En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Zophy_

» Fiie

UF-produktion

Oj, vilken yr dag det var igår. Allt berodde på vår UF-företag. För i onsdags skickade vi en expressbeställning på påvaror, eftersom det vi beställt räckte bara till någon flaska tvål/massageolja. Så då hade vi räknat ut att det skulle komma på tors, eller i alla fall fredag. Så vi räknade med att vi skulle producera på igår..eller rättare sagt, vi var tvugna för att hinna eftersom vi ska sälja på Öppet Hus på skolan på måndag. Men så vad det så att jag inte fått någon lapp i bervlådan om att jag hade paket att hämta ut på posten. Det blev kris :) plus att vi hade flera hundra etiketter att beskära..vi skulle inte hinna.Men så ringde jag till posten och kollade om/varför det inte kommit än, så då sa han att det skulle komma efter 15-tiden. Sååå glada vi blev :P haha, ja i alla fall skulle vi få producera även fast det inte verkade så hela förmiddagen.

Efter skolan följde Malin och Linus med mig hem och vi hämtade ut paketet och åt taco till middag. Sedan gick vi över till Elin och började "baka" våra produkter. Efter en liten stund kom också Frida. Tyvärr mådde elin inte bra, så vi var en person kort. Totalt igår kväll så producerade vi 100 cerat och 30 massageoljor. Sedan skulle vi sätta på våra egengjorda etiketter på alla varor i vårt lager (140 cerat, 33 massageoljor och 12 tvålar). Till tvålen och massageoljorna är det två etiketter, en fram och en bak, så totalt klippte vi ut 230 etikettet med lika många bokplastbitar att fästa etiketterna med. När de åkte hem med bussen 22.15 var man helt slut, vi stressade så mycket för att hinna ;) men det var roligt och vi skrattade så mycket :P

Nu räcker iaf varorna till Gränby-marknaden nästa helg, och vi behöver inte producera i veckan och det är väldigt tur för då är vi upptagna så mycket och behöver plugga till alla prov..

Hehe. UF-företaget är helt klart det roligaste med skolan, även fast det är så enormt mycket att göra och plannera samt mycket tidskrävande osc. Verkigen jätteskoj att få arbeta själva med de kompisar man vill och utveckla och starta ett eget företag som man ska driva :p skönt att få göra lite praktiska saker också som tillhör skolan och inte bara sitta o plugga som vanligt.

Skrivet av Zophy_, 2005-11-12 08:31

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.