En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Zophy_

» Fiie

>> I must confess..

I must confess that my lonliness is killing me now

jaha ja, nu sitter jag har igen och skriver. Har inget annat för mig ikväll, orkar väl egentlingen inget annat :) funderar på att ta ett bad, skulle vara skönt..eller kanske tar det imorgon bitti istället. Tror det.

mhm,..så tråkigt egentligen det är. allting. jag måste börja hitta glädjen och det igen. måste se allt mer positivt och inte bara i gråa nyanser. allt är faktiskt inte så jävligt, men det är så det känns för tillfället. "för tillfället", haha, vilket skämt. När övergår för tillfället tillnågot annat, känns som det alltid är för tillfället när det gäller det. har nog blivit permanent, bestående.

vill känna all den där glittrande glädjen man känner som liten, när man inte vet om alla bekymmer och man befinner sig i lekarnas värld där det inte finns så mycket jobbigheter. nu känner jag mig bara tom, som om det är något som saknas.

Nej, jag ska inte köra ner mig ikväll. ska vara lite lättare till humöret och inte göra mig ner ledsen mera. inte förvärra så. ska inte förstöra ännu en kväll. inte gråta något mer, inte ikväll.

Get happy - bowling for soup. lyssnar på den, o försöker

Skrivet av Zophy_, 2006-01-06 20:22

Försök, allt det jobbiga försvinner oftast inom sinom tid :)
Kommer det översat citaet från låten under? ^

Skrivet av annaa, 2006-01-06 20:38

nej, citatet kommer från låten Baby one more time - Bowling for soup. ( är en cover på Britney Spears låt..)

Skrivet av Zophy_, 2006-01-07 11:37

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.