En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Zophy_

» Fiie

stänga o låsa in..

Ska snart gå med pappa och lillasyster till Farmor. Hon har kommit hem från gammelfarmor nu, och för första gången så är hon helt ensam hemma, utan Farfar. Såklart har hon varit själv hemma när han typ var och handlade eller jobbade eller så, men det är ju inte på samma sätt. Nu är hon ensam, inte själv. nu har hon inget val och nu kommer hna inte komma hem till henne något mer. Så ekande tomt huset måste vara för henne nu..vi måste gå och fylla det med lite liv och röster. Senaste tiden har jag insett hur otroligt stark och modig Farmor är. Hon står kvar på benen och vågar ta nästa andetag, även fast hon vet att det kommer göra lika ont..Jag beundrar verkigen henne för det, att hon vågar vara så stark. jag skulle aldrig klara det, jag är inte så stark och modig.

Det känns alltid så komstig när man går hem till Farmor. För det är ju Farfars hus också. Alla år har man sagt "jag går hem till farmor och farfar nu"..men nu är det bara farmor, man säger "jag går hem till farmor "..flera gånger har jag börjat säga -"och farf.." men sedan kommit på mig själv. i sådana stunder gör allt så ont att man knappt orkar..Allt i deras hus påminner ju om Farfar. Det gör ont samtidigt som det är skönt att vara där, det är så blandade känslor. Som om han finns kvar i huset och sitter i sin fåtölj eller vid datorn eller spelar kort med oss eller ja, allt som han gjorde där. Man hör nästan hans röst och skratt och känner hans kramar..

Saknar Farfar så otroligt mycket!

usch, ibland vill jagt bara klippa av alla känslor, stänga dem inne och låsa och aldrig släppa ut dem. Ibland är det lättare än att tillåta sig känna allt det jobbiga och sorgliga. men jag tror jag måste börja låsa upp den dörren, det går inte att hindra dem,..för det kommer bara mer och fyller upp en, tillslut får inte allt plats och då kommer jag bryta ihop...

Skrivet av Zophy_, 2006-01-07 16:42

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.