En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Zophy_

» Fiie

If you open you're eyes you'll see that something is wrong..

äntligen, äntligen, äntligen..!

Ikväll är det Simple Plan som gäller.
Har varit så glad och lycklig hela dagen. Till o med på idrotten när det var fotboll jag var glad, o då kan man ju räkna ut hur glad jag måste vara..haha, hör inte till vanligheterna att man är glad på en sådan lektion om man säger så ;P och på matten,. . Nothing is gonna bring me down today - haha!

Snart kommer väl Bella hem, hon skulle sluta lite tidigare så hon skulle hinna fixa en tuppkam o så, men det är ju världen snöoväder nu, så det blir väl inte så lyckat. Sen vid 15 går vi till bussen :)

ojoj, det är faktiskt idag..hehe, har lite svårt att förstå det ibland ;D har nog inte varit såhär glad på flera månader,..o det är ingen överdrift, för allt har bara varit åt helvete de senaste månaderna,.men idag är jag glad iaf o det är det som räknas! hehe.

är nästan nervös, det är så overkligt =)
ne, nu måste jag gå o göra mig iordning. Har...

Skrivet av Zophy_, 2006-01-25

Visa hela (2 kommentarer)

Slutade tidigt idag, hade inställda lektioner så hann med 12.15-bussen istället för 15.45-bussen :)

Hemma har jag kollat på Våra bästa år, spelat poker och pluggat lite. Borde plugga mer snart..hm, inte alltför kul. men måste, eftersom jag kommer vara upptagen imorgon (SIMPLE PLAN) och på torsdag ska jag in till stan efter skolan o handla 18årspresent. På fredagar vill man helst inte plugga dårå och på lördagen ska vi fira malin. Sedan är det bara söndagen och måndagen kvar o sedan är det prov. Aja, hade ju lite tid ändå när jag tänkte efter, men det är ju inte så roligt att råplugga kvällen innan.

Imorgon är det äntligen Simple Plan konserten.
"Dörrar - 18:30
Silverstein - ca. 19:30 - 20:15
Simple Plan - ca. 20:45 - 22:15"

Då behöver vi åka nästan direkt hemifrån när vi kommer hem från skolan ju, för att vara där i tid. Blir nog mat från McDonalds för Bella o mig i bilen på väg dit, mamma o pappa äter ju på resturang. Kommer inte...

Skrivet av Zophy_, 2006-01-24

Visa hela (0 kommentarer)

Japp det stämmer.

I övermorgon är det onsdag. Dagen jag längtar efter så länge. För då är det Simple Plan konserten !

Vad häftigt det kommer bli. Ojoj. Hehe. Känns verkigen overkigt på något sätt..:) fast på ett bra sätt såklart.

är det någon mer här som ska dit?

Skrivet av Zophy_, 2006-01-23

Visa hela (2 kommentarer)

Grattis på Födelsedagen Farfar!

Jag önskar jag kunde krama om dig och säga grattis. Jag önskar jag kunde få ge dig en födelsedagspresent. Men allra mest önskar jag att vi alla tillsammans bara skulle kunna få fira din födelsedag med Dig, så som vi gjort alla andra år..alla år föruton detta..nu är denna dag inte fylld av kalas, skratt, tårta och presentpapper så som den var förr. Nu är det bara sorgen och tomheten som du lämnade efter dig..

Maybe one day we could meet face to face,
in a place without time and space,
HAPPY BIRTHDAY!

Saknar dig så fruktansvärt mycket, Farfar..

Skrivet av Zophy_, 2006-01-23

Visa hela (0 kommentarer)

Jag blir knäpp på mig själv! Idag har jag spenderat typ hela dagen farmför datorn. Blir tokig. Ska det vara så svårt att göra något ? !

Ne, detta ska vi ta tag i. När min nya skiva är klar ska jag inte röra datorn eller tvn nå mer på resten av dagen. I alla fall inte datorn, tvn kan jag få kolla på ikväll,..

