En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Zophy_

» Fiie

If you open you're eyes you'll see that something is wrong..

detta är en väldigt fin dikt tycker jag..tycker den är så träffande, precis så man känner sig..

Ingen vet hur jag känner mig, och ingen vet hur jag mår.
mitt hjärta gråter ju, det är väl bara jag som förstår.
alla tror verkligen att jag är lycklig.
För lycka är det man ser.. men tårarna rinner i ensamhet medan
läpparna skrattar och ler.

Skrivet av Zophy_, 2006-01-03

Visa hela (2 kommentarer)

hehe, oj vad jag stod emot godis igår =) var riktigt duktig. de andra åt godis, chips och ostbågar och jag tog ingenting! ^^ hehe.

Igår var jag, J, B och D uppe till över 1 och spelade plump :) det var kul. Tihi, vissa kommmentarer var så klockrena.

- Vad är er massageolja bra för då egentligen? (D)
- Det ger bra..glid (jag)
- Som glidmedel för ryggen (B)
- Så man kan åka rutschkana (D)

och något annat smart (!) Danne sa när vi verkigen försökte vara tysta för att inte väcka resten av huset:

- vad konstig stämning det är här inne..som på kyrkogården...på natten...jag mår illa!

hehe, sånt är så sjukt kul när man är trött :) men det är väl allt..

- återkommer senare -

Skrivet av Zophy_, 2006-01-03

Visa hela (0 kommentarer)

Spelade nyss klart plump med lillasyster o hennes kille. Gissa vem som vann stort? Jag :P hehe. Fast mitt i plockade Bella fram en stor skål med ostbågar...o jag får ju inte äta det nu..hon försökte få mig att äta, men jag lyckades stå emot. Blev sugen men inte så farligt :) blir lite stolt att jag klarade det :)

jaa...nu pratar jag bara med folk på msn. Tar det lugnt vid datorn alltså. Hm, fast jag funderar på att plugga lite svenska..

Oj. Plugga? på ett lov? nej, det lät inte så kul, men jag är nog så illa tvungen...fast skjuter nog fram det till slutet av lovet. :P fast det är ju precis så man inte ska göra..

ska nog ta mig i kragen och hämta svenskan, har prov direkt efter lovet...fast jag väntar nog en timme. Tihi

Skrivet av Zophy_, 2006-01-02

Visa hela (0 kommentarer)

Idag fick jag sova lite längre, tack och lov för det! Nu blev det ca 8.30. Och det är LÄNGE för att vara mig! Lite stolt faktiskt, hehe.

måste nog ut och gå idag. känns som om jag behöver röra mig lite. måste ta tag i det där.
som nyårslöfte har jag ju godislöfte ; ) hoppas det ska göra så jag går ner lite, skulle kännas bra : P egentligen är jag inte överviktig eller i behov att gå ner, men jag har känns så länge att jag väger för mycket, tycker inte alls om hur jag ser ut nu för tiden.

060102 Vikt: 54,7 (vid 9-tiden, efter frukost)

Så, nu vet jag att jag skrivit upp det, så jag kan gå tillbaka och kolla. Tror att man ska inte väga så ofta, bara typ en gång i veckan och helst vid samma tidpunkt. Nästa gång jag väger mig ska jag kopiera de tidigare och skriva det nyaste underst. Hoppas det är lägre om två veckor :) annars blir jag riktigt ledsen..

hehe. Ett annat löfte jag har är att försöka börja tycka om grönsaker och frukt. Det är helt...

