En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Zophy_

» Fiie

Sista idrotten

Idag hade jag min sista idrottslektion!!! :) ÄNTLIGEN!
Äntligen slipper jag idrotten i skolan.
Äntligen slipper jag all den extra ångesten för idrotten.
Äntligen slipper jag den hemska känslan att man är dålig på något, värdelös.
Äntligen slipper jag oroa mig för vad för hemskt vi ska göra på idrotten.
Äntligen slipper jag..
Och det är så skönt! :D

Jag vet att det är viktigt att motionera och sådär, det har jag absolut inget emot. Jag tycker att när man går i gymnasiet är man stor nog att själv kunna ansvara för sin motion.
Idrotten i skolan har jag aldrig tyckt om. Jag är ingen sportig person. Jag har aldrig kunnat göra massa mål i bollsportet, sprungit jättesnabbt, fått bra resultat på fridrotten osv. Jag är dålig på sånt. Jag hatar vissa/de flesta idrottslektionerna, får ångest av dem, mår dålig flera dagar innan..bara av att veta att man ska göra någon som man är dålig på, man ska prestera i något som man inte tycker om. För idrott handlar oftast om att prestera och vara duktig...

Men nu har jag haft min sista lektion. Så jag slipper hela nästa år :) Jag är inte gjord för att spela fotboll osv, jag kan det inte..jag är gjord för attha mer teoretiska ämnen. Plugga till t.ex. prov har jag inga problem med..visst blir jag otroligt less på att plugga och tycker det är jobbigt ibland,..men jag kan det i alla fall, jag har lätt att lära mig. I mina betyg från nian var det enda G't idrott. Likadant nu i gymnasiet, alla andra ämnen är högre :)

En sten har lyfts från mina axlar..

Skrivet av Zophy_, 2006-06-07 17:55

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.