En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Zophy_

» Fiie

If you open you're eyes you'll see that something is wrong..

Åhh, detta var roligt! Det fungerade med färger här :) hehe lite roligare att läsa då?!

In a perfect world
this could never happen
In a perfect world
you’d still be here..

Skrivet av Zophy_, 2006-03-20

Visa hela (0 kommentarer)

Ojoj.
Dåligt det gick på engelskaprovet idag. Illa.

Ojoj.
Dåligt att jag överåt så in i helvete nyss när jag kom hem från skolan. Sjukt många mackor..Varför måste jag hålla på sådär? Vill ju inte egentligen :( dumma mig

Ojoj.
Dåligt att jag inte börjat med läxan än. Har enormt mycket att göra där, förstår inte varför han ska ge så mycket läxa varje gång.

Ojoj.
Kul att det är Prison Break ikväll. Spännande.

Ojoj.
Skönt att vi är lediga ons, tors och fredag från skolan denna vecka. Behöver den tiden att ta det lite lugnare och få kontroll över mig själv. Försöka komma på rätt köl igen.

Ojoj.
Bra att det nya schemat som gäller fr o m nästa vecka blev bra. Oroade mig för att det skulle bli ett jättetungt schema denna period eftersom det vi har nu är rätt bra. Men jag hade fel och det nya schemat blev ännu bättre tror jag. Slutar 11 på fredagar! =D (fast tyvärr går det ändå ingen buss förrän...

Skrivet av Zophy_, 2006-03-20

Visa hela (0 kommentarer)

Ibland önskar jag att jag skulle slippa känna och slippa tänka. Det skulle vara så mycket lättare...tror jag. För när allt man känner och allt man tänker på bara svider som salt i sår och är som ett slag i ansiktet, ja då känns det som man lika gärna skulle kunna låta bli att känna. Det skulle finnas en knapp någonstans på kroppen där man vrider av alla känslor och tankar. Det skulle behövas

Jag orkar inte skriva mer idag. Förstår inte vad det är för fel på mig nu förtiden. Can someone please come and light up my day? Fångad i ett mörker..?

If I smile and don't believe
Soon I know I'll wake from this dream
Don't try to fix me, I'm not broken
I'm the lie living for you so you can hide
Don't cry..

And all that's left are scars, and lies.
Whispering while beauty dies.
I claw my neck for answers,
as last life slips away.
Take me away.

tears are words the heart can't say..

Skrivet av Zophy_, 2006-03-19

Visa hela (0 kommentarer)

Vi möts när jag är ledsen, du finns alltid där.
Du vet om min innersta längtan och alla sorger jag bär.
Men du skulle aldrig skvallra, inte säga ett knyst..
För du min älskade kudde, är alltid lika tyst.

Jag tyckte den dikten var lite gullig :)

Skrivet av Zophy_, 2006-03-16

Visa hela (2 kommentarer)

Usch på mig...
..som inte pluggat något än.
..som ätit på tok för många skorpor idag.
..som är för trött för att orka ta tag i något viktigt.
..som är less på livet.
..som inte städat mitt rum idag.
..som inte tagit en extra promenad.
..som misslyckas med det mesta just nu.
..som känner mig nere och allmänt ledsen.

On the edge of breaking down

Så trött på allt för tillfället. Är helt gråtfärdig av någon anledning. Vid minsta lilla motgång eller problem nu ikväll så lovar jag att jag skulle bryta ihop direkt. Känner mig väldigt svag, som att man faller och faller typ.

I can't stand the pain and I can't make it go away

Se där, vad rätt jag hade. Nu håller det på att trassla till sig över msn ang. helgen och mässan. Måste knipa ihop ögonen och anstänga mig för att inte börja gråta. Tårarna bränner bakom ögonen..

Skrivet av Zophy_, 2006-03-16

Visa hela (2 kommentarer)

Ledig från skolan idag vilket är jätteskönt! Men det skulle vara ännu bättre om vi var lediga helt, för vi kommer inte vara lediga från vårt UF-företag. Har massor att göra inför den kommande mässan och då bestämde vi att vi åker in till stan idag och köper tyg till väggarna i montern. Därefter ska vi gå och sätta oss på ett café och fika och planera inför detta. Det är rätt mysigt att vi kom på att vi kunde göra så.. men allra helst skulle jag vilja vara helt ledig idag.

Jag borde snart gå och klä på mig och sminka mig, eftersom vi ska åka en ganska tidig buss in till stan. Ska bara sitta framför datorn en stund först :) jag har kollat på gamla klipp från Våra Bästa År på webb-tv :) det var roligt, haha.

När jag kommer hem från stan ska jag gå direkt hem till Farmor. Vi ska äta middag där, eftersom vårt kök renoveras. Skulle egentligen ha gjort de igår, men då fick hon förhinder. Så jag får träffa lilla Ludde idag. Få fin...

Skrivet av Zophy_, 2006-03-15

Visa hela (0 kommentarer)

Godmorgon!
Har sovmorgon, så jag åker med 9-bussen idag. Lite skönt att ha extra tid över på morgonen även fast jag aldrig använder sovmornarna till att sova :)

Jag har inte gjort mina läxor tills idag. Slarvigt! Har börjat men inte gjort klart. Vi var så smarta igår och kom på att vi inte alls behöver göra svenska-läxan tills idag eftersom vi bara ska skriva referat hela timmen och då kan vi ju inte gå igenom svaren till läxan ;) Lite lurigt tycker jag, haha!

Idag är inte alls en rolig dag. Har enbart tråkiga lektioner tror jag. Dessutom slutar jag sent idag och har dubbellektion i NK sist på schemat. Bäst för Kerstin att hon rättat våra prov nu, har ju väntat i evigheter på dem! Börjar bli riktigt nervös, för det gick inte så bra på det provet. Det visar sig..

Ska försöka komma ihåg att sätta in Våra Bästa År på inspelning nu på morgonen innan jag går till skolan. Så skönt att bara lägga sig i sängen och slökolla på det när man...

Skrivet av Zophy_, 2006-03-14

Visa hela (0 kommentarer)

Har precis kommit hem. Jag, pappa och Farmor åkte till något ställe utanför Sthlm imorse för att hämta hem farmors hundvalp. De hade verkigen hur många taxar som helst där, och dessutom en kennel av borderterrier också. Så det fanns massa fina hundar.

Taxvalparna var helt ljuvliga. Så små och så söta. Farmors valp var så otroligt charmig. Mondo, som var hans kennelnamn, var lite lugn av sig och väldigt kelsjuk, men samtidigt så busigt valpig. Fast nu heter han inte Mondo utan Ludde. Det hade Farmor planerat i flera år :)

Jag är jätteglad för hennes skull, att hon äntligen har fått en efterlängtad liten taxvalp. Hin behöver något extra positivt nu efter Farfars död. Och jag tror det är bra för henne att ha någon mer i huset att ta hand om. Hon passade verkigen perfekt ihop med denna lilla valp, det märktes tydligt.

Ludde somnade efter ca 3 minuters bilfärd och sov hela vägen hem tills vi var nästan framme. Han låg så sött i farmors...

Skrivet av Zophy_, 2006-03-12

Visa hela (2 kommentarer)