En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Zophy_

» Fiie

Dumlekakor

Har precis bakat underbart goda dumlekakor :) *mums*
Tur att de är till Bellas kalas...annars skulle jag lätt äta upp alla själv innan dagen tagit slut. Nu ligger de tryggt i en låda så jag inte ska äta upp dem. Eller snarare, det är tryggt för mig att de ligger i en låda..(inte för att en liten låda med lock hindrat mig förrut, men ändå)

Imorse ringde Malin och vi gick ut på en lång promenad och bara pratade.
När jag umgås med henne såhär hemma känner jag hur mycket jag saknar henne när hon inte är hemma, det går för länge mellan gångerna vi träffar henne. I alla fall om man jämför med när vi träffades varje dag. Alltid lika kul och träffa henne :) Hon är nog den av mina kompisar som känt mig längst av alla. Hoppas att jag alltid kommer känna henne, finns nog ingen bättre <3

Sedan kollade jag på VBÅ. Nu när det är lov så kan man ju kolla varje dag. Hehe. Undrar hur det kommer gå när Shawn berättar för Belle om "hans barn" med Jan. Hur det blir med lilla Will som ramlade ner från brandstegen? Hur det kommer bli med Isaac och JT.
Men antagligen så kommer man inte få veta det på denhär veckan, blir väl om några veckor ;) så segt som det går.

Förresten, finns det någon som är insatt i Våra Bästa år här? Undrar nämligen en sak. I somras tror jag det var så höll Rolf på med ett project där han skulle ersätta den riktiga Marlena med en kopia av henne. Jag kommer inte på namnet nu, tror att det var Hatti eller något sånt.. Rolf satte henne på en diet och gjorde plastikoperationer för att få henne så lik Marlena som möjligt. Vad hände med det där? Jag missade det på något sätt.. Lite nyfiken =)
Och en till sak jag undrar. Han som jennifer hade en affär med i Afrika, Collin tror jag. I början nu när hon började tänka tillbaka på det så var Collin en skådespelare. men sedan rätt som det var så såg han helt annorlunda ut :) Då hade de bytt tror jag? Eller har jag fått det där om bakfoten? Jag kanske har inbillat mig att han såg helt annorlund ut, jag vet inte =)

Skrivet av Zophy_, 2006-02-21 17:01

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.