En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Zophy_

» Fiie

If you open you're eyes you'll see that something is wrong..

ja, nu är det dags att klippa av naglarna. Har ju börjat med massage-kursen i skolan och då ska man (helst) inte ha långa naglar. jaha ja, då får jag väl klippa av dem och hålla dem korta resten av kursen. Känns inte som det allra roligaste, men det är väl uppoffringar man får göra. Vill ju inte klösa den stackare jag masserar :) hehe. Kommer kännas udda nu att ha korta naglar, när jag har haft långa naglar ända sedan jag slutade bita på dem, och det var ju för X antal år sedan, haha. Något positivt med korta naglar finns det ju i alla fall; det ser bättre ut när man har svart nagellack :P haha. måste ju hitta på något som talar för korta naglar.

men det blir kul att lära sig massera. och att ha en kurs som inte bara är plugg utan lite praktiskt också :)

Ne, nu måste jag börja plugga, har språkhistorieprov i svenska snart. Så har du någon fundering kring hur svenskan såg ut mellan 800-1900talen så kanske jag har svaret snart, haha!

Skrivet av Zophy_, 2006-01-12

Visa hela (2 kommentarer)

Idag är det bara 13 dagar kvar! då är idag medräknat också :) Sedan bär det av till Stockholm och Arenan för att kolla på Simple Plan!

Åhh, vad kul det ska bli. mamma och pappa åker med mig och lillasyster, och så är vi på konserten och mamma o pappa får äta middag på någon restaurang. Det blir häftigt det, vara där och se dem spela och höra alla fina låtar. hehe.

det är bra att ha något att se fram emot tror jag. man mår nog bra av det, att få längta efter något. och snart har jag väntat, längtat och sett fram emot detta så länge att nu är det snart dags :) ojoj..!

Skrivet av Zophy_, 2006-01-12

Visa hela (0 kommentarer)

Get happy - Bowling for Soup

Slutade tidigt idag, gick tidigare från en lektion för att hinna med 12.15-bussen hem. Härligt! Och pluset är att, om man går riktigt snabbt hem, som Elin o jag gjorde fast det var halt som 17, så hinner man kolla på Våra bästa år :) haha.

Känner mig faktiskt ganska ljus och glad idag. Fast jag åt på tok för mycket när jag kom hem, ojoj så onödigt. Skorpor med smör till mellanmål, men sedan då - vad gör jag? Jo, typ en halv timme senare tar jag glass också..så totalt onödigt att äta sådär.

Fast nu ska jag inte gräva ner mig på grund av det. Idag ska jag vara glad.

get yourself a new life
Go get your spark
Go find your smile and get happy

Nej, nu är min paus slut. Tyvärr. Måste börja läsa språkhistoria..plugga,plugga! hehe :)

Återkommer senare!

Skrivet av Zophy_, 2006-01-12

Visa hela (2 kommentarer)

Tänd eld på dina tankar
Med dina svarta tysta tårar
Och vi vet och du vet allt tar slut
Långsamt genom rummet går hon ut

Dom som försvann - Kent

Tycker om den låten, faktiskt. Lyssnar inte på kent egentligen. Men den låten, ja jag vet inte, är något speciellt med den...har svarta tysta tårar, skulle vilja tända eld på mina tankar..passar så bra allting i den låten..

Kom låt oss gå härifrån
Låt oss resa någonstans
Resa långt härifrån
Låt oss bli dom som försvann

Happy Birthday - Flipsyde & Piper
en annan låt som är så fin också. Refrängen och när hon sjunger är så vacker.

maybe one day we could meet face to face, in a place without time and space, happy birthdag

Den delen är så fin. Tänker på Farfar när jag hör den. Hoppas att det är så, att man träffas någon annan stans..och så skulle han fylla år snart också...snart är det hans födelsedag. Låten är så träffande, fast den egentligen handlar om...