Skrivet av Zophy_, 2006-01-02

Visa hela (3 kommentarer)

06 heter detta år :)

var nyårsfest igår..hehe, ja, stundsvis var det väl bra...hm, E fick hormonkänning eller vad man säger och grät och var arg över hur vissa killar behandlade mig.. och jag i mitt suddiga tillstånd fick på något sätt till det att tro att hon var arg på mig, så jag grät ännu mer. Haha, så komiskt nu efteråt. det gick i alla fall snabbt över..men så började hon bråka med sin kille osv så det försörde lite. Vi gick hem tidigt, ganska snabbt efter tolvslaget, vi hade ju redan varit där så otroligt länge, vi började visst för tidigt!

men några missöden skedde väl igår ändå..E drog ner mina byxor! Usch så elakt gjort,..när jag stod mitt på golvet där alla var. Jag bara sjönk ihop på golvet och försökte försvinna genom jorden. Hehehe, tror F hjälpte mig på med dem, men är inte riktigt säker. Ska skälla på henne idag! Fast jag får väl skylla mig själv över att jag inte hade så stor kontroll.

O så har jag ett svagt minne av...

Skrivet av Zophy_, 2006-01-01

Visa hela (0 kommentarer)

Igår, under mammas 40årskalas för hela släkten umgicks jag med småbarnen. Satt typ i lekrummet hela kvällen med Oliver, Frida och Alva :)
Oliver som är van med att vara den enda lilla med mig och inte brukar behöva "dela" min uppmärksamhet blev lite smått avundsjuk emellanåt. :) hehe, han ville leka med bebisleksakerna som Frida höll på med och sitta i mitt knä när hon gjorde det osv. Mina små älsklingar som är så värdefulla! Betyder så otroligt mycket för mig!

Att bara få ta hand om, leka och gosa med dem en hel kväll får mig att må så bra, deras glädje och energi och nyfikenhet och leksamhet och lycka smittar av sig. Genom deras kramar och pussar så kan jag le på riktigt.

Skulle kunna skiva hur mkt som helst om de små hjärtegullen, mina så änglar..de får mig dra på munnen bara genom att tänka på dem :) fast nu hinner jag inte mer för jag ska ladda in korten från igår på dem,...har puss-kort med mig och oliver :)

Skrivet av Zophy_, 2005-12-30

Visa hela (0 kommentarer)

Oj vad jag skriver inlägg idag..hehe, är inne på det tredje tror jag.

hm..dagen började bra, men nu känns det plötsligt tungt, som att det kommer bli jobbigt. Tänkte lite för mycket tror jag..Blev helt nere igen. Jag skulle vilja något eller någon som skulle kunna lysa upptillvaron i mitt egna lilla mörker. Jag börjar bli trött på alla dessa gråsvarta tankar och all negitivatet..kunna få känns det ljusa glädjen ända in i hjärtat. Verkigen skratta på riktigt, vara glad ända in i cellerna, inte bara en leende mun. Det börjar gå allt längre tid mellan dessa jätteljusa ögonblick..men visst, ibland händer de fortfarande. Som när jag är med lilla Oliver, den underbara gullungen. Han måste vara magisk på något sätt för bara genom att se på honom får mig att le inombords. Hans härliga lilla person, hans kramar och pussar :) jag blir nästan varm i hjärtat bara av att tänka på honom nu..Älskade lilla kusin!

Oj! Nu kom jag på en sak, eftersom mamma fyller...

Skrivet av Zophy_, 2005-12-29

Visa hela (0 kommentarer)

Hehe, lite delar ur texter som är så fina och som passar in så bra.. finns så många fina låtar. Förr när man var minde lyssnade man inte på texten, i alla fall inte jag, utan bara gick på musiken och refrängen osv. men nu tycker jag att det nästan är texten som betydet mest. Om en låt har en text som berör eller stämmer överense hur mån känner eller mår så gillar jag ofta låten :) så är det i alla fall för mig, tihi.

Om du bara kunde känna hur jag mår,
om du bara kunde läka mina sår,
om du bara kunde vwta hur det går
då skulle du förstå..

I've been searchin' for
A heart that needs a heart like mine
I've been reachin' for
A hand that understands
I've been waitin' for
Someone that I can love that loves me
Loves me for the one that I am
Someone to hold me when I'm lonely
Someone to keep the rain away

I tried my hardest just to forget everything
Because of you
I don't know how to let anyone else in
Because of you
I'm ashamed of my...

Skrivet av Zophy_, 2005-12-29

Visa hela (6 kommentarer)