En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Zophy_

» Fiie

. misslyckades .

Jag kan ju börja med att erkänna att jag misslyckades. Som jag skrev tidigare imorse så lovade jag mig själv att inte tröstäta något idag. Hela förmiddagen gick det bra. Sedan efter lunch, vid 14, var det kört. Varför är det så svårt att låta bli? Jag förstår inte alls...Inget blir ju bättre av att man äter kakor eller glass eller så. Det blir ju bara värre.

Jag vill inte längre. Vill inte misslyckas mer.

Dessutom har jag brytit mitt godislöfte som jag har för mig själv. Vid två tillfällen har jag faktiskt ätit någon godis. Det är illa. Det är inget vanligt godislöfte där jag får pengar om jag klarar det, så jag lurar ju ingen eller så. Men jag hade ju bestämt att jag bara skulle äta godis och chips/ostbågar en gång i månaden. Vad är det för vits egentligen med godislöfte, när jag ändå hittar på andra saker att äta? Sedan nyår då jag beslutade mig för godislöfte så jag nog slagit rekord i hur mycket glass man kan äta.
Men nu är det slut med det också. Gud vad lätt det är att säga. Otroligt mycket svårare att genomföra.
Men jag ska klara det. Jag har bestämt mig för det. Imorgon är en ny dag och då ska jag lyckas. Det är mitt mål för imorgon.

Mål för torsdagen den 23/2 2006:

  1. - Inte överäta frukosten (det klarade jag imorse faktiskt *stolt*)
    - Inte småäta mellan måltiderna dvs. frukost, lunch och middag.
    Om jag vill ha mellanmål så får det bli en hårdbrödsmörgås eller liknande. Definitivt inte glass, kakor eller liknande.
    - Ta en promenad

Att inte överäta frukosten och ta en promenad kommar jag klara, det är ju bara att planera in en promenad och med frukosten ser man till att äta tillsammans med någon. Det är att inte småäta som är problemet, men jag måste bryta den "vanan" snart. Jag vill inte det längre alls!

Hoppas denna taktik, att skriva upp målen/reglerna, här fungerar. Värt ett försök i alla fall. För nu kanske någon läser detta och då är det bara upp till bevis att jag ska klara av det. För nu inbillar jag ju mig att när folk läst kommer de kolla upp en om man lyckats dagen efter och då får man ju lite press på sig =P Aja, det är min plan i alla fall. Får se imorgon om det fungerar :)

Skrivet av Zophy_, 2006-02-22 17:09

Oj vad jag känner igen mig i det du skriver...och jag är helt övertygad om att det är många fler som gör det.

Skrivet av maaariaaa, 2006-02-22 17:49

Åh jag har gjort likadant emd godis och chips, elelr altså jag ska inet äta als, inte förens i sommar lix.. men lycka till!

Skrivet av Gränslinje, 2006-02-24 15:35

uh.. jag har nästan slutat sätta upp mål för jag klarar dem ändå inte. dessutom blir man bara så jävla besviken när man misslyckas. :/

Skrivet av machina, 2006-02-24 15:52

jag har samma problem, det är jättejobbig!

Skrivet av LessIsBore, 2006-02-24 19:04

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.