En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Zebraflicka

Zebraflickas bloggis

Dricker oboy och lyssnar på Evanescence med låg volym för att inte väcka mamma. Marsvinen springer runt på golvet. Har nyss pratat med syster över sms, det suger. Det enda sättet jag kan nå henne på är genom mobilen. Jag saknar henne så... alla andra är så långt borta, eller så har dom svikit.

Jag funderar på vad jag ska göra imorgon. Antagligen kommer jag bli sittandes framför datorn igen, syster kanske kan komma imorgon, men hon var inte säker. Har massa underliga tankar om att jag ska gå ut i skogen och spy tills jag känner mig ren. Kanske kan jag spy tills all ilska och sorg är ute. Jag vet inte... jag är så förvirrad och mina egna tankar skrämmer mig.

I'm longing for you sis, my heart is bleeding for you.
Please, come here so I can cry on your shoulder.
Don't let me sleep alone.
Don't let the darkness take me.

Förresten, har klippt mig idag... här ser ni min nya frisyr:

Skrivet av Zebraflicka, 2006-10-30

Visa hela (0 kommentarer)

Idag vändes hela min värld upp och ner.... igen.
Jag gjorde slut med min pojkvän. En lång tid har jag undvikit honom, inte vågat prata med honom face to face eller ens på msn, för jag har funderat så mycket. Han ska inte behöva ha en så dålig flickvän som mig. Men först idag tog jag modet till mig. Och då släpper han hela bomben över mig, han berättar om hur dåligt han mår och jag känner mig ännu mer skit som gjort slut med honom mitt i all röran.

Men vi är fortfarande vänner. Och nu inatt berättade han mycket som jag inte visste förut.

Jag är en hemsk, hemsk människa. Jag bara sårar alla i min närhet. Jag borde inte tillåtas att gå lös. Det är bäst att jag isolerar mig innan jag skadar fler.

...........

Plötsligt fick jag en kick, kände att jag bara måste skriva något. Och resultatet blev det här, en blanding av döden och min skyddsängel... förstår knappt själv vad jag skrev om och hur jag lyckats blanda ihop två så olika änglar i en...

Skrivet av Zebraflicka, 2006-10-28

Visa hela (1 kommentar)

Idag kom solnedgången och jag såg solen för sista gången på en lång tid.
En lapp, ett litet meddelande förändrade hela dagen. Jag gjorde ett stort misstag, jag började hoppas igen. Jag vill så gärna se min ängel igen, men som vanlig blev jag sviken. Gud vände mig ryggen och spottade på mitt hjärta.

Jag vet, jag är inte värd en sån värdefull ängel. Men varför måste han lida för det? Jag grät länge... för jag var så förvirrad, vad skulle det här betyda? Men ikväll fick jag det beskedet som jag förväntat, men inte velat acceptera. Det var inte han, det var inte min ängel. Han är verkligen död, det är bara att acceptera. DÖD! Skriker rösten inom mig. Och min själ kryper ihop långt inne i ett hörn i sin cell, vill inte lyssna fast den vet att rösten är sann.


Så här sitter jag med en kattunge i knät, tuggar på en halstablett för halsen svider som in i helvetet och lyssnar på Anorexia Nervosa medans livet går nerför. Här tar berget slut...

Skrivet av Zebraflicka, 2006-10-26

Visa hela (0 kommentarer)

Här sitter jag och äter yoghurt, lyssnar på Dresden Dolls och har allmänt tråkigt. Ändå leker mitt liv för tillfället.
Änglarna dansar på mina axlar och viskar lugnande ord i mina öron. För första gången på lång tid vill jag leva, jag vill fortsätta andas samma luft som mina änglar, jag vill somna till deras röster och vakna upp med dom vid min sida. Utan dom skulle mörkret fortfarande fräta inom mig.


Jag har funnit två nya intressen, poesi och att fografera.
Jag älskar att läsa poesi, jag älskar att leva mig in i texter och att få den där känslan som ger mig rysningar längs hela kroppen. Jag gillar också att skriva, men jag har svårt för att få ur mig orden, känslorna. Ibland lyckas jag, ibland blir det bara en stor klump som fastnar i halsen och faller tillbaka som en tyngd över mitt hjärta.
Jag älskar att kolla på fotografier och jag älskar att fota. Jag är inget proffs på att fota och oftast blir det bara skit av allt. Men när jag...

Skrivet av Zebraflicka, 2006-10-23

Visa hela (0 kommentarer)