En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Zophy_

» Fiie

If you open you're eyes you'll see that something is wrong..

Idag har jag varit i Farmors hus hela dagen. Varför? Jo, för jag har varit hundvakt åt underbara lilla Ludde. Danielle var med mig också, så jag fick lite mänskligt sällskap också :) Ludde är så otroligt charmig, busig och gosig. Så idag har jag lekt och busat som en tok, och haft en liten valp sovandes i famnen. Såå underbart!

Just nu sitter och pratar med Daniel (min lillasysters pojkvän) på msn nu. Kan kopiera in lite av det..
Danjul <3 isa säger:
du vet jag och bella har ju varit tsm i 6 och en halv måna
Danjul <3 isa säger:
dom första 5
Danjul <3 isa säger:
så älskade jag henne mycke
Danjul <3 isa säger:
sen nu vet jag inte va som har hänt för jag älskar henne så jävla mycke så jag får ont i magen när jag inte är med henne
Danjul <3 isa säger:
nu skulle jag aldrig kunna vara utan henne
» Fiie | Now let's fuck shit up «...

Skrivet av Zophy_, 2006-04-10

Visa hela (0 kommentarer)

Idag ska jag vara hundvakt åt lilla Ludde. Farmor ska nämligen åka iväg till doktorn en stund på förmiddagen så då ska jag ta hand om lillvalpen. Han är så otroligt busig nu så jag kommer väl ha fullt upp, hehe. Ska komma ihåg att ta med kameran idag så jag kan få lite kort på sötnosen.

Jag har hittat ett jättebra sätt att fördriva tiden på - Photoshop! Det är hur kul som helst att sitta och trixa med bilder..:) Särskilt när man hittar så bra tutorials som förklarar stegen så att en nybörjare som jag förstår :) Tack Izziebee för dina jättebra tutorials. Här kommer första försöket på en "Sparkling Banner"

Nu måste jag nog gå och klä på mig och sedan gå till farmor!
Ha en bra dag allihopa!

Skrivet av Zophy_, 2006-04-10

Visa hela (1 kommentar)

Nu är det Påsklov!
Åhh, så skönt det ska bli att slippa skolan i några dagar! :) Ohh I like it!

Håller på att försöka lära mig använda Photoshop CS. Det är urkul att sitta och trixa med bilder..Det senaste jag försökt lära mig är colorize, dvs färglägga en svartvit bild. Här kommer resultatet på den första bilden:
Okej, helt själv gjorde jag den ju inte - läste mig till hur man skulle göra steg för steg. men är man nybörjare så är man :D
Nu på lovet hoppas jag att jag får lite mer tid till Photoshop så jag kan lära mig mera. Jättebra tidsfördriv ju..hehe.

Fast tyvärr kommer jag nog inte få så mycket tid till annat än att plugga. Är sjukt mycket som ska göras på lovet...

Skrivet av Zophy_, 2006-04-07

Visa hela (1 kommentar)

Pretending the picture is perfect,
I cut myself too sleep,
I close my eyes for a second,
I scream to hide that I'm lonely,
The echo calls my name.

Kommit lite på efterkälken med bloggen nu. Beror på att det är djävulskt mycket i skolan nu..och veckorna framöver kommer bli likadana..:(
Det kommer nog inte bli något påsklov för min del - kommer bli tvungen att plugga mestadelen av det. Känns lite jobbigt, för jag skulle verkigen behövt lite lov.

Så läskigt när jag gick hem från bussen idag...
Jag trodde nästan att det var Farfar som kom och gick..det var på så långt håll så det såg ut som det. Hjärtat stannade, för någon nanosekund trodde jag att jag bara drömt vad som hänt, att han levde..
Men när han kom närmare såg jag att han inte alls var lika egentligen. tror nog mina ögon mest spelade mig ett spratt..man ser ju det man vill se typ..

Maybe one day we can meet face to face
in a place without time and space..
I miss you!


Skrivet av Zophy_, 2006-04-05

Visa hela (1 kommentar)

.

