En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Zophy_

» Fiie

If you open you're eyes you'll see that something is wrong..

Jag kan ju börja med att erkänna att jag misslyckades. Som jag skrev tidigare imorse så lovade jag mig själv att inte tröstäta något idag. Hela förmiddagen gick det bra. Sedan efter lunch, vid 14, var det kört. Varför är det så svårt att låta bli? Jag förstår inte alls...Inget blir ju bättre av att man äter kakor eller glass eller så. Det blir ju bara värre.

Jag vill inte längre. Vill inte misslyckas mer.

Dessutom har jag brytit mitt godislöfte som jag har för mig själv. Vid två tillfällen har jag faktiskt ätit någon godis. Det är illa. Det är inget vanligt godislöfte där jag får pengar om jag klarar det, så jag lurar ju ingen eller så. Men jag hade ju bestämt att jag bara skulle äta godis och chips/ostbågar en gång i månaden. Vad är det för vits egentligen med godislöfte, när jag ändå hittar på andra saker att äta? Sedan nyår då jag beslutade mig för godislöfte så jag nog slagit rekord i hur mycket glass man kan äta.
Men nu är det slut med det...

Skrivet av Zophy_, 2006-02-22

Visa hela (4 kommentarer)

Hear me, I'm crying out
I'm ready now
Turn my world upside down, find me
I'm lost inside the crowd, it's getting loud
I need you to see
I'm screaming for you to please
Hear me
Can you hear me?
I used to be scared of letting someone in
But it gets so lonely, being on my own
No one to talk to
No one to hold me
I'm not always strong
Oh, I need you here
Are you listening

Har precis ätit lunch nu. Funderar på att ta och göra något vettigt nu. Typ ta en promenad eller så. Det lät som en bra idé, så kan man gå förbi affären och handla lite tuggummi :)
Fast nu när jag kollade ut genom fönstret tappade jag lusten för det. Snöstorm nästan, säkert är det kallt också.

Hm,.men jag vill göra något vettigt i alla fall. Vad kan det vara då? Kanske lite företagsekonomi. Vill inte, men man måste ju, är ju prov direkt efter lovet så då är det bara att plugga då. Kan ju börja med ordförklaringarna så kan jag fortsätta sitta framför datorn ;)

I'll...

Skrivet av Zophy_, 2006-02-22

Visa hela (1 kommentar)

Var totalt nere igår kväll. Vet inte vad det berodde på. Eller jo, saknaden och ensamheten.
Stängde in mig på mitt rum och lyssnade på musik och hade ljus, men det hjälpte inte. Kunde ändå inte hålla tårarna borta. Släckte tidigt, strax efter nio bara, vad är vitsen att vara vaken när man ändå mår fördjävligt?

Vaknade vid 23.35 av att min mobil pep. Hade fått ett sms av Lajjee där det stod "I like". Vad menar han med det? Var för trött för att svara, men hörde att någon kollade på tv i vardagsrummet så jag gick dit. Bella o Danne var vakna o kollade på cityakuten. Låg i soffan en stund men sedan gick jag o sov igen.

Hoppas det blir en bättre dag idag.
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag..hm..Ska nog ta en promenad bort till Farmor. Och så ska lag nog ta tag i lite plugg, Företagsekonomin börjar det bli dags att träna på tror jag, om jag vill ha någon chans på provet.

Idag ska jag klara av denna dag utan att tröstäta eller småäta. Får se...

Skrivet av Zophy_, 2006-02-22

Visa hela (0 kommentarer)

Har precis bakat underbart goda dumlekakor :) *mums*
Tur att de är till Bellas kalas...annars skulle jag lätt äta upp alla själv innan dagen tagit slut. Nu ligger de tryggt i en låda så jag inte ska äta upp dem. Eller snarare, det är tryggt för mig att de ligger i en låda..(inte för att en liten låda med lock hindrat mig förrut, men ändå)

Imorse ringde Malin och vi gick ut på en lång promenad och bara pratade.
När jag umgås med henne såhär hemma känner jag hur mycket jag saknar henne när hon inte är hemma, det går för länge mellan gångerna vi träffar henne. I alla fall om man jämför med när vi träffades varje dag. Alltid lika kul och träffa henne :) Hon är nog den av mina kompisar som känt mig längst av alla. Hoppas att jag alltid kommer känna henne, finns nog ingen bättre <3

Sedan kollade jag på VBÅ. Nu när det är lov så kan man ju kolla varje dag. Hehe. Undrar hur det kommer gå när Shawn berättar för Belle om "hans barn" med Jan. Hur det blir med...

