpp i huvudet...att det växer så det knakar runt om mig och gör att jag för första gången på mer lr mindre 4 år njuuuuter av att leva o kan uppskatta SOMMAREN!!

I morgon blir det kalas...här ska det firas att Emmie blir 1 år!
Folket runt om oss, kanske mest från Andreas familj, kommer mer el mindre mangrant ut till oss...och så de där få personerna som finns kvar i mitt liv efter diverse elände...de som verkligen RÄKNAS i mitt liv...såsom min "syster" Ann, min barndomsvän Gugge, mina 2 helt underbara STORA tjejer och så hon som jag festade som en toka med under några helt underbara år i mitt liv...så jag känner mig rik!
Man har förlorat både min egen familj o den jag hade på...

Skrivet av Zannepanne, 2005-06-17

Visa hela (0 kommentarer)

Ska jag änteligen få tid att börja få skriva ner mitt livs story!
Pretto lr hur? Men det struntar jag ju i...för det här är MINA 15 MINUTER I RAMPLJUSET!! Eller hur?


Vem är ZAnnepanne då? Vart börjar man...och framför allt...HUR mycket ska jag berätta, delge, ljuga, hitta på, vara sanningsägare...DET vet jag ju inte...men jag skriver det jag vill och orkar...så får ni väl som har tröken att läsa detta själva tro vad precis ni vill! Det blir lite ditt och lite datt...fantasi och verkligheten...det bjuder jag på!

Jo! Jag är 41,5 år...snart...och bor längst ute på Hammarön, ca 13 km söder om Karlstad...rätt ut i Vänern. Jag sitter inte i sjön direkt...men bor bara precis vid den!
se bilden...min utsikt där jag nu skriver detta på min dator!
[img="/Zannepanne/bilder/DSC03167.jpg"]

Jag bor i en ombyggd telegrafstation som nu är en liten söt stuga på drygt 69.7 kvm med min älskade sambo Andy, mina två juveler Elin o Malin, 16 bast t sommaren, och...

Skrivet av Zannepanne, 2005-05-19

Visa hela (0 kommentarer)