Skrivet av Zophy_, 2006-01-11

Visa hela (6 kommentarer)

Ibland skulle jag bara vilja vara någon annan, någon annan stans. Bara börja om på nytt, glömma allt. Eller ja, man blir så less på sig själv och sitt liv. Det blir i alla fall jag. så otroligt less på livet, inte att leva, utan att leva mitt liv. Det känns som man är fast i samma gamla spår och så händer det inget nytt. Som om det är repris av dagarna, varje ny dag är en repris av den gamla..samma visa om och om igen.

I'm sick of this life, i just want to scream!

Jag är så otroligt missnöjd. Det var inte såhär jag ville att jag skulle ha det när jag var liten. hade massa förhoppningar hur jag skulle vara och ha det..Framför allt hade jag inte tänkt att jag skulle vara såhär ensam. jag kan vara onringad av massa människor och ändå känna mig ensam..Jag har underbara vännen och en otroligt fin familj, ändå känner jag såhär. Varför då? jag känner mig elak som känner så, tänk på alla som inte har nära kompisar eller familj..men jag kan inte rå för det....

Skrivet av Zophy_, 2006-01-10

Visa hela (2 kommentarer)

Ja, då är det skola igen..lovet är slut. Tur har vi i alla fall med detr nya schemat, bara en dag då vi går till 16.20 (tyvärr på fre) och på torsdagar sluter vi 12.15 (!). Så skönt om vi får gå lite tidigare från sista lektionen på tors så vi hinner med 12.15-bussen, annars blir det 14.15, och det känns lite onödigt att sitta o skolan och vänta i 2h för några minuter.

Mayby one day we could meet face to face,
in a place without time and space..

så otroligt fint tycker jag den raden låter..jag hoppas att det är så, det gör jag verkigen!

Ja, nu borde jag väl stänga av datoern och börja tänka på att gå iväg till bussen..åka till skolan...usch..
fast samtidigt blir det kul att se malin o linus. jag har saknat dem! och att få skratta så mkt tillsammans! :)

ha det bra i skolan alla!

Skrivet av Zophy_, 2006-01-10

Visa hela (0 kommentarer)

Snart kommer elin hit o ska kolla på våra bebiskläder. Hon ska få låna till hennes bebis

efter det ska vi till erik och linus och spela poker med dem. Känns verkigen som elin o erik försöker para ihop mig med linus..kan bero på att han är lite intresserad, sägs det. Lite mysko kan det ju bli i och för sig. Men jag går inte dit med den inställningen :) tänker inte så om honom alls, ser inte honom som en potentiell pojkvän eller så. Jag går bara dit för att spela kort med mina kompisar. hehe.

Idag är det 16 dagar kvar till Simple Plan-konserten! =) det närmar sig! vad härligt och skoj det ska bli! Synd att det inte är på någon helg, utan mitt i veckan..kommer vara skapligt trött i skolan dagen efter, för vi kommer komma hem sent på natten, men det är det Värt!

aja, nu kommer nog elin snart så det är bäst att sluta. Adjöss med er så länge!

Skrivet av Zophy_, 2006-01-09

Visa hela (0 kommentarer)

tjohej..

Spelade monopol med lillasyster nu på morgonen..tyvärr så gjorde jag henne bankrutt <3 lilla älsklingen, som är så otroligt fin! Älskade syster!

Nu har jag precis skrivit ut lite nya recept. Var på kalas hos min farbror igår o då bjöd han på en jättegod chokladlimekaka :) han sa att han hämtat receptet från arla.se, så då fixade jag det receptet och några andra som verkade intressanta därifrån. jag ska trixa lite med chokladlime-kakan och testa göra utan lime..visst, lime är gott, men jag tror jag gillar den mer utan limesmak. Hehe, det var ett smalt recept också, och det är ju ett plus :)

idag ska jag inte göra så mycket hade jag tänkt..bara ta det lugnt så sista dagen på lovet sniglar sig fram. Jag är alltid så, vill att sista lovdagen ska gå så långsamt som den bara kan :D

lite senare ikväll ska jag ringa malin så vi ses en stund innan hon åker tillbaka till skolan.

hmm..blev lite sugen på att testa baka den där chokladkakan utan lime :) ska...

Skrivet av Zophy_, 2006-01-09

Visa hela (0 kommentarer)