En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Zophy_

» Fiie

intensivt

Jadå.
Vilken intensiv dag det har varit. Verkigen :)

Började med att jag gick till bussen och mötte M, L och F. Vi gick tillsammans hem till E och skulle ha en ny produktion med vårt UF-företag. Första problemet var att posten inte öppnade förrän 11 (!), när vi räknat med att de skulle öppna 9 eller 10. men det löste vi och började klippa etiketter istället. Sedan när posten öppnade så hämtade ut paketet. Då när vi ser att det är en liten fjuttig låda så inser vi att det är något fel, men hoppas att allt finns i ändå. När vi öppnar så besannas det vi hoppades inte skulle ske. Plastflaskorna,, 70 st, fanns inte med. Grattis! nu kunde vi inte göra någon tvål eller massageolja idag. Hm. Så vi gjorde alla 100 läppcerat istället :) Det gick bra ändå till slut. Får ta en till produktion snart av tvål o masssageolja när flaskorna kommit.

Efter att de åkt hem slängde jag i mig två mackor och sedan skyndade till bussen. jag skulle träffa D, min lillasysters pojkvän, och vi gick på stan hela eftermiddagen och letade födelsedagspresent till henne. Det slutade med att vi köpte ett dödskalle-draperi tillsammans. Hon blir nog glad, eftersom hon tycker om dödskallar väldigt mycket ;)

Sedan kom pappa och hämtade upp oss och vi åkte med honom hem. Åkte förbi Elgiganten och köpte en tv med dvd i födelsedagspresent till henne. Dock trasslade det då kartongen till tv var enormt stor och vi fick knappt in den i vår lilla bil. (såklart hade vi den lilla bilen och inte den stora idag!)

Åt kebab till lunch idag ;) gott men onyttigt. Dumma mig som äter sånt ! Måste göra något åt det snart. Haha. Från och med imorgon. Inga extra kakor eller glass. Snälla!

Skrivet av Zophy_, 2006-02-20 19:13

Tack för rådet!
De e klart att jag bara ska skita i vad hon säger.. men de jobbiga är att jag snart inte klarar av fler lögenr om mej. Men du har ju rätt såklart.. tack för rådet.

Skrivet av Lollo_Lost, 2006-02-20 20:19

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.