En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Zophy_

» Fiie

If you open you're eyes you'll see that something is wrong..

idag fyller mamma 40 år :P grannarna hade smyckat ut huset och bilen lite fint, hehe. Hon blev jätteglad övr godisskålen, det var bra. Hon tyckte den passade henne så bra, och det var ju det som var tanken :)

Har fixar en ny spelningslista nu, en blandning mellan Simple Plan, Good Charlotte, Bowling for Soup, Jimmy eat world och Blink 182. TiHi, den blev rätt bra :P såklart...

Så skönt också att det är bestämt vad vi ska göra på nyårsafton...så det blir något av, så man inte bara sitter hemma o glor. Tihi. Det blir nog rätt bra ändå..lite udda attdet är bara E som inte får dricka något, pga bebisen. men det blir nog kul ändå..Undrar om alla där vet om nu att hon ska ha barn, annars kommer det väl märkas eftersom hon får hålla sig till läsk :) ska bli kul att se deras miner när de förstår,..fast i och för sig tror jag att alla vet redan. Jag skulle också vilja ha en bebis =) velat det ända sedan, ja jag vet egentligen inte när, men i alla fall ända sedan jag var...

Skrivet av Zophy_, 2005-12-29

Visa hela (0 kommentarer)

Var i stan hela dagen med systeryster :) så roligt vi har haft idag, Bella o jag. Tihi. Älskade lillasyster, hon är så fin. Hittade en Levi's-t-shirt :)

imorgon är det kalas för för mamma. 40 år blir hon :P Bella o jag köpte en skål med godis på och i..det tyckte vi passade henne, hon som är en sån godisråtta.

När jag kom hem från stan lade jag mig i soffan o skulle slökolla på tv. det var cityakuten..det avsnittet där han där Mark är som sjukast i canser och dör i slutet. Tårarna bara rann ner för kinderna..det var så sorgligt och så påminnande om det som hände med Farfar, båda dog i canser. Canser är så hemsk sjukdom..kommer när man minst anar det..så läskigt med cellgifterna och allt..att se hur en person mår sämre och sämre...
Usch, jag orkar inte tänka nå mer på det nu..har fått ont i huvudet av det och gråten..
--
Funderar lite över nyårsafton..hur det kommer bli. Jag vill inte bara sitta hemma. Hoppas det blir något, vill få något annat att...

Skrivet av Zophy_, 2005-12-28

Visa hela (0 kommentarer)

idag så har jag bara varit hemma på dagen..kollade på tv, satt vid datorn och hade snökrig med B, D och J. Det var roligt att leka runt i snön :) hehe. Senare på kvällen åkte jag med mamma och pappa till stan och handlade till mammas 40årssfest och nyårsafton.

Det är lite knepigt med några kompisar just nu. Två av dem bråkar och så står jag mittemellan, är inte med i bråket men det berör ju ändå..Nu drog den ena in mig också på ett hörn för hon trodde att det var jag som berättade det för K, men så är det verkigen inte. Blev ledsen, besviken och arg över att E ens kunde tro/tror det. Men, jag orkar inte diskutera med henne om det för tillfället, ska nog bara låte det rinna ut. Jag kan ju ionte göra mer än att säga hur det ligger till och sedan är det hennes val om hon vill tro det eller inte...fast det är ändå jobbigt.

Aja, får skriva mer imorgon för nu ska jag kolla på Världarnas krig.

Skrivet av Zophy_, 2005-12-27

Visa hela (0 kommentarer)

Hehe. Nu måste jag bara skriva ner det jag tänkt ut, så det inte glöms bort sedan =)

  1. - Godislöfte. Jag ska sluta upp med godis, chips och allt vad sånt heter. Okej, jag ska få äta sånt en helg i månaden till att börja med (alltså en dag i månaden).
    - Småätalöfte. Är egentligen en förtydling av ovanstående löfte. Får sluta upp med att gå och snoka efter något gott i skåpen hemma. Blir lätt så när jag är deppig, stressad eller känner mig ensam, typ tröstätande fast ändå inte.

    - Simma/motionlöfte. Jag ska ta tag i fläsket och börja simma i simhallen mer regelbundet igen. jag gillar inte alls hur jag börjat se ut. Har gått åt fel håll ända sen i våras-början av sommaren. Usch så jag äter, lägger på mig fett. Börjar se ut som en riktig fet gris nu :( men det ska bli ändring på nu.

    -Hålla-nyårslöfte-löfte. jag ska hålla dessa från och med nästa år. jag vet, jag har lovat att jag ska göra det förr, kolla bara vad jag skrivit i...

