En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Zophy_

» Fiie

If you open you're eyes you'll see that something is wrong..

Inatt drömde jag om Farfar. Jag och resten av släkten var på ett nöjesfält..och jag såg honom på andra sidan av en grind. Det såg nästan persic ut som farfar, fast denna hade typ en keps på sig och en käpp, det har inte Farfar. det hade inte farfar. Allt som hänt på riktigt, hade hänt i drömmen, alltså fanns farfar inte kvar i livet. Därför när jag såg honom där så bröt jag ihop, bara skakade och grät. min moster försökte trösta mig och jag förklade varför jag grät men hon såg inte, hon förstod inte. Det var nog bara jag som såg honom..:(

När jag vaknade ur drömmen mitt i natten, var jag helt tårig. jag tycker det är läskigt när man gråter så mycket i drömmar att man är helt tårig och blöt runt ögonen när man vaknar. Just då vet man inte riktigt vad som är på riktigt och vad som är dröm.

Vet någon vad betyder det när man drömmer om en person som precis dött som betyder så mycket för en??


Skrivet av Zophy_, 2006-01-08

Visa hela (2 kommentarer)

Idag är det den sjunde januari år tvåtusensex. Klockan är elva fyrtisju :)

Idag tjatade jag upp bella och danne ur sängen och mer eller mindre tvingade dem att spela monopol med mig, hehe. var så uttråkad ju, så då är det tillåtet att tjata lite. Hann dock inte spela klart eftersom de ska iväg på handbollsmatch.

Så nu vet jag inte riktigt var jag ska hitta på att göra. hmm..nu kom jag på en bra grej, hehe, ska skriva en Att göra-lista och kryssa i allt eftersom jag gjort det.

  1. [x] Kolla på The pacifier med lillasyster <3

    [x] Läsa lite Körkortsteori

    [x] Plugga språkhistoria. Kommentar:Rättat det jag skrivit på datorn, ska läsa igenom det innan jag somnar.

    [ ] Städa på rummet, inkl dammsugning och skura golvet. Kommentar: Helt ärligt tror jag inte att jag kommer göra detta idag :)

    [ ] Baka någonting gott. Kommentar: Ska göra det efter middagen, blir nog nougatrutor (om någon orkar köra mig till affären för att köpa...

Skrivet av Zophy_, 2006-01-07

Visa hela (1 kommentar)

Ska snart gå med pappa och lillasyster till Farmor. Hon har kommit hem från gammelfarmor nu, och för första gången så är hon helt ensam hemma, utan Farfar. Såklart har hon varit själv hemma när han typ var och handlade eller jobbade eller så, men det är ju inte på samma sätt. Nu är hon ensam, inte själv. nu har hon inget val och nu kommer hna inte komma hem till henne något mer. Så ekande tomt huset måste vara för henne nu..vi måste gå och fylla det med lite liv och röster. Senaste tiden har jag insett hur otroligt stark och modig Farmor är. Hon står kvar på benen och vågar ta nästa andetag, även fast hon vet att det kommer göra lika ont..Jag beundrar verkigen henne för det, att hon vågar vara så stark. jag skulle aldrig klara det, jag är inte så stark och modig.

Det känns alltid så komstig när man går hem till Farmor. För det är ju Farfars hus också. Alla år har man sagt "jag går hem till farmor och farfar nu"..men nu är det bara farmor, man säger "jag går...

Skrivet av Zophy_, 2006-01-07

Visa hela (0 kommentarer)

I must confess that my lonliness is killing me now

jaha ja, nu sitter jag har igen och skriver. Har inget annat för mig ikväll, orkar väl egentlingen inget annat :) funderar på att ta ett bad, skulle vara skönt..eller kanske tar det imorgon bitti istället. Tror det.

mhm,..så tråkigt egentligen det är. allting. jag måste börja hitta glädjen och det igen. måste se allt mer positivt och inte bara i gråa nyanser. allt är faktiskt inte så jävligt, men det är så det känns för tillfället. "för tillfället", haha, vilket skämt. När övergår för tillfället tillnågot annat, känns som det alltid är för tillfället när det gäller det. har nog blivit permanent, bestående.

vill känna all den där glittrande glädjen man känner som liten, när man inte vet om alla bekymmer och man befinner sig i lekarnas värld där det inte finns så mycket jobbigheter. nu känner jag mig bara tom, som om det är något som saknas.

