En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Zophy_

» Fiie

If you open you're eyes you'll see that something is wrong..

Har precis kommit hem från stan, åkte in med Bella. Hittade inte nå bra byxor eller tröja, men lyckades hitta 5 par trosor och smink i alla fall.
Provade jättefina byxor på Vero Moda, men de var konsiga. Eller rättare sagt så satt konstigt på mig, då blev jag grinig och lessnade på att leta byxor. När man provar byxor och så passar de inte bra så blir jag helt förstörd typ =) galen. Hatar byxor resten av dagen då ^^

Alltid lika trevligt att umgås med syster en dag. Hon är så knasig och rolig. Hon säger så gulliga saker också, ofta =)

Ikväll kommer tjejerna hit. Vi ska ha melodifestivalkväll :) det blir mysigt det, tihi. Ja, då blir det till att städa snart då, för de tyckte vi skulle vara på hos mig. Det ser verkigen hemskt ut på mitt rum, men det är mest plock så bara man ställer undan och kastar undan tvätten så blir det nog rätt okej ^^

Nu vill ni inte se hur det ser ut hemma hos oss. Vi helrenoverar köket och igår kom alla...

Skrivet av Zophy_, 2006-03-11

Visa hela (0 kommentarer)

Helg nu. Underbart skönt att få slippa skolan i två dagar =) Nu har vi i alla fall klarat av 2/3 av denna jobbiga period. Nu är det den stora marknaden kvar att planera för och sedan genomföra. Sedan är det nog lite lugnare igen. Tror jag, men man kan aldig veta vad lärare har för onda planer på gång.. :)

Igår direkt efter skolan hade vi produktion med företaget. Gjorde massageolja och tvål. det gick förvånansvärt bra, med tanke på hur otroligt trötta och flamsiga vi var. Hårt arbetet på en sen fredagskväll är inte en bra kombination. Fast roligt hade vi i alla fall, nästan träningsvärk i magen av allt skrattande.

Vi gjorde en ganska intressant grej vi gjorde på Naturkunskapen igår. Jag för försöksperson. Så först mätte vi temperaturen i handen. Sedan skulle jag äta en pepparkaka och på en lista med diverse aktiviteter skulle vi välja en aktivitet och utföra den ett visst antal minuter för att förbränna pepparkakan. Då valde vår grupp rask...

Skrivet av Zophy_, 2006-03-11

Visa hela (0 kommentarer)

Last night I had to study for this test
I forgot man I'm dead
And now my brain is bursting out of, of my head
I can't think I can't breathe
Once again
I guess it's no use
I'm screwing up every little thing I ever tried to do
I'm born to lose

Ungefär så känns det nu. Ganska exakt =) Börjar få lite smått panik hur jag ska lära in alla musklers ursprung, fäste och funktion...eller massageteorin över huvud taget. Angående geografin känns det lite bättre. Kortade ner arbetet till ca 1 200 ord idag och skrev dessutom stödord på "fusk"-lappen vi fått av läraren. Nu är det bara till att memorera det mesta av det så man kan skriva ner det..hm..

Nu ska jag säga något ovanligt: Jag hade faktiskt troligt på idrotten idag. Jag hade inte smått panik eller ångestkänslor alls.
Vi hade en lärarkandidat (som dessutom, är fruktansvärt gullig och charmig ;D) som ledde lektionen. Först fick vi gå ihop två och två med en boll och testa olika lätta passningar och...

Skrivet av Zophy_, 2006-03-08

Visa hela (0 kommentarer)

Oj vad kallt det är ute idag. Nästan -20 grader! Jag hatar verkligen när det är såhär kallt, jag fryser som en gris =) Vart är våren när man behöver den? Nu känns våren väldigt långt borta...Hoppas att det temperaturen hinner stiga tills jag ska gå till skolan vid 08.40, annars kommer jag frysa ihjäl på väg till bussen. Idag blir dubbla långkalsonger nästan ;)

Har sovmorgon idag, men jag använder den inte till sova minsann. Nej, jag sätter mig vad datorn och pluggar. Nåja,..inte bara pluggar, men en del plugg blir gjort ;)
Känns som det börjar bli lite panik nu. Ska klara av att skriva ett arbete om miljöproblem på fredag (jobbar med det nu) och har massageprov samma dag. Känns inge vidare bra.

Belöningen för denna jobbiga vecka kommer väl snart - ledig ons nästa veckan och ledig ons, tors, fred veckan efter. Jag får försöka tänka positivt och frammåt för att orka med.

Nu måste jag fortsätta skriva om hotet mot världens...