I used to be scared of letting someone in
But it gets so lonely, being on my own
No one to talk to
No one to hold me
I'm not always strong

Nu har jag pluggat lite. Tur att Vokabel finns när man har 300 glosor att lära sig, det är verkigen en hjälp då :)
Jag borde verkigen städa mitt rum. Ska nog gå ner och göra det snart, ser så ful ut när det är stökigt. Dessutom tror jag att det går snabbt att städa, det är nog mest kläder och så som ligger framme...

I'll make a wish, take a chance, make a change and breakaway

Jadu, har inte så mycket att skriva. Har bara varit hemma hela dagen så det kan inte ha hänt så mycket..

Skrivet av Zophy_, 2006-04-02

Visa hela (0 kommentarer)

Slappmorgon idag. Vaknade tidigt som vanligt, och jag gick upp och åt frukost, sedan in i duschen. Sedan gick jag och lade mig i sängen och kollade på film igen :) slödag blir det nog idag.

Igår åkte jag, Bella och Daniel till stan. Vi gick och shoppade lite och sedan på bio. Jag köpte två tröjor från Gina tricot; en vit t-shirt med små dödskalletryck och en långärmad tröja som är lite tjockare som var v-ringad omlott typ..grönaktig. Jämt när man går med Bella på stan så får hon en att köpa något,..jag är så velig annars när jag handlar själv, men hon övertalar mig direkt på att köpa något :) På gott och ont.

Eftersom affärerna stänger 16 på lördagar och bion började 18.20 hade vi massa dötid att fördriva. Vi tog en promenad i stadsparken medan vi väntade och satt i solen vid ån. Lite mysigt, hehe. Vi såg i alla fall Date Movie. Den var rätt rolig faktiskt. Parodi på flera romantiska filmer :)

Skrivet av Zophy_, 2006-04-02

Visa hela (0 kommentarer)

Älskar det nya schemat, eftersom det innebär att jag slitar kl 11 på fredagar! Helt otroligt, alla andra scheman jag haft sedan jag började gymnasiet har jag slutat omkring 16-16.20..och nu är det klockan 11. Ganska stor skillnad :) Dessutom har vi bara två lektioner varav den ena är massage, så det är en softardag. Haha.

När jag kom hem pluggade jag lite engelska, eller ja - repeterade nån minut. Sedan kollade jag på Days. Det är faktiskt riktigt bra nu.

Hm..sedan har jag väl mest varit hemma idag..Syster och jag gick till Farmor och ludde en sväng innan maten. Han är för go den lilla valpen!

Så nu sitter jag återigen framför datorn och har ingenting att göra. Suck. Borde ta tag i att ringa någon, men känns som de är upptagna med annat. Jag vet inte. Har blivit så less på ensam-hemma-fredagar. Jag vill träffa folk, festa och ha roligt, inte sitta hemma och deppa - är så less på det. Jag vill att det ska hända något!

Det känns...

Skrivet av Zophy_, 2006-03-31

Visa hela (1 kommentar)

Skit också! Jag hade klarat så många dagar utan att små/tröst/överäta. Men nu sprack det. J*vlar. Var så nära att klara hela veckan. En jäkla dag ifrån...Det är nog mitt rekord hittils. Aja, det är väl bara att försöka igen, men så onödigt att förstöra det man byggt upp under veckan...

Annars har det varit en rätt bra dag idag. Har inte hänt så mycket i skolan, eller hemma för den delen. Jo förresten, en sak - Frida klarade körkortsteorin imorse! Grattis gumman!

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och pluggar engelskaglosor. Har prov på måndag och det är en massa glosor man ska lära sig, 268 för att vara exakt :) Jag kunde 95% redan, gick otroligt lätt att lära sig idag..Tacka vet jag Vokabel. Haha.

Det starkaste är inte att aldrig falla, utan att resa sig efter varje fall

Skrivet av Zophy_, 2006-03-30

Visa hela (0 kommentarer)