En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Zophy_

» Fiie

If you open you're eyes you'll see that something is wrong..

Återigen glömmer jag bort denna blogg. Sorry :)

Men jag tar nog en liten paus från denna blogg, för att vara aktiv på tre bloggar låter lite jobbigt ^^ så de andra två uppdaterar jag dagligen.
Kolla gärna in dem istället framöver. The world of Zophy eller Zophys Viktiga blogg

Men självklart kommer jag inte överge denna blogg totalt :) Tittar ofta in och läser inlägg och så här. Dessutom vill jag ha kvar vissa inlägg jag skrev vid årsskiftet här eftersom det till så stor del förändrat mig..

Men igår var det i alla fall Midsommar. Dagen spenderade jag tillsammans med Frida och vi väntade mest på att Elin skulle komma så vi kunde kolla på hennes lilla nyfödda bebis. men vi hörde aldrig från henne och nådde inte henne så det blev inget...så vi väntade mest fördjäves, men kunde ju göra saker under tiden. Som tillexempel gå på promenad och prata om alla allvarliga och...

Skrivet av Zophy_, 2006-06-24

Visa hela (1 kommentar)

Oj vad länge sedan jag skrev här.
Beror på att jag har annan blogg också, så då glömmer jag liksom lite bort denna :)

Men nu är det i alla fall Sommarlov och det är så underbart!
Bara kunna vara, utan att plugga och stressa över massa skolarbeten. Bara kunna andas ett tag. Härligt!

Sick of crying,
tired of trying,
eventhough I'm smiling,
inside I'm dying

På måndag börjar jag jobba, tyvärr ^^ Nej, man ska vara glad att man fått sommarjobb och dessutom är det bara i 2 veckor, så det är väl rätt lugnt.

There is times in life when you want no one to know how much pain you are in. It just makes it worse, but there still is one who knows. Always. The one who feel all of that agony and would do anything to make it easier..

Aja, nu ska jag nog gå och äta lite godis framför tvn o_O

Skrivet av Zophy_, 2006-06-17

Visa hela (1 kommentar)

Idag hade jag min sista idrottslektion!!! :) ÄNTLIGEN!
Äntligen slipper jag idrotten i skolan.
Äntligen slipper jag all den extra ångesten för idrotten.
Äntligen slipper jag den hemska känslan att man är dålig på något, värdelös.
Äntligen slipper jag oroa mig för vad för hemskt vi ska göra på idrotten.
Äntligen slipper jag..
Och det är så skönt! :D

Jag vet att det är viktigt att motionera och sådär, det har jag absolut inget emot. Jag tycker att när man går i gymnasiet är man stor nog att själv kunna ansvara för sin motion.
Idrotten i skolan har jag aldrig tyckt om. Jag är ingen sportig person. Jag har aldrig kunnat göra massa mål i bollsportet, sprungit jättesnabbt, fått bra resultat på fridrotten osv. Jag är dålig på sånt. Jag hatar vissa/de flesta idrottslektionerna, får ångest av dem, mår dålig flera dagar innan..bara av att veta att man ska göra någon som man är dålig på, man ska prestera i något som man inte tycker om. För idrott...

Skrivet av Zophy_, 2006-06-07

Visa hela (0 kommentarer)

Jag saknar dig så otroligt!!

Heaven, Where is my angel
I need her now,
Heaven, where is my angel I need her now,
Holding me tonight...

Nu har en väldigt stor sten lyfts från mina axlar. Löptestet på idrotten är avklarad och nu är det bara en lektion kvar på hela kursen! Sedan slipper jag idrott i skolan! Ojoj, typ längtat efter det sedan jag gick i 7an.. Slippa känna sig dålig och all ångest över det. Tack hejdå. Kan inte fatta det riktigt =)

De senaste dagarna har jag varit så nära tårar flera gånger om, varje dag. Vet inte riktigt varför det blir så. Kanske för att jag börjat prata om det mera nu. Vågar vara mer öppen, eller rättare sagt våga visa sig svag..
Men också för att min kompis morfar blivit sjuk nyligen, och det gör ont i hela kroppen att bara tänka på vad hon går igenom just nu. Jag vet ju alltför väl hur det känns, att veta att man har sin morfar/farfar på sjukhus och sjuk, inte veta om han kommer klara sig eller inte. Dessutom river...

Skrivet av Zophy_, 2006-05-31

Visa hela (1 kommentar)

Ja, sen sist har det väl inte hänt så mycket..hm..

