En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Zophy_

» Fiie

If you open you're eyes you'll see that something is wrong..

Tja..

Sitter och gör engelska läxan samtidigt som jag sitter vid datorn..hehe. Åkte hem med 10.45-bussen idag med Malin, Elin, Linus och frida, eftersom vi skulle producera varorna till UF-företaget. det gick faktiskt över förväntan ;) har gjort en express-beställning idag, hoppas att den kommer tills på fredag, för annars är vi lika stekta som en välgräddad pannkaka..oj vilket trubbel det blir annars :D håller tummarna på det.
Verkigen intensiv dag det var, hjärnan har gått på högvarv hela dagen..först geografiprov på morgonen, sedan räknade vi så mycket om priset och så var allt nytt i produktionen =) blir skönt att somna ikväll sedan.

Usch, skäll på mig någon. Jag hatar hur jag ser ut nu för tiden. allt bara dallrar och fettet sitter överrallt! usch..jag är inte överviktig egentligen, men enligt min åsikt väger jag för mycket :( men jag ska gå ner till januari, den 25. Det är bra att ha något mål och måldatum tror jag. Nu ska...

Skrivet av Zophy_, 2005-11-09

Visa hela (1 kommentar)

Tjohej alla.

Mhm..har egentligen inget speciellt att skriva..behövde ta en paus från pluggandet till geografi-provet imorgon. Det är om klimat :S inte direkt så kul, och det blir ju inte bättre att ha den lärare vi har. Han är verkligen dryg och tråkig :)

Hoppas att jag klarar provet ganska bra i alla fall..annars blir jag ledsen..nejdå, har inte så höga krav i geografin, men vill ju ändå ha bra. Även fast jag säger att jag inte har höga krav, vet jag inners inne att det är så, för om det står "bara" G vet jag att jag ändå kommer bli lite besviken. varför måste det vara så?! ;)

I see you, I'm watching over you

Ursäkta att det blev ett så torrt inlägg, men jag hinner verkigen inte sitta här längre :( vill inte gå och fortsätta plugga...

Hoppas alla andra där ute inte har så stressigt i skolan som det är för mig nu :S det är verkigen inte kul ju, och man känner bara att man vill skit i allt. Fast det största problemet...

Skrivet av Zophy_, 2005-11-08

Visa hela (1 kommentar)

Hej igen..

Hm, hm, hm...
Vad är det jag borde göra?
Jo, plugga geografi, prov på ons som jag verkigen inte kan.
Vad är det jag gör egentligen?
jo, sitter vid datorn och gör allt annat som jag inte borde göra.

Varför är det så?
jo, det vet jag faktiskt inte. Antar att jag är duktigt på att skjuta upp saker..iband gör jag nog det undermedvetet, för jag har ju tänkt egentligen att göra det, men på något vis blir det inte så. Jag vet ju mycket väl att man ska ta tag i sakerna direkt så man får dem ur världen.

Men varför gör jag inte det då?
hm..det är det svåra, att analysera sig själv och få ett därför-svar på en varför-fråga. Men nu ska jag i alla fall försöka.

Därför att jag känner att jag har andra saker att göra, att det finns så mycket jag borde göra att det blir inget gjort (en slags tvärtom-effekt). Kanske därför..

eller därför att jag bara är lat och inte orkar? Eller bryr jag mig helt enkelt inte?
Nej så är det...

Skrivet av Zophy_, 2005-11-07

Visa hela (1 kommentar)

Godmorgon alla.

Var på fest igår, hehe, så nu är jag lite sliten ;) trött som bara den..jag måste gå en kurs där man lär sig sova :D hmm..egentligen så hände det inte något kul där, ganska många droppade av efter ett tag och drog sig in till stan..haha, vi kommer ju inte in :S Ä N..hehe, önsketänkande igen. Ganska många månader tills det är September och man fyller 18 :-)

Idag är det sista dagen innan skolan börjar igen då :( vill ju ha mera lov! Skulle vara så skönt att bara få vara ledig en v e c k a till =)

Det händer inte så mycket idag..ska nog sova lite framför tv'n senare så jag orkar, hehe. Nejdå, men det måste (tyvärr) bli lite pluggande idag, usch vad jag är less på det alltså!


