En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Zelas bloggis

Vad kan man säga egentligen...?

Det var verkligen längesen jag skrev här och en massa saker har hänt.

Men orkar inte dra upp allting här och nu....

Har ett problem dock. Har en underbar kille..han är hur snäll o go som helst och jag älskar honom jättemycket.....men jag har en vän....som jag är lite smått betuttad i också. Hur kan jag vara det när jag älskar min pojkvän så mycket som jag gör?

Min vän är jättekär i mig och älskar mig mer än något annat i livet. Vad ska jag göra?
Det finns ingen som kan göra mig så förbannad eller glad som han kan. Men å andra sidan så gör min pojkvän mig aldrig förbannad men alltid glad. Jag är sååå förvirrad. Har bett min vän lägga av, men det känns som om man har gjort slut fast ingenting har hänt mellan oss:S

Någon som har varit i samma situation?

Kommentera gärna!

Skrivet av Zela, 2007-06-14

Visa hela (0 kommentarer)

Iväg idag igen då................suckar.

Ah well, måste äta min gröt nu.

Måste hitta på nått intelligent sätt att avsluta mina bloggar.................hmm...

x x x x x x

Skrivet av Zela, 2006-04-04

Visa hela (0 kommentarer)

Efter två år har jag äntligen fått träffa min mormor, förvånande nog kände hon igen mig direkt. Det trodde jag aldrig, men hon har förändrats mycket utseendemässigt. Vilket faktiskt kom som en liten chock. Hon var mycket tunnare, och hon såg äldre ut än vad hon egentligen är.
Läkaren som var på planeringsmötet sa att det inte verkade vara alzheimers, utan en frontallobsdemens..en mycket ovanlig sådan. Det kan ha uppkommit från hemska upplevelser och psykotiska tendenser.
Det här med mormor har inte kommit som en chock direkt, utan det har pågått i flera år.
Igår när jag träffade henne, så kände hon ju som sagt igen mig direkt, men under "samtalen" vi hade så tappade hon vem jag var osv. Men helt plötsligt så fick hon skarpare ögon, tittade på mig och sa som hon sa förr: Du är så go så jag skulle vilja äta upp dig mitt underbara barnbarn!" sen var det borta, sen reste hon sig upp och gick sakta iväg.

Konstigt det här med minnen...Det kändes inte konstigt att...

Skrivet av Zela, 2006-03-28

Visa hela (0 kommentarer)

...för som vanligt så blir det ingen utgång för lilla mig! Det kommer alltid något ivägen.
Jag har en vän, som är pålitlig när det kommer till allvarliga samtal osv. Men när det kommer till att hitta på saker, tex gå ut och festa, så är hon väldigt svag där. Hon säger att man ska ut och festa, sen dagen innan så drar hon sig ur. Rolig grej är att jag har ingen annan speciell att gå ut med, och jag tycker om att festa med henne. Jag vet att hon inte gör det med flit för hon är faktiskt världens goaste, men hon är nog splittrad i sig själv till att hinna med alla som tycker om henne! Ah, ja det måste vara pain asså:P

Så det slutade med att jag köpte massa godis, hyrde tre filmer.........o ska äta middag snart, sen e det mysedax!!!:D Helt själv, alone, ensam....i mitt underbara fiiina rum:-)

Satte nyss upp en mini mini brandvarnare i mitt rum, såå söt e den! Konstig man e som tycker att en brandvarnare är söt, men den är faktiskt sööööt:D....

Ahh, enda sen...

Skrivet av Zela, 2006-03-25

Visa hela (0 kommentarer)

fan

Nu börjar jag själv bli sjuk....Whyyy!!!???

Skrivet av Zela, 2006-03-24

Visa hela (0 kommentarer)

...men som vanligt så blir det aldrig som jag vill ändå!
Har ju som sagt inte träffat min pojkvän så mycket nu de senaste månaderna. Vi hade nu i veckan planerat att vi skulle ha fredagen för oss själva. Jippie tänkte jag då...men tji fick jag!
Hans mamma har nu blivit sjuk, maginfluensa förmodligen, hans syster är fortfarande sjuk, och så är även hans systerdotter. Han själv börjar oxå känna sig sjuk, så med tanke på hur sjuk jag var förra gången jag hade influensa så vill jag inte ha det en gång till, så han får minsann stanna hemma!
Illa illa illa....

Kunde inte sova inatt, var totalt omöjligt. Avskyr sådana nätter! Det är precis som om jag vet att jag har glömt något viktigt, men det värsta är att jag inte kan komma på vad det är. Så då känner jag mig rastlös och orolig....natten var totalt katastrof.

Upp tidigt för att ha en enda tiny 1,5 timmes lektion........som dessutom är ENG A....vilket jag redan kan, men måste läsa upp för att höjja mitt...

Skrivet av Zela, 2006-03-24

Visa hela (0 kommentarer)

Var på filosofin idag och herregud vilken diskussion vi har haft!!!!
Vilket misstag av läraren att ta upp ämnet astrologi och det övernaturliga.
Vi är väl fyra tjejer och fem killar i klassen+ vår manlige lärare. Som jag har haft som erfarenhet sen innan så är de flesta killar helt emot det övernaturliga. Det existerar helt enkelt inte. De flesta tjejer tycker tvärtom och tror mycket på det övernaturliga. Jag är en av dem som tror oerhört mycket på det!

Jag tror inte på aftonbladets horoskop och sånt, men jag tror på det äldre det som visar hur en person som är född i ett visst stjärntecken kan vara osv. Jag är typiskt skorpion, det kan jag erkänna.

Min lärare tror inte alls på det här och förklarade nästan för mig vilken idiot jag är för att jag tycker så.
Jag har alltid haft bad experience av skyttar(nu säger jag inte att alla skyttar är korkade eller något sånt), men i 95% av fallen funkar inte skorpioner eller skyttar bra ihop. Det kan fungera ett tag,...

Skrivet av Zela, 2006-03-23

Visa hela (2 kommentarer)

Äntligen så har jag gjort historieprovet! Det har varit fyra tuffa veckor med Rysslands historia. Inte bara att man ska läsa 1500 sidor i en bok utan allting har varit på amerikanska också. Så nu är provet FINALLY OVER! Nu måste jag ha klarat det också.

Ska tillbaka till skolan snart igen och ha filosofi. Fattar ingenting av det läraren snackar om. Platon hit och dit. :-)

jaha, vad ska man mer göra idag då? Det blir väl att kolla på tv antar jag! Medium och Veronica Mars ikväll. SKitbra program båda två!

Ahja, jag har inget mer vettigt att säga, om ens det jag redan har skrivit har varit vettigt.ehum Ja.

Nae skolan nu! Ha det gött allihopa!

Skrivet av Zela, 2006-03-23

Visa hela (0 kommentarer)