Det är snart sommarlov i alla fall, så efterlängtat nu. Ska bli så skönt att få vara ledig några veckor från skolan och slippa tänka på prov och allt.
Fast än så länge är det 4 stora grejjer kvar. Två prov på tisdag, och två inlämningsarbeten. Sedan är det över för denna gång ^^

Igår var vi inne hela familjen i stan och gick på bio. Inte så ofta man är hela familjen sådär, så det var lite mysigt. Kollade på Ica Age 2, hehe. Typiskt sötrolig film.
Dessutom övningskörde jag dit, till stan. Det gick bra, jag har inte kört i stan så mycket än men det gick bra (även fast det inte var mitt i smeten, men ändå). Nöjd med att det går lite framåt med körningen i alla fall ;) Alla framsteg godtas av mig. Tss.

Nu ska jag väl börja plugga lite,
senare ikväll ska vi fira Elins 18årsdag. Fast inget festande blir det, då hon har en liten bebis i magen :) Snart dags för henne nu, spännande!
Längtar så...

Skrivet av Zophy_, 2006-05-27

Visa hela (1 kommentar)

Det har varit en mysko dag idag..Jag har varit ledig från skolan pga. inställda lektioner. Det var jätteskönt att slippa gå till skolan..skulle inte pallat det idag.
På morgonen städade jag äntligen rummet, så nu är det väl skinande rent och inte en enda dammråtta under min säng =)

Men fastän jag var hemma från skolan har jag inte sluppit att plugga. Tvärtom. Pluggat mycket matte idag, inför NP imorgon. Nu har jag börjat tvivla på att jag kan någoting alls. Beror väl att jag körde fast totalt på en uppgift, det gick bara inte att få ut den..eller någon annan som påminde om den. Fick nästan panik för att jag inte kunde lösa den och blev helt gråtfärdig av att sitta med samma uppgift i typ en halvtimme utan framsteg. Till slut var jag tvungen att bara göra något annat så därför sitter jag här nu och lyssnar på musik som tröst..

Mitt humör blev helt kört i botten..är arg, ledsen, frustrerad, nervös, orolig..Känsloras bigtime. Jag vill bara gå i ide...

Skrivet av Zophy_, 2006-05-18

Visa hela (1 kommentar)

Jaha.
Idag var jag ledig från skolan, eftersom vissa lektioner var inställda och på vissa hade vi eget arbete så var det bara en vanlig lektion mitt på dagen. Då var den läraren så snäll så vi slapp den :)

För att vara effektiv idag så gjorde jag en lista på allt jag skulle göra. Då slog det mig att dagen går jättesnabbt och man inte har så många timmar på sig att göra det man tänkt sig.

Nu börjar jag bli nervös inför NP Matte B imorgon. När jag kollade igenom matteboken såg jag att det är massa saker jag inte kan, och med min otur kommer säkert just de sakerna att komma. Usch, jag vill helst slippa alla Nationella Prov! Plus att sitta o räkna matte i typ 5 timmar är inte min favoritsysselsättning...

Dessutom har vi ett stort svenskaprov på tisdag och det har jag inte kunnat plugga till alls för att jag ska repetera inför Nationella Matte...så det provet ligger ju minst sagt risigt till, eftersom jag bara har lör, sön och mån på mig att lära mig hela...

Skrivet av Zophy_, 2006-05-18

Visa hela (0 kommentarer)

It's been a while since last time I wrote here :)

Jag har inte så mycket att skriva längre känns det som. Mitt liv är neutralt. Usch. Varför kan det inte hända något? (Då i positiv bemärkelse, för de negativa har jag fått nog av)

Eller ja, helt neutralt är det väl inte..mitt liv har två lägen:
. Antingen ungefär som en y= -5 funktion där det inte går så mycket längre än ner till -7
. Eller så ligger jag på kanske y=1 där det högsta är omkring 7
Sammanfattningsvis så kan man väl säga att antingen är det skit eller inget alls i princip. Helt neutralt. Jag skulle vilja ha några fler uppåtkurvor!

Aja, kom inte hit för att klaga ^^
Poängen var i alla fall att jag inte har så mycket att rapportera sen sist.

not all scars show, not all wounds heal, sometimes you can't see the pain someone feels

Idag har det varit skola hela dagen, som vanligt.. fick tillbaka massageprovet - spikade det, haha!
Sedan på engelskan hade jag och Elin...

Skrivet av Zophy_, 2006-05-17

Visa hela (0 kommentarer)