En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Zophy_

» Fiie

If you open you're eyes you'll see that something is wrong..

Fettistisdagen är det ju idag. Det är semlornas dag. Fast jag gillar inte semlor. De är överskattade. Dessutom tycker jag inte att mandelmassa är gott =) Känns som man är den enda som inte tycker om semlor i världen. Haha.

Jag associerar semlor på något sätt med Bert Karlsson. Undrar vad det beror på?
Just ja, nu kom jag på. Det är TV3s fel. Man fick ju alltid se i Fame Factory förrut hur han fick massa semlor och åt dessa. Då zoomade de verkigen in och man fick se hur han tuggade och fick massa grädde och vaniljsocker runt munnen och hela ansiktet. Han fick verkigen flera bageri-lådor med semlor av någon anledning. ..

You're not alone. We're in this together är de finaste jag hört på länge. De orden från
min lillasyster för en stund sedan värmde så otroligt mycket. Mycket mer än vad hon någonsin kan ana.. Började nästan gråta.. <3

Jag vill att det ska bli helg nu. Då ska jag och syster in till stan och shoppa. Värsta plannerat...

Skrivet av Zophy_, 2006-02-28

Visa hela (8 kommentarer)

Hinner nog med en liten snabbis här på bloggis innan jag ska iväg till skolan. Var ändå tvungen att sätta på datorn för jag skulle skicka ett arbete så jag kan skriva ut det i skolan. Då passar man på att göra lite annat också vid datorn =)

Känns inte bra att vi har Företagsekonomiprov imorgon. Kan det inte alls. Gillar inte alls den känslan, av att känna att man inte är tillräckligt förberedd. Varför måste jag alltid skjuta upp saker och ting så till sista sekunden? Nu blir det ju till att råplugga kvällen innan provet. Det är inte alls bra.

Nu började det bli dags att göra sig klar det sista. Sedan bär det av till skolan. Egentligen har vi sovmorgon på måndagar, men idag åker jag som vanligt istället för att hinna skriva ut samt plugga lite.

En sak jag inte gillar nu är att det blivit så kallt igen! Imorse var det över 10 minusgrader ute. Jag kommer frysa ihjäl när jag går till bussen. Stackars mina tår :)

Nu måste
...

Skrivet av Zophy_, 2006-02-27

Visa hela (0 kommentarer)

Hockeyfreak är jag verkigen inte. Men måste medge att de sista minuterna av ishockeymatchen mellan Sverige och Finland nyss var riktigt spännande. Skulle Sverige klara av att hålla 3-2överläget mot Finland när det blev så stort tryck nere vid den svenska målburen i slutet? Blev faktiskt nervös :) Haha.

Jag är inte intressearad av att kolla på sport i vanliga fall. Kan komma på något någon enstaka gång. Men nu när det var OS i Turin så har jag faktiskt kollat lite i smyg till och från. Som t.ex. matchen idag eller när Anja åker. Så lite nyfiken är jag ju ändå när det är så stort, och när det är stor chans att vinna medaljer.

Hur många medaljer har Sverige vunnit i detta OS egentligen? Ska kolla om jag har hängt med..få se..7 guld, 2 silver och 5 brons. Har jag rätt? :) Det är riktigt duktigt gjort av Sverige. Totalt är det 14 medaljer nu.

Några fjärdeplaceringar har det ju blivit också. I puckelpist, slalom skidskyttestafett och...

Skrivet av Zophy_, 2006-02-26

Visa hela (0 kommentarer)

Igår var riktigt hemsk dag...! Olyckan med katten knäckte mig totalt. Mådde dåligt fysiskt och psykiskt resten av dagen. Min räddning igår var att hela släkten kom förbi senare, eftersom det var kalas för min pappa och lillasyster. Då jag kunde koncentrera mig på mina små änglar till kusiner istället för att tänka på olyckan.

Hur det gick för mina uppsatta mål igår? Ja, det är inte en bra fråga. Jag mådde så dåligt psykiskt, och var inte stark nog att klara av dem igår. Eftersom det var kalas fanns det en hel del man kunde tröstäta/småäta så det var riktigt illa igår. Slutbetyget angående det för igår är IG-.

Hade jätteproblem att somna igår. Kunde inte sluta tänka på vad som hänt och när jag blundade såg jag det innanför ögonlocken.
När jag väl somnade drömde jag något om det också. Jag kommer inte ihåg riktigt vad det var, men känslan sitter kvar och vissa "scener". Usch =(

Dagens planer är många. Har...

