En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Zophy_

» Fiie

Heaven, where is my angel?

Jag saknar dig så otroligt!!

Heaven, Where is my angel
I need her now,
Heaven, where is my angel I need her now,
Holding me tonight...

Nu har en väldigt stor sten lyfts från mina axlar. Löptestet på idrotten är avklarad och nu är det bara en lektion kvar på hela kursen! Sedan slipper jag idrott i skolan! Ojoj, typ längtat efter det sedan jag gick i 7an.. Slippa känna sig dålig och all ångest över det. Tack hejdå. Kan inte fatta det riktigt =)

De senaste dagarna har jag varit så nära tårar flera gånger om, varje dag. Vet inte riktigt varför det blir så. Kanske för att jag börjat prata om det mera nu. Vågar vara mer öppen, eller rättare sagt våga visa sig svag..
Men också för att min kompis morfar blivit sjuk nyligen, och det gör ont i hela kroppen att bara tänka på vad hon går igenom just nu. Jag vet ju alltför väl hur det känns, att veta att man har sin morfar/farfar på sjukhus och sjuk, inte veta om han kommer klara sig eller inte. Dessutom river det upp mina sår, det hände ju alltför nyligen mig också. Riva upp - går det ens att riva upp sår som inte är läkta? vilket fall som helst gör det ont i hjärtat både för hennes skull och av min egen smärta/saknad...

The downfall starts right here
Hold your breath and swim
Swallowed by life's tear

Vi pratade idag om hur hela världen ställs upp och ner, att man går runt i ett vakuum av oro och rädsla när man får såna besked. I och för sig är det lite skillnad eftersom hennes fick hjärtinfarkt och min farfar hade canser, men det är samma sits med sjukhus och allt det där..Hon sa att det var skönt att prata med mig om det där, ingen av hennes andra kompisar hade varit med om det, och det är lite svårt att förstå och så när man inte varit med om det. Visst tycker man synd om personen när man hör om sånt, men jag kunde aldrig ana hur mycket världen förrändras förrän jag själv var med om det. Hur mycket man än vill förstå så går det inte om man inte vet hur det känns...
Jag hoppas att hennes morfar klarar sig och blir bra, så det inte blir som för min Farfar :(

What will it take for us to realize
The more we provoke,
Winter will come TWICE

Skrivet av Zophy_, 2006-05-31 16:44

Praktiskt eller ej, fult är det. Och finare toffs går att få till. Nicole dock, är ganska söt i sin. Ser ut som lilla-my.
Och som jag skrev: jag har inget emot varken britney eller nicole. Det är toffsen jag inte gillar. Oavsett vem det sitter på. Men du har rätt i det du skrev :)

Skrivet av Toffsan, 2006-06-06 22:59

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.