En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Zophy_

» Fiie

>> 1 mån sedan

Idag är det den 5 januari 2006. det betyder att idag var det precis 1 månad sedan jag förlorade min Farfar. Han gick bort i canser den 5 december 2005.

Eller, säger man att det var förra året nu?
för det är ju ett nytt nu. Tycker det är ganska skönt att lämna 05-helvetesåret bakom sig. Hoppas att detta blir bättre. Att allt ska kännas lättare och jag blir riktigt lycklig och glad.

Idag kommer jag nog bara vara hemma och känna mig allmänt ledsen och nere. måste gå och hälsa på lilla farmor ochskå. Hon känner sig nog ännu mer ensam.

Kommer strejka idag och inte göra nå mer nytta än att gå runt i myskläder och bara vara. Sitta framför datorn eller tvn, läsa eller något. Vill egentligen inte visa mig för någon eller prata med någon, samtidigt som man känner sig ensam och borde vilja träffa någon att bara krama om. Det är konstigt hur man fungerar ibland.

Nu börjar verkigheten sjunka in på riktigt. Tidigare kändes det som om Farfar bara var på semester och skulle komma hem när som helst. Men nu börjar jag förså, verkigen förstå att han inte kommer tillbaka..

På tv igår kväll sa de något bra i..två personer pratade och den ena sa typ att han inte visste hur han skulle klara det, för smärtan över hennes död gjorde att det kändes att han skulle dö. Så svarade den andra att i början kände hon också så, men nu förstod hon att hon bara kände så för att kärleken var så stor, för om personen inte betydde så mycket för en, så skulle man inte känna den smärtan över personens död. Så egentligen är det ett sätt för kärleken att uttrycka sig..

något sånt sa de, och jag tyckte det lät så otroligt fint. Det borde ju bara så också, för om en person man inte känner dör, så känner mna ju inte så stor smärta. Men om någon man står nära dör så gör det så ont, och det beror på kärleken till den personen..


Skrivet av Zophy_, 2006-01-05 08:51

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.