En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Zoff91s bloggis

Nu är jag verkligen rädd och ledsen, min syn har försämrats kraftigt. Ser knappt handen framför mig! Har fått öka på förstoringen på datorn kraftigt och när jag sitter i sängen, brukar jag kunna se datorn på skrivbordet. Nu ser jag inte något av det. Jag är rädd, jag önskade att detta aldrig skulle hända och jag antar att det är därför jag har haft så ont i huvudet den senaste tiden.
Jag hoppas verkligen att det kommer tillbaka, jaag kommer ju knappt kunna spela tv-spel längre, om det fortsätter såhär!
Jag var ute och rökte förut och när jag skulle gå in, såg jag inte trappstegen ordentligen, det blev som ett suddigt dis, eller vad jag ska säga.

Det har hållt sig så bra nu, ett längre tag, så det är klart att det här skulle hända, fast, jag trodde inte att det skulle det faktiskt. Det ögat som jag ser sämst på är nästan helt blint nu, blindare än vad det har varit förut. Det ögat som jag ser bäst på, ser jag nu nästan lika dåligt med som det högra....

Skrivet av Zoff91, 2010-04-20

Visa hela (0 kommentarer)

Okej, man ska aldrig blanda lättsaltade chips med cygg, det smakar bränt papper, riktigt vidrigt!!

Idag är det ingen sång, jag är så lycklig! Får slippa det, det känns helt underbart eftersom, det finns folk som inte tycker jag sjunger bra.

På motionen, ska jag och Christian ut och cykla tänkte vi, det ska bli underbart att få cykla igen!
Tandemcykel är underbart, man bara trampar och litar på den som sitter framför, så det vill ju till att den som sitter fram, är van vid att cykla.
Hemma, blir det inte mycket cyklande, eftersom jag bara har en barntandem och jag är för stor för den. Den som sitter bakom mig, ser inte över mitt huvud, så det funkar inte så bra.

Det är en underbar dag ute, jättemycket fågelkvitter och det ser ut att bli en vacker dag. tror det kommer att bli varmt, det kändes så när jag var ute och puffade för en stund sedan.

Är jag klen eller är jag klen?! Har suttit här och försökt få upp min flaska med svart nagellack, för att måla på...

Skrivet av Zoff91, 2010-04-15

Visa hela (0 kommentarer)

Vilken konstig natt det har varit, har drömt jättekonstiga drömmar, som jag inte kan förklara.

Just nu, vill jag bara gå och lägga mig igen, orkar inte vara uppe, det blev liksom lite sent igår.

Var ju hos Jenny, det var kul, enda till slutet, då jag halkade i deras trappa och slog i foten, så nu har jag ont i den.. Fast, jag skrattade efteråt, så det var nog inte så farligt.
Vi sjöng singstar, åt massa pizza, kakor, tårta och godis. Såklart, blev det en massa cola, vilket är underbart!!!

Idag, ska jag vara själv hemma större delen av dagen, det ska bli skönt faktiskt, få lite tid för sig själv, det känns som om jag hhar varit omgiven av folk, sedan jag kom hem, så nu vill jag faktiskt vara för mig själv, eftersom jag vet att de kommer hem, så känns det inte lika hemskt att vara sjåälv.

Imorgon, åker jag tillbaka till skolan, det ska bli skönt det också.
Jag och Inger ska köpa skor på eftermiddagen/kvällen, ser inte fram emot det. Att handla skor, är något...

Skrivet av Zoff91, 2010-04-11

Visa hela (0 kommentarer)

Asså, jag måste bli bättre på att skriva i den här, jag har den faktiskt för att skriva i...

Idag, blir det fest hos Jenny, det ska bli riktigt roligt!!! Ska ta med mitt ps3 så vi kan sjunga singstar. Sen blir det väl film och sällskapsspel.

När Tina kommer, ska vi åka och köpa resent och sen ska vi kolla på trädgårdsmöbler till hennes ballkong.

v hörs sen.

Kram

Skrivet av Zoff91, 2010-04-10

Visa hela (0 kommentarer)

Asså, jag måste bli bättre på att skriva i den här, jag har den faktiskt för att skriva i...

Idag, blir det fest hos Jenny, det ska bli riktigt roligt!!! Ska ta med mitt ps3 så vi kan sjunga singstar. Sen blir det väl film och sällskapsspel.

När Tina kommer, ska vi åka och köpa resent och sen ska vi kolla på trädgårdsmöbler till hennes ballkong.

v hörs sen.

Kram

Skrivet av Zoff91, 2010-04-10

Visa hela (0 kommentarer)

Den här dagen har inte gått så långsamt, som jag trodde att den skulle göra men, trots det så har den inte gott tillräckligt fort.
Jag har inte haft någon lust att umgås med någon, var ute en liten sväng med Loella förut, trots att jag inte hade någon lust med det.

Nu sitter jag här, det är kanske lika bra att jag går och lägger mig, vad ska jag annars hitta på med? Kan inte spela Plant vs zombies jag sitter liksom lite fast, Christian får väl hjälpa mig imorgon, om han har lust vill säga.

Mina händer är som skrumpna plommon, torra och spruckna. Jag smörjer dem hela tiden men, trots det så hjälper det inte! Det gör ont och jag kan inte böja fingrarna ordentligt, det är inte lätt att vara blind och ha exém samtidigt.

Jag har fortfarande ont i nacken, tänker sova med bara en kudde i natt, det är ju inte precis första gången som min nacke går åt helvete. Blir det inte bättre, så får jag väl börja gå till sjukgymnasten igen, även om jag inte vill.
Jag...

Skrivet av Zoff91, 2010-01-17

Visa hela (0 kommentarer)

Min godispåse står troget bredvid mig på höger sida och min kolaflaska, ännu mer troget stående på min vänstra sida.

Jag har tråkigt, och känner mig jätteensam. Jag vill ha någon att umgås med men, vem skulle det vara? Vem skulle vilja umgås med tråkiga, deprimerade, emo, Zoff, som bara har problem helt jävla tiden? Ingen förmodligen, varför skulle jag annars sitta här?

Kollade ansiktsboken förut, folk hade lagt upp bilder från olika fäster och tillställningar de varit på, jag har inga sådana bilder, för det är ingen som vill vara med mig.
Alla mina vänner på ansiktsboken har typ 100 bilder som de har blivit taggade i och jag har sju. De flesta har jag tagit själv och taggat andra i. Jävla folk!

(Självömkan är den bästa medicinen mot ensamhet, visste ni det?)

När jag kommer tillbaka till skolan, får jag väl tillbringa mina helger med att sova, som jag brukar. På kvällarna får jag väl sitta och plugga och låtsas som om jag har JÄTTEMÅNGA som vill...

Skrivet av Zoff91, 2010-01-04

Visa hela (1 kommentar)

Okej, jag tänker spola den jävla kärleken, jag är bara deprimerad och lir bara mer deprimerad av den! Jag är så kärlekskrank och desperat, att jag skriver till främmande folk på helgon, jag är livsfarlig! Men, när man en gång känt kärleken, då vill man bara ha mer. Det är ju för fan som någon jävla drog, och den enda drogen jag vill ha i mitt liv är min coca cola!

Jag och Jenny var och kollade på New Moon idag, och för er som läst boken: jag känner mig som Bella gör i större delen av boken. Mer säger jag inte, för då fattar alla vad jag snackar om.

jaha, vad sitter jag här och skriver för, det är ju ändå bara en jävla massa skit som det sätts ord på. Onödigt att läsa, så skit i det.

Skrivet av Zoff91, 2010-01-03

Visa hela (0 kommentarer)