Nej, jag ska inte köra ner mig ikväll. ska vara...

Skrivet av Zophy_, 2006-01-06

Visa hela (2 kommentarer)

hehe. Nu har ännu en dag gått och jag har inte ätit något godis =) duktigt duktigt. Fast jag erkänner, idag var det jobbigt..haft sånt sug efter choklad hela dagen :) blir ju så vid den här tiden ;D haha. Men det gick ganska bra ändå..tihihi.

Marabou mjölkchokad så gott det skulle vara! hehe.

Igår var det spelkväll med några kompisar, poker och monopol. Jag vann monopolet stort med hotell på norrmalmstorg och centrum :P hehe

de tjatar om poker o så ikväll med men jag känner bara, usch, ingen lust alls för det. Har ont i magen och känner mig allmänt pigg på det. bara gått runt i myskläder hela dagen, och utan smink och allt :O ojoj. hehe.

Skrivet av Zophy_, 2006-01-06

Visa hela (0 kommentarer)

Idag är det den 5 januari 2006. det betyder att idag var det precis 1 månad sedan jag förlorade min Farfar. Han gick bort i canser den 5 december 2005.

Eller, säger man att det var förra året nu?
för det är ju ett nytt nu. Tycker det är ganska skönt att lämna 05-helvetesåret bakom sig. Hoppas att detta blir bättre. Att allt ska kännas lättare och jag blir riktigt lycklig och glad.

Idag kommer jag nog bara vara hemma och känna mig allmänt ledsen och nere. måste gå och hälsa på lilla farmor ochskå. Hon känner sig nog ännu mer ensam.

Kommer strejka idag och inte göra nå mer nytta än att gå runt i myskläder och bara vara. Sitta framför datorn eller tvn, läsa eller något. Vill egentligen inte visa mig för någon eller prata med någon, samtidigt som man känner sig ensam och borde vilja träffa någon att bara krama om. Det är konstigt hur man fungerar ibland.

Nu börjar verkigheten sjunka in på riktigt. Tidigare kändes det som om Farfar bara var på...

Skrivet av Zophy_, 2006-01-05

Visa hela (0 kommentarer)

Jaha ja..

Hjälp, var klockan sådär mycket?! 12.28. Oj. Det var som om jag nyss vaknade, fast det var flera timmar sedan. Vad ska man göra för att tiden ska gå långsammare? Usch, snart börjar ju skolan, vill inte att lovet tar slut men klockan bara tickar på. Tick tack. Tick tack. Blir nästan stressad.

Ska nog ringa till M lite senare o kolla om hon har lust att gå ut och gå eller något. Måste nog göra något idag. Städa kanske. Baka? nej det gjorde jag igår..hm..

Nu skulle man ha någon att dela dagen med..en pojkvän skulle inte sitta helt fel. Någon som hjälper en upp ur denna tomma ensamhet. Vill hitta någon,..:) orkar inte vara mer ensam!

Hejsvejs

Skrivet av Zophy_, 2006-01-04

Visa hela (0 kommentarer)

E, L och E övertalade mig att börja spela poker på internet. Alltså gratis, med sk fun money, så det är bara på skoj. Det är faktiskt riktigt roligt :)

www.pokerchamps.com heter nog sidan, testa vettja :P

Men idag har jag typ ingenting planerat, ska väl bara gå hemma o strosa och ta det lugnt..njuta av det sista på lovet.

-återkommer lite senare-

Skrivet av Zophy_, 2006-01-04

Visa hela (0 kommentarer)