En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Zophy_

» Fiie

Återigen

Återigen glömmer jag bort denna blogg. Sorry :)

Men jag tar nog en liten paus från denna blogg, för att vara aktiv på tre bloggar låter lite jobbigt ^^ så de andra två uppdaterar jag dagligen.
Kolla gärna in dem istället framöver. The world of Zophy eller Zophys Viktiga blogg

Men självklart kommer jag inte överge denna blogg totalt :) Tittar ofta in och läser inlägg och så här. Dessutom vill jag ha kvar vissa inlägg jag skrev vid årsskiftet här eftersom det till så stor del förändrat mig..

Men igår var det i alla fall Midsommar. Dagen spenderade jag tillsammans med Frida och vi väntade mest på att Elin skulle komma så vi kunde kolla på hennes lilla nyfödda bebis. men vi hörde aldrig från henne och nådde inte henne så det blev inget...så vi väntade mest fördjäves, men kunde ju göra saker under tiden. Som tillexempel gå på promenad och prata om alla allvarliga och jobbiga saker. Tack för pratstunden, gumman <3 Du vet väl om att jag har jour som kompis dygnet runt, whenever you need.

På kvällen gick vi upp till herrgården och träffade lite folk. Helt okej :P haha.

Idag träffade vi lilla Emilia däremot. Så underbart söt hon är. Jag är verkigen så glad för Elin och Eriks skull. Tänk när jag får barn..vilken Lycka. Längtan är obeskrivlig. Men det lär väl dröja innan jag får ha en alldeles egen liten bebis i magen...

Skrivet av Zophy_, 2006-06-24 20:17

rösta i min sko undersökning, tack.

meningen är att jag ska ha några olika undersökningar och sedan luska ut hur kvinnorna på
bloggis helst klär sig / Jasmine

Skrivet av jasmine, 2006-07-08 22:51

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.