En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Zophy_

» Fiie

If you open you're eyes you'll see that something is wrong..

25 jan 2005 <3 Simple Plan
Massa flashbacks hela eftermiddagen.
Lyssnar på massa härliga låtar och minnena flödar :) Oj vilken lycka det var den kvällen - lyckorus!

Crazy. Perfect World. Untiteld. Jump. Pimp. Thank you. Drop it like its hot. Happy together. Welcome to my life. Shut up. I do anyting. I'm just a kid. m.fl. :)

Vill igen. Nu.

Och när jag ändå snackar om Simple Plan så kan jag ju passa på att skriva...
Happy Birthday Pierre!

Några Cinderella-banner :P haha.


Skrivet av Zophy_, 2006-05-09

Visa hela (1 kommentar)

Finns inte så mycket att säga för idag..
Massagen var inställd, men det fick vi ju först reda på när vi kom till skolan..så vi hade förberett oss på ett prov som inte kom idag. Det blir på fredag istället.

Slutade skolan väldigt sent idag..så jag har inte hunnit gjort så mycket..
Efter middagen satte jag mig vid datorn en stund. Sedan tog jag mig i kragen och gick ut o joggade lite. Måste verkigen få upp konditionen nu och komma iform. Snart sommar ju och då vill jag helst inte ha ångest varje dag i bikinin.
Tycker egentligen inte om att springa alls, men jag ska lära mog gilla det. Därför började jag med en kort stund, ca 15 minuter så jag inte skulle bli alldeles förskräckt ^^ Har planerat att imorgon kväll springa några minuter längre, kanske 20 typ och ytterligare lite längre på fredag..och fortsätta springa några gånger i veckan.

Hoppas att jag kan vara tillräckligt konsekvent med mina planer denna gång och verkigen fullföölja dem. Vill verkigen gå ner...

Skrivet av Zophy_, 2006-05-03

Visa hela (0 kommentarer)

Jaha. Kom hem tidigt, tydligen. Vi åkte hem med elins pappa, som sjöng vid kören..
Usch, är lagm yr i skallen och det tar en stund att skriva på datorn..att trycka på rätt tangent :)

Haha. Ska nog gå och lägga mig snart..det känns lockande..eller inte. Måste plugga imorgo =( Har druckit massa vatten så jag hoppas det går bra :P

Nu ska jag nog gå och kolla på inspelade Floor Filler eller hälsa på mamma/pappa innan jag går och lägger mig..det blir sängen tidigt.

Godnatt allesammans!
Drick med måtta och ta hand om er och varandra!!

Skrivet av Zophy_, 2006-04-30

Visa hela (1 kommentar)

Lär dig livets stora gåta, låt dem aldrig se dig gråta. Tårar visar hur du mår, blottar dina egna sår. Tala är silver, tiga är guld, tig om din smärta, din ändlösa skuld. Talet avslöjar svaghet och takt, får dig att ångra, allt det du sagt ..

Nu är det valborg då. Haha.
Får se hur det blir ikväll, känns inte dirket som vi planerat så mycket. i princip inget alls. Får väl bli som det blir. Jag vill i alla fall inte sitta hemma och deppa, vad som helst nästan förutom det.

Aja, nu ska jag väl gå och göra mig iordning, kläder o lite smink så man känner sig som en människa igen :)

Sedan ska jag nog plugga lite, har skjutit upp det in i det längsta, så nu måste ja ta tag i det :S lite grann i alla fall.

Kanske ut o hoppa lite på studsmattan också, det är bra smygmotion ^^

Skrivet av Zophy_, 2006-04-30

Visa hela (0 kommentarer)

Pappa och jag kom nyss hem från kyrkogården. Farfar.
Gravstenen har ännu inte kommit på plats, men det var fint ändå, med massa blommor..

Plötsligt blir det så verkigt när man åker till kyrkogården. Annars har jag nästan lurat mig själv att det inte har hänt. Att Farfar egentligen är på fiskesemester och kommer hem snart...men jag har ändå aldirg trott det engentligen, i hjärtat vet man ju att han inte kommer tillbaka.

Jag saknar Farfar så fruktansvärt. Jag saknar hans kramar, skatt, hans röst - ja, allt som har med Farfar att göra..

Och det gör så ont...

Skrivet av Zophy_, 2006-04-29

Visa hela (0 kommentarer)

Idag är det soligt och varmt ute. Det mår jag så bra av,..att kunna sitta i solen och känna solstrålarna värma upp hjärtat.

Fast ni sitter jag inne och pluggar framför datorn. Har stort prov på tisdag som jag försöker förbereda mig inför. Fast som vanligt gör man ju en massa annat under tiden man pluggar så det blir ju minst sagt inte så koncentrerat.

Ska no ägna mig åt lite naturkunskap en stund så kan jag gå ut o sätta mig i solen och plugga istället.

Tears don't fall, they crash around me

Skrivet av Zophy_, 2006-04-22

Visa hela (0 kommentarer)

Jäklar vad trött jag är. Sömnbrist så det skriker om det. Kunde inte somna förrän vid 2-3-tiden inatt och så vaknade jag vid 6.10. Hade en så jäkla ångest inatt. Ångest för allt jag inte var, är eller kommer bli. Ångest för allt jag inte gjort, men borde ha gjort. Men framför allt det första, ångest för allt jag inte är. En mer misslyckad människa får man leta efter..
Förstår inte ens på mig själv längre.

Men idag har jag i alla fall varit hundvakt åt Ludde. Det har hjälpt lite faktiskt, hundar är så bekymmerslösa och lever så i nuet. Dessutom är han så gosig, och jag mår alltid bättre av att ta hand om djur eller småbarn, då tvingas man fokusera på annat och har något som man riktar sin kärlek och uppmärksamhet åt..

Hoppas att jag kan få slippa ångest inatt och få sova ut. Skulle vara så skönt och välbehövligt. Blir till att lägga sig tidigt ikväll..

Nu måste jag börja ta tag i att räkna några tal i matten.

Skrivet av Zophy_, 2006-04-12

Visa hela (0 kommentarer)

Usch. Nu har jag världens sömnbrist. Jag vet inte vad som hände igår..Jag var helt nere hela kvällen och fastän jag var så trött kunde jag inte somna. Jag bara låg vaken och grinade typ. Omöjligt att sova då ju.

Aldrig känt mig så misslyckad och ensam som jag gjorde igår. Visst, de känslorna är vanliga för mig och jag känner ofta så, men inte på det där riktigt intensiva sättet så man knappt står ut, som det var inatt.

En del av de sitter kvar fortfarande. Men inte med samma styrka som igår. Då kändes det verkigen som man ville ge upp och försvinna. Bara gömma sig någonstan och inte komma tillbaka. Känslan av av man är totalt värdelös och misslyckad, ensamheten var bara alltför stor...

Jag vet inte riktigt varför det blev sådär. Eller jo, det gör jag kanske..? Innerst inne. Orkar inte tänka på det eller analysera mer om det, är lite för trött att kunna tänka klart. Sömnunderskott på omkring 6 timmar nu..känns lite udda. Ska nog gå ner och lägga...

Skrivet av Zophy_, 2006-04-12

Visa hela (0 kommentarer)