Skrivet av Zophy_, 2006-03-07

Visa hela (0 kommentarer)

Hela jag bryter ihop av stress. Nu är det verkigen i en jättestressig period i skolan, hur mycket som helst att göra. Förutom det vanliga med prov, arbeten och läxor så har vi nu också en hel mässa att planera för. Vi ska nämligen på Våga Vara Egen-mässan i Fyrishov den 18 mars. Tills dess ska man ha planerat och fixat iordning allt till montern. Då menar jag allt; el, väggar med tyg, matta, bord, hyllor, dekorationer osv. Vi ligger minst sagt efter på den punkten. Nog för att det är roligt, men ändå, det blir för mycket. Jag tappar bort mig själv i röran av allt annat.

När jag är stessad eller pressad försvagas jag verkigen. I vanliga fall brukar jag inte vara stark nog att klara av att inte småäta eller hetäta,..men när det är som det är nu är jag verkigen helt körd. Kan inte kontrollera mig själv liksom. Jag vet inte varför, jag fungerar så bara. Dessutom blir jag alltid så nere och deppig av det. Är väl därför jag små/hetsäter....

Skrivet av Zophy_, 2006-03-06

Visa hela (2 kommentarer)

Knasiga syster. Vi skulle åka till stan egentligen idag, och hon sov över hos en kompis. Såklart försov hon sig och hennes mobil dog så jag kunde inte ringa. Så därför blev det ingen stan idag. Väntar ytterligare en helg då :)

Så nu pluggar jag istället. Det behöver jag egentligen mer än att gå och shoppa på stan ;) dock är det långt ifrån lika roligt som att handla. För tillfället försöker jag lära mig kroppens muskler med latinska namn och allt. Latinnamnen är inte alltid så roliga; gastrocnemius, rhomboieus, gluteus maximus och latissimus dorsi.
Har nog lärt mig skelettets latinska namn nu på förmiddagen. Det är skönt att kunna någorlunda i alla fall. Fast det värsta är kvar, att lära sig muskelns fäste, ursprung och funktion.

Vid 17-tiden
idag ska jag träffa Elin och Frida. Tills dess är jag tvungen att plugga mestadels, för det är så fullt upp i veckan.

  1. - Engelskaläxa grammatik till måndag
    - Matteläxa till tisdag
    -...

Skrivet av Zophy_, 2006-03-05

Visa hela (0 kommentarer)

Idag är det den 2 mars och klockan är arton femtiofem.
Egentligen har jag inget alls att skriva. Känns som det blivit så allt oftare, jag orkar inte liksom gå in på de djupare sakerna. Lättare att låtsas som det inte är något.

En rolig sak fick jag veta idag. Farmor ska köpa hunden som hon var och tittade på i helgen. Köpet och papprena blev klara idag. I helgen blir han leveransklar och då ska jag följa med Farmor och hämta honom =P en Ludde. Såg bilder på honom i förrgår, så otroligt söt och fin.

Idag hade vi möte med vår rådgivare. Det gick rätt bra, men det var dock inte lika givande som förra mötet vi hade med henne.

Aja, känns som jag skriver väldigt onödiga saker nu. Jag får återkomma någon gång när jag har något vettigt att säga. Nu ska jag ner och kolla på Flor Filler, tihi.
Gokväll.

I'm restless and wild
I fall but I try
I need someone to understand
I'm lost in my thoughts..

Skrivet av Zophy_, 2006-03-02

Visa hela (0 kommentarer)

Ny månad är det nu. Mars. Det är ett steg närmare sommaren :) Fast, ute ser man inte ens att det är vår snart. Riktigt vinterväder. Snart fyller Frida 18 också,..måste hitta på någon bra födelsedagspresent. Det blir en utmaning.

Sitter i skolan nu och har ett evigheters långt hål till engelskan, som börjar 13.40. Matten var inställd. Om det inte var så att engelskalektionen var viktig skulle man ha åkt hem redan, men idag måste man verkigen gå på engelskan. Man vill ju intee hoppa över bokdiskussionen så man riskerar att få göra en skriftlig istället. Hm..

Ska nog vara lite nyttig på hålet ändå. Måste nog göra några tal i matte, annars blir det inte så roligt till provet. Fast dethär kapitlet är inte så roligt och det är rätt svårt. Skönt att slippa mattelektionen och framför allt läraren, men egentligen skulle vi behövt haft lektion. Han kommer vara galen för nu kommer vi ännu mer efter i planeringen :)

Imorgon ska vi ha ett...

Skrivet av Zophy_, 2006-03-01

Visa hela (0 kommentarer)