Skrivet av Zophy_, 2006-02-26

Visa hela (0 kommentarer)

Fy fan vilken dag det är idag. Allt går åt helvete idag...
Jag är kattvakt åt min bästa kompis katt. Hon kommer hem imorgon.
Så för ca en timme sedan när jag satt vid datorn ropade mamma på mig och sa att jag måste komma ut, för hon trodde att katten hade blivit påkörd.
Mamma hade sett genom fönstret att grannarna betedde sig lite underligt och pekade mycket och knackade på hemma hos min kompis tomma hus. Så hon gick ut och frågade om det hämt något.
De berättade att en gubbe kört på en katt, men de visste inte riktigt vems katt det var..de trodde dock att det var katten jag var kattvakt åt. Så jag fick gå ut och kolla om det var han.
Jag klarade inte av att kolla så noga, han låg i en påse så jag såg bara lite av ryggen och den blodiga påsen...men det var Oliver.
Fy fan!
Att sånt här ska få hända.. Så jävla otur alltså..
Han som körde bilen körde typ 30-40 bara och Oliver hade rusat rakt ut och köraren hade ingen chans att bromsa på den snorhala vägen....

Skrivet av Zophy_, 2006-02-25

Visa hela (6 kommentarer)

Nu tror jag att jag ger upp.
Jag är inte tillräckligt stark för att klara det.
Sätter upp massa mål som jag så gärna vill klara, men i slutändan så misslyckas jag alltid.
Är så fruktansvärt less på det...!
Tycker att jag testat alla möjliga sätt för att klara av det,
och ibland kanske jag lyckas någon dag, men till slut faller jag alltid tillbaka.
Jag blir så less. Verkigen.

Igår då..det gick ganska bra på förmiddagen. Det är alltid eftermiddagarna som det misslyckas på för mig, konstigt nog.
Sedan åkte mamma och pappa iväg en timme och handlade och jag var ensam hemma. Då var det kört. Nästan direkt när de åkt, jag kan inte kontrollera mig själv på något sätt. Alltid när jag blir ensam typ. Varför har jag så svårt för att vara ensam?
Likadant var det imorse när jag vaknade jättetidigt och resten av huset sov. Först klarade jag av frukosten normalt, men sedan började jag leta i frysen efter kakor eller vad det nu var.

Hmm..idag då kommer...

Skrivet av Zophy_, 2006-02-25

Visa hela (1 kommentar)

Jaha..
Mina mål som jag satte upp för idag klarade jag relativt bra. Faktiskt. Slutbetyget kanske blir G(+).

- Frukosten: gick bra, inga som helst problem.
- En promenad: när jag gick till affären med lillasyster (trots det slaskiga vädret =P).
- Inte småäta eller tröstäta: klarade jag beroende på hur man vinklar den och hur man tolkar det. Jag åt inte något bara för att jag kände mig ensam eller så, så då har jag ju Inte tröstätit. Men efter lunch mamma bakat chokladbollar till mellanmål, och då kunde jag inte stå emot att ta några när alla andra satt och åt.. Så jag har ju ätit onyttigt och det kanske räknas som att småäta. (samt att när jag bakade vad jag "tvungen" att smaka lite av degen..)
Så på den punkten klarade jag det inte helt och hållet. Det räknade jag ändå inte riktigt med heller, att klara av att inte små/över/tröstäta alls första dagen när man verkigen försöker bryta med det man gjort förr och har problem med....

Skrivet av Zophy_, 2006-02-23

Visa hela (1 kommentar)

Simple Plan gör vloggar :) dvs. videoblogg.

Chuck och Sebastien kom på att de skulle göra en vlog, för att vara snäppet bättre än Jeff och Pierre som skriver vanliga bloggar på MySpace.
Nu har även Pierre gjort en vlog :)
Jag tycker att det är roligt att Simple Plan uppdaterar ofta och engagerar sig, genom blogg t.ex, för att hålla kontakt så vi fans kan kolla in vad som händer :) Hoppas de lyckas få med sig David också, så han börjar skriva lite blogg eller göra vlogg. Håller tummarna på det.

Gå och kolla in vlogarna på Simple Plan eller läs bloggarna på derasMySpace!

Skrivet av Zophy_, 2006-02-23

Visa hela (0 kommentarer)