En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Zophy_

» Fiie

untiteld

Jaha.
Idag var jag ledig från skolan, eftersom vissa lektioner var inställda och på vissa hade vi eget arbete så var det bara en vanlig lektion mitt på dagen. Då var den läraren så snäll så vi slapp den :)

För att vara effektiv idag så gjorde jag en lista på allt jag skulle göra. Då slog det mig att dagen går jättesnabbt och man inte har så många timmar på sig att göra det man tänkt sig.

Nu börjar jag bli nervös inför NP Matte B imorgon. När jag kollade igenom matteboken såg jag att det är massa saker jag inte kan, och med min otur kommer säkert just de sakerna att komma. Usch, jag vill helst slippa alla Nationella Prov! Plus att sitta o räkna matte i typ 5 timmar är inte min favoritsysselsättning...

Dessutom har vi ett stort svenskaprov på tisdag och det har jag inte kunnat plugga till alls för att jag ska repetera inför Nationella Matte...så det provet ligger ju minst sagt risigt till, eftersom jag bara har lör, sön och mån på mig att lära mig hela upplysningen och svenskt 1700-tals litteraturhistoria. =(

Dagens plus är i alla fall att jag fått besked att jag får sommarjobba genom kommunen. Dock inte på mitt förstahandsval som var dagis,..utan på ett ålderdomshem. Men två veckor på ålderdomshemmet kan jag nog klara av, med tanke på att jag var där 3 veckor förra sommaren och det gick ju relativt bra.
Det bästa med sommarjobbet är nog att det är under de två första veckorna av sommaren. Då har man det avklarat sedan och kan vara ledig resten av sommaren :)

Jag har egentligen inte så många planer för sommaren. Umgås med vännerna och ha roligt. Åka på utflykter och så med dem, nu när vi kan ta oss till ställen med bil tack vare att några fått körkort =) . Jag kommer väl umgås mycket med Elin som får sin bebis då, i slutet av juni.
En sväng till stugan i Örebro bli det väl också.

Aja, nu måste jag nog gå och fortsätta plugga matte. Då kanske jag hinner göra lite svenska också lite senare idag..
So long!

Skrivet av Zophy_, 2006-05-18 14:32

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.