Jag ska snart gå ner o lyssna på skivan och städa hela mitt rum. Inklusiva damsugning, dammning och skura golven. Det är hög tid att jag gör det snart..verkigen dags, om jag inte vill börja odla dammråttor under sängen på heltid.

Efter det ska jag nog ta en promenad till Farmor eller till affären och köpa tuggummi. Sedan ska jag läsa lite i engelskaboken så den blir utläst någon gång.

Jag borde nog skynda mig om jag ska hinna göra allt detta idag..Blir så less på såna här slappsöndagar framför datorns.

2 min återstår på skivan nu. Adjö.

I'm sick of this life Det är jag verkigen. Usch och fy.

-- Senare --

Okej, nu har jag...

Skrivet av Zophy_, 2006-01-22

Visa hela (1 kommentar)

hehe. så smart jag är ibland.
Jag frågade malin vad hon skulle göra när hon fyller 18, o så frågade jag - ska du inte ha 18års fest då? o så tykte hon det lät som en bra idé och så började planerna ;) haha. Vad roligt det kommer bli. Hoppas att det blir något nu då, i såna fall blir det första helgen i februari eftersom hon fyller den sista januari.

Hehe. Vad skoj att ha något attse fram emot :)

Undrar vad jag ska hitta på att köpa till henne..man vill ju ge något speciellt när hon fyller 18. Har ju kännt henne ända sedan jag kan minnas, o man tycker att det borde vara lättare då, men i detta fall tycker jag att det gör det ännu svårare..:) vi får slå våra kloka huvuden ihop elin, frida och jag.

Har du någon bra idé?

Skrivet av Zophy_, 2006-01-22

Visa hela (1 kommentar)

Morgonpigg som vanligt. Även fast det blev rätt sent igår, så vaknade jag tidigt. Fast ändå, inte så tidigt...ganska länge för att vara mig egentligen ;D
Men då har jag ju hunnit ätiti frukost och duschat nu, det är bra. Hehe.

Nu har jag börjat med pokern igen, det är faktiskt lite roligt och bra tidsfördriv såhär på morgonen. Freeroll börjar snart :)

Kan inte fatta att det är söndag idag. Nu är det bara idag, imorgon och övermorgon kvar, sedan är det Onsdag. Sedan på kvällen på onsdagen ska man ju in till Sthlm på Simple Plan konsert ! ! Det närmar sig med stormsteg nu!

Jag känner mig bra idag, på bra humör och nästan lycklig till och med. Undrar varför egentligen..för det är ju som vilken dag som helst. Kanske det är bara tanken på att snart är det onsdag som får mig så glad. Vi får väl se hur stor del av dagen som känns bra idag. Upp till bevis.

Släck inte min låga för att din ska brinna starkare

Skrivet av Zophy_, 2006-01-22

Visa hela (2 kommentarer)

what I thought was a dream, was as real as it seemed

jaha. Nu är det kväll. Mamma o pappa är i stan och äter middag på restaurang med några vänner, lillebror sover över hos kompis, lillasyster är hon en kompis med kommer hem snart..så jag är barnvakt åt minsta lillasyster, som inte ens är liten längre ;)

And from the heavens to the womb to the heavens again
From the endin' to the endin', never got to begin
Maybe one day we could meet face to face?
In a place without time and space
Happy Birtday..

hm.. idag har jag ångrat mig hela dagen att jag har godislöfte. Har varit så otroligt godissugen! hehe. men, jag får skylla mig själv.. och det är ju för min egen skull jag inte ska äta godis och chips. Åt lite glass när godissuget var som värst istället. Fick duga bra :)

Ropade nyss på Danielle och hon svarade så tyst, så jag gick ner och kollade vad som var fel. Hittade henne gråtande i köket. Hon hade läst dödsanonsen och minnesorden för Farfar. Det...

Skrivet av Zophy_, 2006-01-21

Visa hela (0 kommentarer)