Skrivet av Zophy_, 2005-12-26

Visa hela (0 kommentarer)

Kollade lite på tv tidigare, på minnescermonin över tsunamin :( usch vad fruktansvärt, kan inte ens förstå att det hänt, eller ännu mindre hur de som har drabbats av den på nära håll orkar med allting. de måste vara så starka, beundrar deras styrka att fortsätta andas när man förlorat förälder, barn, syskon, vän eller andra släktingar eller liknande. tänker på alla som drabbats..

man bör vara så tacksam över det man har, familj, vänner släkt..för man kan ju aldrig veta vad som händer om en timme, en dag, månad eller år. Av någon anledning kanske de inte finns kvar hos oss. Jag vet ju hur snabbt det kan ske, plötsligt var Farfar sjuk i canser,..jag trodde hela tiden han skulle bli frisk igen. men det blev han inte. saknar honom så oerhört mycket. var 21 dagar sedan nu..det var tomt utan dig på julafton..! Saknar Farfar!

Idag vet jag inte vad det är med mig, känner mig tom samtidigt som jag aldrig kännt så mycket. Hm, det låter verkigen konstigt, men...

Skrivet av Zophy_, 2005-12-26

Visa hela (3 kommentarer)

Ja, så var det jullov. Härligt. Hehe, på avslutningen i skolan spelade KMT Idol-uttagningar :) Så skönt att inte behöva gå till skolan eller plugga. Bara vara ledig lite, längtat efter det länge nu känns det som.

Fast, jag har inga alls julkänlor. Hur får man såna när någon nära har gått bort? Hur ska man klara av att han mysigt med alla andra i släkten när man märker att han är den enda som inte är där? Den som vet hur man gör kan väl svara på det, för jag vill väldigt gärna klara av julen.

Var hos Farmor och Gammelfarmor idag..det är så tomt i huset utan Farfar. Allt där hemma påminner så om honom. Vad skönt att få prata lite med Farmor om allt jobbigt..kan inte ens förstå hur otroligt tufft hon måste ha det nu, när hennes älskade make har dött, han som hon levt med i alla år och som alltid stått vid hennes sida :(
Det är så jobbigt detta,.. Jag saknar Farfar

Hör av mig snart igen.


Skrivet av Zophy_, 2005-12-22

Visa hela (0 kommentarer)

RIP Farfar. I fredags var det begravning...den var så fin, bara den närmaste släkten var där, så vi satt runt kistan allihopa. Så vackra blommor det var..usch men det var så fruknansvärt jobbigt, sorgligt och tungt. Men i och med begravningen blev allt plötsligt så jättedefintivivt..så verkigt, börjar nog förstå nu att det verkigen är på riktigt.

Så tungt det var att se alla så ledsna, Alla små barnen..Sigrid som satt o grät hela tiden, och Alva med sitt änglautseende och stora ögon som svämmar över av tårar..Emil som satt helt förstörd, Danielle som var otröstlig och nästan panik, emma o louise med stilla sorgnsa tårar rinnande, jocke som försöker vara så stark och inte visa det, o så bella..usch, allt skär som de vassaste glasskärvor i själen.

Farmor, Lilly, Pappa, Anders och Agneta och mamma..ännu mer osynliga skärsår, ännu djupare..

o samtidigt ska man klara av allt annat som snurrar runt i sig själv. Helt plötsligt har det blivit så...

Skrivet av Zophy_, 2005-12-18

Visa hela (0 kommentarer)

tomheten smyger sig på..

Farfar, som var sjuk i canser, dog tidigare i veckan. Det är så hemskt allting, jag går runt i ett slags vaccum och alla runt omkring mig är så ledsna. Jag vet vad som hänt, men samtidigt kan jag inte förstå det. Det är så stort att man inte kan ta in det på något sätt, man vill inte förstå. Man är ju jätteledsen, men på något sätt fortsätter man ju att hoppas att han ska komma tillbaka, bli frisk. Men alla vet ju att det inte kommer hända här.

Den 1/12 på kvällen fick jag veta att han var döende, den 4/12 hälsade jag på honom på sjukhuset, alla i släkten på pappas sida var där. Den 5/12 på kvällen dog min Farfar.

Jag fick i alla fall ett fint avsked..fastän han var så trött och mest låg o sov och hade svårt att prata, så när jag skulle gå försökte han tacka för brevet och sedan kramade han om mig. Den där kramen var värd så obeskrivligt mycket. Och jag är så glad över att jag skrev brevet till honom så han fick det,...

Skrivet av Zophy_, 2005-12-09

Visa hela (0 kommentarer)