En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Zophy_

» Fiie

>> drömde

Inatt drömde jag om Farfar. Jag och resten av släkten var på ett nöjesfält..och jag såg honom på andra sidan av en grind. Det såg nästan persic ut som farfar, fast denna hade typ en keps på sig och en käpp, det har inte Farfar. det hade inte farfar. Allt som hänt på riktigt, hade hänt i drömmen, alltså fanns farfar inte kvar i livet. Därför när jag såg honom där så bröt jag ihop, bara skakade och grät. min moster försökte trösta mig och jag förklade varför jag grät men hon såg inte, hon förstod inte. Det var nog bara jag som såg honom..:(

När jag vaknade ur drömmen mitt i natten, var jag helt tårig. jag tycker det är läskigt när man gråter så mycket i drömmar att man är helt tårig och blöt runt ögonen när man vaknar. Just då vet man inte riktigt vad som är på riktigt och vad som är dröm.

Vet någon vad betyder det när man drömmer om en person som precis dött som betyder så mycket för en??


Skrivet av Zophy_, 2006-01-08 10:40

Jag tror väl bara det är nånslags grej man gör för att komma över dem?
Min farmor dog för knappt en månad sen, men jag drömmer inte om henne, fastän hon betydde mycket för mig, jag grät inte ens på begravningen...Men det var inte för att jag inte var ledsen.
Nåja, det är väl bara så det är. Tyckt om Simple Plan länge??
/Becky

Skrivet av ScratchMyHeart, 2006-01-08 21:01

Hej. Nej jag vet, egentligen tror jag inte heller att det betyder något spec..Beklagar det om din Farmor! "Tårar är inte alltid sorgens uttryck".

Ja, har tyckt om Simple Plan rätt länge. Du då, gillar dem?

Skrivet av Zophy_, 2006-01-09 10:18

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.