En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Zophy_

» Fiie

(*_*)

Var totalt nere igår kväll. Vet inte vad det berodde på. Eller jo, saknaden och ensamheten.
Stängde in mig på mitt rum och lyssnade på musik och hade ljus, men det hjälpte inte. Kunde ändå inte hålla tårarna borta. Släckte tidigt, strax efter nio bara, vad är vitsen att vara vaken när man ändå mår fördjävligt?

Vaknade vid 23.35 av att min mobil pep. Hade fått ett sms av Lajjee där det stod "I like". Vad menar han med det? Var för trött för att svara, men hörde att någon kollade på tv i vardagsrummet så jag gick dit. Bella o Danne var vakna o kollade på cityakuten. Låg i soffan en stund men sedan gick jag o sov igen.

Hoppas det blir en bättre dag idag.
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag..hm..Ska nog ta en promenad bort till Farmor. Och så ska lag nog ta tag i lite plugg, Företagsekonomin börjar det bli dags att träna på tror jag, om jag vill ha någon chans på provet.

Idag ska jag klara av denna dag utan att tröstäta eller småäta. Får se hur det går..ska nog ta en tripp till affären och inhandla lite tuggummi så kanske det går. Vill klara av det någon dag, och den dagen är idag. Man måste ju börja någon gång liksom. Och jag har ju lovat mig själv minst en miljon gånger att jag ska sluta, men hittils har jag ju aldrig klarat det en hel dag tror jag. Nu får det vara nog. Nu måste jag ta tag i det här. Måste sätta punkt för det. Punkt.

Håller tummarna.

Skrivet av Zophy_, 2006-02-22 08:32

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.