Skrivet av Zophy_, 2006-02-21

Visa hela (0 kommentarer)

Till frukosten gick jag och hämtade tidningen.
Läste en artikel om att en 80årig tant blir krävd på nästan 150 000 kr i skadestånd, för att hon sågade ner en tall. Tallen hade trasslat in sig i telefonledningen och orsakade störningar och gav henne problem att ringa. Nu var det så att hennes man låg på sjukhuset och var döende. Hon behövde ringa till färdtjänsten för att kunna åka till sjukhuset och träffa hennes man. Men telefonen gick inte att ringa på pga tallen. Då var det nog för henne. Hon sågade ner tallen och sedan ringde hon efter färdtjänst utan problem.
Nu var det så att grannen kräver ett skadestånd på nästan 150 000 kr (146000) eftersom hon sågade ner en tall. Till saken hör också att hennes man dog strax efter detta, så det var viktigt att hon kom in till sjukhuset och hälsade på honom.

Jag blev riktigt arg när jag läste detta. Vad är det för granne egentligen? Måste vara helt utan hjärta, om hennes man ligger på sjukhus och är döende...

Skrivet av Zophy_, 2006-02-21

Visa hela (2 kommentarer)

Vaknade extremt tidigt som vanligt. Gick upp och överåt frukost. Illa :(
Sedan när de flesta i familjen vaknat och vi väckt resten så gick vi och sjöng för min lillasyster som fyller 15 idag. Hon fick en tv med dvd, men förväntade sig en vespa. En vespa var det hon önskade sig mest. Hon blev skapligt beviken kan man säga =)
Sedan sa mamma att hon skulle få en vespa till våren/sommaren istället, och att de skulle kolla upp olika alternativoch så först. Bella blev helt överlycklig och fick fnatt ;D

Idag ska jag nog baka kakor till Bellas kalas. Blir nog dumle-kakaor och chokladsnittar :) Jag älskar att baka, det är så roligt och jag blir lugn av det. Även fast det är lite farligt eftersom bakning betyder att det kommer finnas kakor eller bullar hemma. Då kommer man äta upp det =)

Idag skulle vi egnetligen haft kalas för Bella och släkten skulle komma, men vi flyttade fram det till helgen istället. Så vad ska jag göra idag?
Nu på morgonen eller fm ska jag och Malin...

Skrivet av Zophy_, 2006-02-21

Visa hela (0 kommentarer)

Har precis kollat klart på Prison Break :)
Jisses, vad bra det är. Spännande hela tiden ju, tihi.
Jag gillar inte han där T-Bag eller vad han heter..han är läskig.
Tycker så synd om LJ. Så sjukt otäckt det skulle vara att vara i hans situation. Och så skönt det måste varit när han kom till Veronica i slutet.
Jag gillar verkligen den serien ;) Längtar tills nästa måndag då fortsättningen kommer, haha.

Ska nog börja tänka på att göra mig iordning snart. Börjar bli trötter. Varit en lång dag, vaknade 6 :)
Frågan är varför jag måste vara så morgonpigg? Alla andra normala tonåringar sover typ hela dagen...eller i alla fall förmiddagen..men inte jag inte. Jag går alltid upp vid sju, kan inte sova längre. Omöjligt. Tänk att få sova till 11 en morgon :) Härligt, hehe. Får se det från den ljusa sidan; att jag inte sover bort dagen och får saker gjorda på morgonen då de flesta andra sover :P haha.

ojoj, nu börjar mina ögon se suddigt. Betyder att man...

Skrivet av Zophy_, 2006-02-20

Visa hela (3 kommentarer)

Jadå.
Vilken intensiv dag det har varit. Verkigen :)

Började med att jag gick till bussen och mötte M, L och F. Vi gick tillsammans hem till E och skulle ha en ny produktion med vårt UF-företag. Första problemet var att posten inte öppnade förrän 11 (!), när vi räknat med att de skulle öppna 9 eller 10. men det löste vi och började klippa etiketter istället. Sedan när posten öppnade så hämtade ut paketet. Då när vi ser att det är en liten fjuttig låda så inser vi att det är något fel, men hoppas att allt finns i ändå. När vi öppnar så besannas det vi hoppades inte skulle ske. Plastflaskorna,, 70 st, fanns inte med. Grattis! nu kunde vi inte göra någon tvål eller massageolja idag. Hm. Så vi gjorde alla 100 läppcerat istället :) Det gick bra ändå till slut. Får ta en till produktion snart av tvål o masssageolja när flaskorna kommit.

Efter att de åkt hem slängde jag i mig två mackor och sedan skyndade till bussen. jag skulle träffa D, min lillasysters...

Skrivet av Zophy_, 2006-02-20

Visa hela (1 kommentar)