-->Längtar tills den 25 januari 2006<--:) Ska se Simple Plan i Sthlm då ju med systeryster :P

Skrivet av Zophy_, 2005-11-06

Visa hela (1 kommentar)

GC

Goddag.

Här är min nya Good Charlotte t-shirt som jag köpte igår! Lite stolt dårå =)skämt åsido. -->framsidan<--

-->baksidan<--

Hehe, blev jätteglad när jag hittade den i sthlm, då slapp jag beställa från något annat land ;)

men OJ så stora de blev, bilderna alltså..aja..hihi.
Någon som har en likadan?

Ska på fest i kväll :) hehe, hoppas de blir kul.

Skrivet av Zophy_, 2005-11-05

Visa hela (2 kommentarer)

Tjoho.

Hela familjen var i Sthlm igår. Gick o shoppade, åt och kollade på bio (flightplan). Jag köpte en Good Charlotte-tröja ;)en t-shirt med tryck fram o bak =)supernöjd med den ju..hehe.

Idag kommer alla hem till mig..(alla d.v.s. Malin, Elin, Frida och Linus) vi ska börja producera varorna till vårt UF-företag som vi startar i skolan. Nectarome UF heter vi, och gör hudvårdsprodukter av enbart naturliga råvaror :) det blir massageojor, läppcerat och flytande tvål. Första produktionen idag...hoppas verkigen att det blir lyckat, för annar är det en riktigt stor kris...vi ska ju på markander och sälja..hehe, men det går nog bra.

Senare på kvällen ska jag och Frida på 19årsfest hos Fridas pappas nya tjejs dotter..haha :) vi kommer nog vara yngst, menmen vad gör det?! :P

Nu blir det nog KRIS med vårt UF-företag..mamma sa nyss att det var röd dag...och vi har inte hämtat ut paketet på posten än med alla...

Skrivet av Zophy_, 2005-11-05

Visa hela (0 kommentarer)

Godmorgon.
Idag ska jag åka o shoppa i sthlm med familjen. Vi ska passa på att gå på bio o så också...lite mysigt :)

Appropå ingenting, så har jag tänkt på en sak. Ibland kan ju folk fråga en vad man tror händer efter döden/ om du tror på ett liv efter döden. Svaren till dessa är ju väldigt olika från person till person. Vissa tror bestämt att man kommer till himmelen, vissa säger att man föds om, och vissa påstår att det inte händer så mycket utan att man bara är död.

Men om man vänder på hela steken...tänk om detta är livet efter döden ;) Att denna plats som vi lever på nu, Tellus, är någons himmel..och vi har egentligen dött och kommit hit för livet efter döden...hm, nu blev det nog lite virrigt att förstå vad jag skriver (hoppas du förstår lite iaf) Att vårt liv är egentligen helvetet eller himmelen för nån annan..

Hehe, det är lite läskigt att tänka så :P för man kan väl aldrig riktigt veta hur det ligger...

Skrivet av Zophy_, 2005-11-04

Visa hela (1 kommentar)

Gomorgon! Jag är så otroligt morgonpigg av mig..har redan hunnit äta frukost och så, synd att man inte kan sova lite längre när det är lov. Aja, det är ju inte hela världen att vakna tidigt som tur är =)

Och gissa vad pappa gjorde igår till mig och min lillasyster?! Ni kan nog gissa om ni tittar en gång till på rubriken :) Jo, bokade biljetter till Simple Plans konsert i Sthlm den 25/1-06! Vad glad jag är :D Tänk att stå där mitt bland alla folk och höra/se "perfect" live. Så maffigt det kommer bli! Någon som läser detta som också ska dit?

Så har jag ett hemligt mål som måste ha uppfyllts till den 25/1-06...hehe, fast det avslöjar jag inte nu. Får hålla tummarna att jag lyckas..

Skriv gärna någon kommentar :P

Skrivet av Zophy_, 2005-11-03

Visa hela (0 kommentarer)