En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Zophy_

» Fiie

slowly fading..

Det har varit en mysko dag idag..Jag har varit ledig från skolan pga. inställda lektioner. Det var jätteskönt att slippa gå till skolan..skulle inte pallat det idag.
På morgonen städade jag äntligen rummet, så nu är det väl skinande rent och inte en enda dammråtta under min säng =)

Men fastän jag var hemma från skolan har jag inte sluppit att plugga. Tvärtom. Pluggat mycket matte idag, inför NP imorgon. Nu har jag börjat tvivla på att jag kan någoting alls. Beror väl att jag körde fast totalt på en uppgift, det gick bara inte att få ut den..eller någon annan som påminde om den. Fick nästan panik för att jag inte kunde lösa den och blev helt gråtfärdig av att sitta med samma uppgift i typ en halvtimme utan framsteg. Till slut var jag tvungen att bara göra något annat så därför sitter jag här nu och lyssnar på musik som tröst..

Mitt humör blev helt kört i botten..är arg, ledsen, frustrerad, nervös, orolig..Känsloras bigtime. Jag vill bara gå i ide eller något, sova bort denna värld och inte vakna förrän det är sommar och jag slipper allt.
Fan, jag vill inte ha NP i matte B imorgon. Panik. Ångest. Jag är helt slut i skallen och känslomässigt. Gråtfärdig..

Bara att hoppas att det blir en bättre dag imorgon, annars kommer jag bryta ihop på provet imorgon. Och det är något jag helst vill undvika; att bryta ihop eller att inte orka imorgon i en sal där man måste sitta i 5 timmar och prestera något bra.

the visions left inside me are slowly fading

Skrivet av Zophy_, 2006-05-18 17:55

Usch. Jag hatade oxå skolan o tillslut så gick jag knabbt dit. Vilket skit det var! Duktigt att du städade ditt rum - mer än vad jag har gjort.

Vill tacka dig för att du svarade på min undersökning.

Hoppas allt blir bättre!

Skrivet av lajm, 2006-05-22 15:03

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.