En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Zophy_

» Fiie

If you open you're eyes you'll see that something is wrong..

Mamma, jag och pappa tog en promenad till Farmor på förmiddagen. Vi satt bara och pratade. Fast, jag vet aldrig vad jag ska säga, blir mest sittande i soffan tyst som en mus. och så råkade jag göra det jag fasat för hela tiden, jag råkade kolla in i sovrummet. Det gjorde ont...Fast samtidigt, var det på något sätt som tiden stått stilla därinne. Åhh, jag orkar inte förklara det..för komplicerat.

Enda jag kan säga är att jag saknar Farfar så fruktansvärt mycket. Vill inte att det ska ha hänt,..jag vill att det bara var en dröm och att nästa gång jag kommer till Farmor ska han också stå där och krama mig, precis som förr.

Åt helvete med canser och döden och allt. Hatar inget mer än att veta att allt är canserns fel, att cansern tog Farfars liv. Canser borde inte få finnas. Ingen förtjänar att drabbas av canser och framför allt inte Farfar. Man blir så totalt hjälplös och kan inte göra något åt det, för canser kan inte botas av kärlek.. Det man kan göra är...

Skrivet av Zophy_, 2006-01-21

Visa hela (1 kommentar)

När ditt inre gråter och ditt liv känns tomt,

när vännerna sviker och allt gör ont,

när hjärtat plågas av varje slag,

när du tror att det aldrig mer ska bli dag.

När natten är mörk - frukta ej.

Jag finns alltid här för dig.

Livet är svårt och kan kännas kallt,

men jag lovar jag offrar allt,
för du ska inte gråta tårar av blod.

Det kallas vänskap, inte mod.

Den dikten tycker jag är så vacker. Vet ej vem som skrivit, hittade den på en bild som syster hade bland mina dokument.

Lite OT, men är det någon som vet varför det ibland blir så att raderna sitter ihop, fastän man har gjort ett radbyte?
Fick göra en tom rad mellan raderna i dikten för att de inte skulle flyta ihop

Skrivet av Zophy_, 2006-01-20

Visa hela (0 kommentarer)

hm..funderar vad jag säger egentligen..på msn. Det kan nog verkigen uppfattas fel. Tänkte inte på vad jag skrev. Jag vet ju vart han står, om man säger så. Dumt sagt ju, eftersom man inte vill uppmuntra någon som man inte känner samma för. Hmm, hur ska man förklara sig nu då.

LajjE - säger:
hmm, har du lust att hitta på nått imorrn? fast vet inte vad, skulle vara kul o göra nått

Fiie | maybe one day we could meet face to face, in a place without time and space | säger:
beror väl på vad.

hm..klumpiga jag framme igen då..men det löser sig.

Jaha.
Såhär ska jag klippa mig snart. Kanske det syns bättre på detta kort. Precis så jag tänker mig, att man har en sned lugg, fast ändå inte lugg :)

Så var det helg igen då. Så skönt. Vill du veta en annan bra sak? Att, om man inte...

Skrivet av Zophy_, 2006-01-20

Visa hela (0 kommentarer)

en mis ojos hay una sombra de gran pena

Chiquitita (ABBA-låten) är faktiskt jättefin på spanska. Lyssnade på den under lektionen idag..

På eftermiddagen tog jag ett bad. Varmt varmt vatten. Så skönt att bara kunna ligga i vattnet och låta tankarna ebba ut i vattnet, låta allt rinna av. Bli helt avslappnad. Eller, ja nästan helt avslappnad. Försöker blunda för ångesten och det jag ser. Gick inte upp förrän jag kände mig lugn och lite mer positiv.

Klädde på mig stora pjyamasen direkt efter badet, kändes onödligt att klä på sig igen när det snart är kväll. Ska ju ändå inte visa mig ute eller så. Så skönt att bara gå runt i en stor fladdrig pyjamas :)

Funderar vad jag ska göra nu och resten av kvällen. Som vanligt blir det väl bara datorn och senare tv. Ska försöka lägga mig tidigt ikväll, behöver sova lite så förkylningen kanske går över. Allt snor ger huvudvärk och hostan ger illamående.

Skrivet av Zophy_, 2006-01-19

Visa hela (2 kommentarer)

Vi slutade 12.15 idag. Så otroligt skönt att komma hem tidigt en dag i veckan. Man hinner till och med kolla på Våra bästa år då :) hehe.

Jag har verkigen blivit så himla förkyld nu. Borde egentligen ha stannat hemma idag, så jag inte smittar alla, menmen. Hosta, ont i halsen och snuvig är vardagen för mig nu. Haha. Fast det värsta är att man inte sover ordentligt när man är förkyld, somnade inte förrän 22.30, haha, o så sov jag till 7.15 imorse, då blir det lite stressigt. =) men ska försöka somna tidigare ikväll.

Jippi! Jag tror att jag äntligen hittat titeln på låten som spelades vid poolen i Egypten i sommras. Det är för härlig den låten! ojoj. hoppas,hoppas. Skulle vara så roligt att få lyssna på den här hemma och minnas tillbaka..:P

Skrivet av Zophy_, 2006-01-19

Visa hela (6 kommentarer)

Okej. Hm, vilket mysko telefonsamtal. Haha, det var bara jag hemma så jag sprang snabbt ner och svarade när det ringde.
-Hej det är Sofie
- Congratulations, you've won a cruise to Caribbean..
Där lade jag på. Haha. Vet inte vad det tog åt mig. Orkar inte med sånadär telefonsamtal =) att de ringer och hittar på..Hoppas jag att det var i alla fall,varför och när skulle vi tävla om en sådan kryssning? :P nejdu. Har folk inte något bättre för sig än att busringa sådär? HAHA

Linus sa något roligt nyss:

- Vet du varför de där tre barnen ramlar sådär hela tiden?
- Det är ju TRILLINGAR
!

Haha, till och med sånt är roligt när man är uttråkad.

Ni får ursäkta, men har har faktiskt inget bättre att skriva än såhär :) Får återkomma någon annan dag när jag orkar engagera mig eller känna efter hur det känns. Har bara stängt av allt idag..tror jag.

Skrivet av Zophy_, 2006-01-17

Visa hela (0 kommentarer)

?

Igår morse när jag vägde mig (då var det 2 v sen senast), vägde jag 54,9. Imorse vägde jag mig igen, bara för skojs skull, vid samma tid och då var det 54,3..ganska stor skillnad dårå :P Hoppas att det är den sista som gäller..men hur ska man veta? hehe.

Antingen har man gått upp +0.2 kg eller ner -0.4 kg :P haha.
Hm. aja.

Skrivet av Zophy_, 2006-01-17

Visa hela (4 kommentarer)

pero no me gusta cerveza :P

haha, Erik plannerar att åka på bilsemester när han fått körkort ner via Danmark till Tyskland och vidare till Polen. Vi får väl se hur det blir med det =) Han tyckte vi skulle ta vår ena bil, den ssom är lite större..så han skulle få plats med all öl :P Haha.

Jadu, undrar hur det kommer gå på provet imorgon,..usch och fy!

Men om en 20 min är det i alla fall Prison Break. Det blir spännande ;) haha.

Ne nu måste jag läsa det sista inför provet..suck*

Skrivet av Zophy_, 2006-01-16

Visa hela (0 kommentarer)